Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaz1235

Czy mieli prawo użyć gazu pieprzowego?

Polecane posty

Gość Gaz1235

Witam. Mam takie pytanie. Byłam z narzeczonym pierwszy raz w miejscowym klubie, chcieliśmy się napić drinka i trochę potańczyć. Ktoś klepnal mnie w tyłek ale nie mogłam zlokalizować kto to był, mój narzeczony poszedł zgłosić to do ochroniarzy, był już trochę podpity, ochroniarze to olali i wywiązała się bójka, ich było trzech... Jak to zauważyłam od razu zareagowałam i weszłam wiedzy nich odpychajac ochroniarzy, mojego narzeczonego wyrzucili za drzwi i zamkneli je przede mną, jeden mnie szarpnal i się odwdzieczylam tym samym, odepchnelam jednego i otworzyłam drzwi i w tym momencie jeden z nich psiknal mnie i mojemu narzeczonemu który był za drzwiami gazem pieprzowym w oczy i od razu zamkneli te drzwi. Dalej nic nie pamiętam bo ból był tak okropny że nawet na chwilę nie mogłam otworzyć oczu i nie wiedziałam co się dzieje, ktoś na zewnątrz zadzwonil po pogotowie i policję, z tego co się udało mi dowiedzieć ochroniarze powiedzieli policji że się na nich rzuciłam i chciałam pobić.. Czy mieli prawo użyć na mnie tego gazu? Przecież ich wielkich byli trzech, jak mogłabym im zrobić krzywdę.. Czy opłaca się wnosić jakąś sprawę o to? Nie chciałabym psuc sobie nerwów skoro nic z tego nie wyniknie

Gość gość
Twój facet poszedł z pięściami n a ochroniarzy i chciał ich skopać i obrażał ich .

Gość Gaz1235
moj chlopak zaproponowal ochroniarzom seks oralny w zamian za darmowego drinka dla mnie, to bylo szlachetne ale zle sie skonczylo :(

Gość gość
No widzisz . Większość ludzi jest hetero .

Gość gość
Niepotrzebnie użyli tego gazu. Napisz skargę na stronie klubu i/lub poskarż się właścicielowi.

Gość gość
ja prdl, co za patola powinni wam jeszcze po solidnie podbitym oku zafundować plus zdjęcia mord w wityrynie z dożywotnim zakazem wejścia do klubu