Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

flaga singielek po 30 tce co się dzieje

Polecane posty

Gość gość

czy też zauważyliście że jest plaga singielek po 30 z czego to wynika z tego że nam kobietom żyje się lepiej zarabiamy same jesteśmy w stanie się utrzymać z tego że dłużej się uczymy i stawiamy na karierę co z tego że wolimy wygodne życie czy po prostu chcemy być same bo jednak Samotność jest fajniejsza i daje więcej swobody

Gość gość
plaga miało być a nie flaga

Gość gość
A no to się dzieje, że nie mają wyboru. Nikt ich nie chce. Niedługo zaczną panikować " gdzie ci mężczyźni"

Gość gość
Raczej wynika z tego, że nikt nie chce na żonę dziewczyny, która się wyszalała i nagle po 30 potrzebuje jelenia. Tak więc jest plaga singielek, bo chcą one nie wiadomo kogo i mają wymagania że hej:o Tylko kandydatów brak:p

Gość gość
Masturbacja zrobiła sie modna i juz zadna kobieta sie nie wstydzi przyznać . 80% kobiet posiada sprzęt z sex shopów . A 20% to mężatki które nie maja libido albo majka słabe potrzeby.

Gość gość
Myślę, że jest ich sporo. Często po jakichś związkach, które im nie odpowiadały. Oczywiście, mogą pytać "gdzie ci mężczyźni" ale tacy, którzy by im się podobali. Krytykować może tylko jakiś odrzucony, który nie może znieść, że jakakolwiek kobieta woli samotność niż bycie z nim. Lub jakaś kobieta, której celem było znaleźć jakiegokolwiek męża, a gdy ktoś ma inne system wartości, to czuje się zagrożona i oszukana. Ważne, żeby być szczęśliwym. I tak, czynniki o jakich piszesz przyczyniły się to takiego stanu rzeczy. :) I bardzo dobrze. Mniej związków z desperacji. Tylko się cieszyć.

Gość gość
Nie ma plagi singielek. Singielka to osoba, która chce szaleć, nie chce się wiązać, mieć rodziny, dzieci. Polki generalnie chcą. W dużych miastach jest sporo samotnych kobiet, na wsiach praktycznie nie ma. W wieku ok. 30 jest więcej samotnych mężczyzn. Część z tych samotnych kobiet po 30 (nie singielek) jest: - mało atrakcyjna - mało przebojowa - lub nie chce mało atrakcyjnych i zaradnych rówieśników (a takich jest większość - dodatkowo są niedojrzali emocjonalnie i bardzo wymagający).

Gość gość
Jakby nie chcieli, to by tak nie narzekali, że mają za wysokie wymagania. :D Albo albo. Co ich obchodzą wymagania osób, które ich przecież nie interesują?

Gość gość
Ja pamiętam jeszcze czasy Gomółkowe i Gierkowe . Wtych czasach młoda para miała przeciętnie 25 i 23 lata ..

Gość gość
Dla mnie singielką jest osoba, która może być bez problemu sama i nie widzi w tym dramatu, a wiele zalet i udogodnień, a co gorsze na dodatek jest szczęśliwa. :D Nie muszę chcieć "szaleć". To dodane wyobrażenie. Ale jeśli się zakocham i mężczyzna będzie tego warty, to może pomyślę o związku, może ślubie, może i o dzieciach.

Gość gość
A co ze seksem .???,,,,,

Gość xyzed2
Mnie to nie dziwi ,bo coraz więcej facetów ,to po prostu p***y :o

Gość gość
Sex to tabu

Gość gość
Najlepszy chłop to ostry grot.

Gość gość
Co to znaczy że faceci to build a co masz na myśli

Gość gość
A co z seksem w małżeństwach, w których jest to raz na dwa miesiące? Z rozmaitymi problemami? A nawet z fantazjowaniem o kimś nowym? Jak ktoś zauważył są rozmaite możliwości. Ale to prywatna sprawa. :)

Gość gość
Najlepszy kochanek to drążek od firanek.

Gość gość
Dziewczyny, rozwalają mnie takie teksty, jak Pana z godz. 9:21. Większość dojrzałych emocjonalnie facetów po 30 nie ma problemów z "przebiegiem" rówieśniczek, zresztą zwykle mają one 1-3 partnerów na koncie :P Niektórzy z nich mają dzieci i normalne jest też dla nich, że i kobieta ma dzieci. A panów z wyżej opisanym podejściem widuję na portalach randkowych. Byłam tam przez rok, 4-3 lata temu. Poznałam tam super faceta, choć jestem starsza od niego i mam nadwagę. Planujemy ślub. Z ciekawości czasem zaglądam: wymagający panowie wciąż tam tkwią. I mają te same zdjęcia, co 4 lata temu.

Gość gość
Raz na 2 miesiące przypomni sie zonie ze ma męża i to jeszcze z obowiązku .

Gość gość
No jak to możliwe, że ktoś jest sam. Albo z kimś co jakiś czas sporadycznie i nie narzeka, że nie ma seksu? I nie da się dla tego seksu wplątać w związek z jakimś debilem? Coś ma nie tak z głową, albo temperamentem. Przecież to żałosne myślenie.

Gość gość
Kobieta dogodzi sobie sama najlepiej . Facet tego nie potrafi.

Gość gość
Racja. Facet to nam teraz potrzebny nie wiadomo do czego. Opiekowac sie nim trzeba jak dzieckiem i oddawac sie w lozku liedy wielmozny pan ma ochote bo inaczej zdrada, a w dupe z tym. Niech zyje wolnosc, wolnosc i swoboda!

Gość gość
09:41 Czyli co, jak facet chce dziewczyny z jak najmniejszym przebiegiem to jest niedojrzały emocjonalnie? Ot logika singielek z przebiegiem Jelcza:D Szkoda strzępić ryja i nerwów też szkoda na takie baby. Lepiej zostać starym kawalerem:p

Gość gość
10:20 Nie bój się, nikt nie ma problemu wobec Twoich planów i oczekiwań. Myślę, że masz całkowitą akceptację swojego planu wśród towarzystwa z tego wątku. Realizuj i nie narzekaj. :)

Gość gość
Ot logika singielek z przebiegiem Jelczasmiech.gif X Kolego, trafiłeś na złe forum, piszą tu właśnie takie singielki. Dużo ich tutaj. Wypowiadając się na podobne tematy czasem mam wrażenie, że nie piszę na forum kobiecym, tylko wlazłem przypadkiem na zajezdnię PKS-u:D same Jelcze:p

Gość gość
Niech zyje wolnosc, wolnosc i swoboda! X Ten cytat należałoby jakoś wpleść w tekst hymnu singielek po 30tce, których nikt nie chce:p Tak dla pokrzepienia ich zbolałych serc:p

Gość gość
Akurat o wolnosci to byla moha wypowiedz mężatki z 10 letnim stazem. Gdybym mogla cofnąc czas nie brnelabym w to bagno jakim jest związek malzenski. Takze jestem za kazdą singielką niech korzystają z zycia ile sie da, zycie namy tylko jedno i nie znasz dnia ani godziny kiedy mozesz je stracic.

Gość gość
gość dziś 09:41 Czyli co, jak facet chce dziewczyny z jak najmniejszym przebiegiem to jest niedojrzały emocjonalnie? Ot logika singielek z przebiegiem Jelcza Szkoda strzępić ryja i nerwów też szkoda na takie baby. Lepiej zostać starym kawalerem x Nie, facet ma problemy emocjonalne i lekkie upośledzenie, gdy myśli, że: - 30-latki z uwagi na wiek mają większy przebieg niż młodsze dziewczyny - ilość partnerów zawsze musi być skorelowana z jakością późniejszego związku - a dodatkowo, gdy facet ma 30+ i przebieg, wymagania co do przebiegu są hipokryzją. Pisze to 30+ latka, ale nie singielka. I faktycznie, osoba o takich poglądach powinna koniecznie zostać kawalerem.

Gość gość
dziś Jeśli sugerujesz komuś, kogo nie znasz, problemy emocjonalne i upośledzenie tylko na podstawie swych chorych domysłów... Mogę odpowiedzieć Ci tylko tyle: S/P/I /E/R/D/A/ L/A/J! :D

Gość gość
Ja nie mogę, pchają się desperaci, z kompleksem prawika i narzekają. Oczekują, żądają, a jak im nie pasuje, to obrażają wszyskich innych, byle nie pomyśleć, że może faktycznie czegoś we mnie brak, że ta i ta i ta mnie nie chce. Myślicie, że kto bardziej w związkach zapierdziela? Że rodzenie dzieci to po prostu przyjemność, a potem zajmowanie się nimi zanim zaczną chodzić i mówić? Przecież jakbyście mogli, to po prostu na ochotnika byście rodzili, zajmowali się niemowlakami, a potem gotowali codziennie dla kilku osób. Oprócz normalnej pracy, która często dla kogoś, kto ogarnia dom jest odskocznią. Ogarnijcie, że pakowanie się przez kobietę w związek z nastawieniem na posiadanie rodziny, to wcale nie marzenie większości kobiet. Kobiety mogą marzyć o związkach, rodzinie, ale gdy trud i wysiłek rozkłada się na 2 osoby. Już was widzę prawiki, jak niańczycie niemowlaki. Problem w tym, że ja uważam, że im dziecko starsze tym fajniejsze. Jak mówi, jest z nim kontakt. Macie wgrane błędne przekonania bo facetom było wygodnie uważać, że cała robota, jaka spoczywa na kobiecie to po prostu jej naturalna potrzeba. P*****lnijcie się mocno w głowę stojące i zardzewiałe Jelcze. Lepsze niż używane i sprawdzone? Dla takiego badziewia jak wy nikt nie będzie się poświęcać. Bo dla kobiety posiadanie rodziny to najczęściej duże poświęcenia. W każdej sferze. Rozpęd i jeb w ścianę - może coś w końcu zrozumiecie. Nie wiem jak głupim, tępym trzeba być żeby myśleć, że kobieta chce być z kimkolwiek, żeby robić jak wół w kieracie.