Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zgłosić to na policję?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam takie pytanie. Byłam z narzeczonym pierwszy raz w miejscowym klubie, chcieliśmy się napić drinka i trochę potańczyć. Ktoś klepnal mnie w tyłek ale nie mogłam zlokalizować kto to był, mój narzeczony poszedł zgłosić to do ochroniarzy, był już trochę podpity, ochroniarze to olali i wywiązała się bójka, ich było trzech... Jak to zauważyłam od razu zareagowałam i weszłam wiedzy nich odpychajac ochroniarzy, mojego narzeczonego wyrzucili za drzwi i zamkneli je przede mną, jeden mnie szarpnal i się odwdzieczylam tym samym, odepchnelam jednego i otworzyłam drzwi i w tym momencie jeden z nich psiknal mnie i mojemu narzeczonemu który był za drzwiami gazem pieprzowym w oczy i od razu zamkneli te drzwi. Dalej nic nie pamiętam bo ból był tak okropny że nawet na chwilę nie mogłam otworzyć oczu i nie wiedziałam co się dzieje, ktoś na zewnątrz zadzwonil po pogotowie i policję, z tego co się udało mi dowiedzieć ochroniarze powiedzieli policji że się na nich rzuciłam i chciałam pobić.. Czy mieli prawo użyć na mnie tego gazu? Przecież ich wielkich byli trzech, jak mogłabym im zrobić krzywdę.. Czy opłaca się wnosić jakąś sprawę o to? Nie chciałabym psuc sobie nerwów skoro nic z tego nie wyniknie

Gość gość
A czemu nie. Zgłoś. Nie byłam nigdy w takiej sytuacji więc trudno mi ocenić.

Gość amBrożyk
ANTYREKLAMA lub black PR są cenniejsze , niż zgłaszanie na Policję !

Gość gość
no to po co to zglosilas? jesteś winna temu, a ty dalas sie sprowokować temu? co za patola :D

Gość gość
po pierwsze nie zabiera sie dziewcyzny do takich miejsc gdzie jest duzo pijanych facetow jak bary kluby i tak dalej

Gość gość
jezeli juz to do restauracji gdzie sa normalni ludzie

Gość gość
Zapytaj twojego faceta jak sie odezwał do ochrony .

Gość gość
Pisz im opinie gdzie się da, opisuj dokładnie co Was spotkało, podawaj daty i godziny, opisuj wygląd ochroniarzy. Napisz do mediów, do waszej lokalnej gazety, nawet do telewizji. Takie chamstwo trzeba tępic i nic nie zmieni mojego zdania na ten temat. Poza tym wybadaj też tego swojego randkowicza. Dlaczego zabrał Cię w taki miejsce? Czy nie wiedział jakie tam są klimaty? Czy jest zwykłym powiodła a może lubi awantury? Jeśli go nie znasz to lepiej to sprawdzić.

Gość gość
Takich przypadkow w kazdy weekend w Polsce sa tysiace a to ze ochroniarze pobili klientow nie zrobi na nikim wrazenia bo wszedzie tak jest. Chyba jestes bardzo mloda, ze takie rzeczy Cie jeszcze ruszaja. Co do krokow prawnych to nic z tego nie bedzie, bo nawet jesli to ochrona zaczela go pierwsza okladac, to nagranie z monitoringu juz zaginelo.

Gość gość
Polska to dziki kraj, mają w doopie klientów.