Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciazy??

Polecane posty

Gość gość
Czy ktos sie jeszcze wypowie? Bardzo sie stresuje.

Gość gość
22:05 A co niby gin?

Gość gość
Do gina nie pójdę bo jedynym ginem w moim miasteczku jest mój ojciec.

Gość gość
22:07 gin to gin_ekolog

Gość gość
Prosze o dalsze rady.

Gość awaria prącia
Cooleżanko gdyby ktoś znał odpowiedz bądź miałby jakieś pojęcie na pewno by Ci pomógł 🌻:classic_cool: Moim skromnym zdaniem powinnaś być spokojna a Twoje mdłości biorą się ze stresu :classic_cool: Ale kto tam wie... :O 💤

Gość gość
gość dziś Prosze o dalsze rady. xxx Ale tępa dzido my nie wiemy. Nie siedzimy w twojej macicy! :O kiedy w końcu skończą się te idiotyczne pytania "czy jestem w ciązy?", jakby na kafe było forum dla jasnowidzów i wróżek. :O

Gość gość
22:13 Martwi mnie wlasnie, ze nikt nie wie i nie pozostaje mi nic innego niz czekac, az zacznie mi sie spozniac okres.

Gość gość
Nie cieszysz się, że zostaniesz matką?????????????

Gość gość
22:17 Coz za slownictwo... Nie pytam, czy jestem w ciazy, ale prosze o rady. Byc moze jakas dziewczyna miala podobny problem i nie byla w ciazy. Zatytuowalam temat wlasnie tak, gdyz pozostaje dwa "czy moge byc w ciazy stosujac antykoncepcje" oraz "antykoncepcja nie zadzialala?" zostaly zignorowane. Tym tematem przyciagnelam uwage a teraz czekam na opinie. Wiem, ze nikt tu nie jest wrozka.

Gość gość
Nie usuwaj ciąży.

Gość gość
22:23 Takie wypowiedzi mnie nie interesuja.

Gość awaria prącia
Są przypadki kobiet które stosując tabletki zaszły. Ogladałem kiedyś taki program w tv :classic_cool: Może zamiast tutaj na forum poszukaj głębiej coś na necie... Kafeteria to forum prawiczków, dziewic i przegrańców życiowych więc nie wymagaj za wiele :classic_cool:

Gość gość
22:26, chłopaku mnie interesują tylko wypowiedzi kobiet a nie facetów myślących siusiakiem autorka

Gość gość
Mój facet ma znamienitego przodka, jest potomkiem Mieszka I. autorka

Gość gość
Czy ktoś mi pomoże? Słyszałam dużo dobrego na temat kafeterii, że przebywają tu eksperci z wielu dziedzin życia oraz autorytety moralne. autorka

Gość gość
22:26 Sa, ale nikt nie moze wiedziec, czy rowniez i ja zaliczam sie do wiatropylnych. Coz, nie pozostaje mi nic innego niz czekac. Rzeczywiscie tutaj malo kto wypowie sie sensownie.

Gość gość
Czy moge liczyc jeszcze na czyjes opinie? Dzieki!

Gość gość
autorko tematu, nie możesz wytrzymać bez chędożenia?

Gość ciazowa panikara
1-2 dni po spozniajacym sie okresie zrob test. powinien pokazywac juz mniej wiecej dobry wynik, chociaz nie wiem jak to jest przy tabletkach. ja bym poczekala na dzien spodziewanego okresu - i tak juz nic nie zmienisz, wiec po co sie denerwowac (madrosci mojego chłopaka). nie wiem jak dlugo bierzesz tabletki? moja siostra wpadla w pierwszym miesiacu stosowania tabletek niestety. 1 miesiac gumka obowiazkowo. nie wiem czy 2 nie tez :P

Gość gość
22:40 Dzieki za konstruktywny komentarz. Tabletki biore od poczatku lutego. Nie stresowalabym sie, gdyby nie fakt, ze wzielam 2 w jeden dzien i nie mam pewnosci, czy ochrona jest taka sama. Tak, wlasnie planuje zrobic test za 2 dni. Czy twoja siostra wpadla stosujac je regularnie itd. ? :0

Gość gość
Jak mu nie stanął siusiak to nie jesteś w ciąży.

Gość ciazowa panikara
Tak, stosowała regularnie tabletki ale w pierwszym miesiacu jeszcze wystepuje owulacja przy tabletkach. Co do sprawy to, myslalam, ze zapomnialas wziac tabletki. wtedy by bylo niewesolo... nie wiem jak to jest kiedy ktos wezmie dwie jednego dnia. moze nie ma sie czego obawiac. w kazdym razie jak bedziesz wiedziec, to daj znac. zebysmy wiedzieli jak sie koncza takie historie. bo sie czesto konczy na tym, ze posty sie urywaja i nie znamy rezultatu.

Gość gość
23:04 No to mnie nie pocieszylas historia o siostrze. Niestety w necie nie pisze za duzo o tym, czy jest sie czym martwic, czy nie. Raczej nie, ale nikt nie pisze o tym, ze potem doszlo do wytrysku w pochwie. Aktualnie mam nudnosci. Dam znac, co u mnie. Byc moze komus to kiedys pomoze. Byc moze ktos bedzie mial podobny problem.

Gość gość
Tu autorka Chyba w ciąży nie jestem.