Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet powinien mieć dużo ubrań

Polecane posty

Gość gość

Bo kobieta to wiadomo

Gość gość
To zależy od faceta. Gość, który nie ma jakiegoś specjalnego powodu by przywiązywać dużą wagę do ubrań ( rodzaj pracy, własne upodobania, hobby) Powinien mieć kilka (3,4) zestawów na co dzień. Ze dwa eleganckie na wyjścia i przynajmniej jeden dobry garnitur na większe uroczystości. Buty też zależnie od pogody i okazji. Myślę, że ze dwa rodzaje sportowych dopasowanych do posiadanych ubrań oczywiście, jedne codzienne uniwersalne, jedne wyjściowe i jedne do gajerka. Oczywiście ze wzgl. na porę roku butów i ubrań w danych zestawach powinno być więcej. Kupienie sobie raz na pół roku jakiejś fajnej koszuli zawsze ładnie odświeży mężczyznę :)

Gość Kagura
Jestem facetem i osobiście mam dosyć sporo ubrań, z tego względu że dużo tych ubrań dostawałem po kuzynach w wieku licealnym. Teraz w dorosłym życiu jakoś tak mam chyba po matce że lubię chodzić na zakupy do galerii pooglądać jakieś ciuchy jest coś interesującego lub przecenionego to biorę. Także pełna szafa ubrań z 5 par butów to u mnie standard. Ogólnie polecam bo na każdą okazję jestem przygotowany.

Gość gość
Dziwi mnie, jeśli mężczyzna dobrze zarabia, a w szafie pustki. Lubię dobrze ubranych panów. Jeden garnitur to moim zdaniem za mało. Swojego motywuję do zakupów. 4 zestawy na co dzień to o wiele za mało.