Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

flaga singielek po 30 tce co się dzieje

Polecane posty

Gość gość
Poza tym jeśli ktoś z was uważa że do normalnej pracy trzeba miec znajomosci.... to juz pokazuje twoj poziom. Musisz mało zarabiac dlatego cie to dotkneło. Spokojnie, bierz sie za jakies kasjerki w zabce. One maja najnizsza krajowa to bedziesz zarabial wiecej i jej zaimonujesz

Gość gość
jeszcze tylko do dziewczyny z korpo (ja rozumiem, że szukasz kogoś takiego jak ty i liczą się dla ciebie pieniądze) ale uzupełniając odnośnie rzeczywistości - bo warto to wiedzieć, gdy ocenia się ludzi - lekarz zaraz po studiach zarabia mniej od ciebie (i to przez parę lat ucząc się specjalizacji...) - laboranci (też po studiach) pracujący w szpitalach zarabiają mniej od ciebie ale ich praca obiektywnie jest wyższa rangom - ratują życie więc warto mieć na uwadze parę czynników i po prostu się szanować, co nie oznacza, że jakiś element będzie w ocenie wiodący

Gość gość
15:19 Poczucie wyższości, które sączy się z Twoich wypowiedzi wręcz poraża. Jako prawiczek nie chciałbym Cię nawet za dopłatą, choćbyś była miss world. Nawet gdybyś była jedyną kobietą na ziemi, ja i większość facetów nie chciałaby mieć z Tobą nic wspólnego. Jesteś zgniła wewnątrz, a to najgorsza z cech kobiety. Pomyśl o tym.

Gość gość
jeszcze tylko do dziewczyny z korpo (ja rozumiem, że szukasz kogoś takiego jak ty i liczą się dla ciebie pieniądze) ale uzupełniając odnośnie rzeczywistości - bo warto to wiedzieć, gdy ocenia się ludzi - lekarz zaraz po studiach zarabia mniej od ciebie (i to przez parę lat ucząc się specjalizacji...) - laboranci (też po studiach) pracujący w szpitalach zarabiają mniej od ciebie ale ich praca obiektywnie jest wyższa rangom - ratują życie więc warto mieć na uwadze parę czynników i po prostu się szanować, co nie oznacza, że jakiś element będzie w ocenie wiodący

Gość gość
*rangą coś mi nie pasowało

Gość gość
gość dziś To bardzo dziwne bo jakos problemów z mezczyznzami nie mam. Tylko że własnie jestem wybredna. Szybko eliminuje mezczyzn jesli są prawiczkami, mniej zarabiaja czy mieszkaja z rodzicami. Ideał ciezko znalezc ale jeszcze mam duzo czasu :)

Gość gość
Sama też nie wytrzymałabym w korporacji i z osobą pracującą w korporacji. Inny typ myślenia.

Gość gość
To bardzo dziwne bo jakos problemów z mezczyznzami nie mam. X Na jeden raz to i każda inna nie ma:D X Ideał ciezko znalezc ale jeszcze mam duzo czasu usmiech.gif X Ideały nie istnieją i nie masz dużo czasu, uwierz:p

Gość gość
gość dziś Nie miałam nigdy nikogo na raz. Raczej byłam w wieloletnich związkach. Najkrótszy trwał 3 lata. Wierze że ideał sie znajdzie bo kazdy kolejny którego poznaje i idę na randke (nie seks, nie związek, poznajemy sie i ewentualnie po kilku randkach odpuszczam) jest co raz lepszy :)

Gość gość
gość dziś to czy pracujesz w korporacji czy nie dla każdego faceta nie ma znaczenia - liczy sie tylko to że masz dziurkę:) Także wybrzydzać sobie możesz,ten którego nie zechcesz po prostu odejdzie do innej bo ona też ma c...e:) A ciebie za pare lat i tak zwolnią bo przekroczysz 30ke,cos wymyślą,i mimo że nadal bedziesz dobrze zarabiała będziesz juz tylko smutną 30ką z cellulitem. Nikogo i tak nie obchodza twoje pieniądze i nikomu tym nie imponujesz,faceci patrzą na urodę nie kasę,a ci o twoim statusie wolą zmieniac kobiety jedna za drugą niż mieć kogoś o podobnym statusie bo to po prostu zagrozenie.Lubimy dominować i wiedzieć że kobieta jest od nas ekonimicznie słabsza. Grozi ci zycie jak zwykłemu posłowi kaczyńskiemu - ot,ma władzę,pieniadze juz pewnie też ale nadal bez baby,tylko z kotem.

Gość gość
gość dziś od razu widać, że prawik zryta bania i nieznajomość życia

Gość gość
gość dziś Ale gdzie ja napisałam ze chce imponowac zarobkami mezczyznie? Przeciez wiadomo ze mezczyzna nie patrzy na zarobki oraz ze mezczyzna woli kobiete ktora mniej zarabia :). To przecież logiczne i zawsze tak było. Nie wiem co sie uczepiliscie moich zarobków skoro w duzych miastach to sa normalne stawki

Gość gość
brawo dla dziewczyny z korpo, która pokazuje prawikowi, jak wygląda nie znana mu rzeczywistość nie przyswoi, ale ma okazję potem nie powinien narzekać

Gość gość
Tylko póki co już 26 lat,latka lecą,praca dobra niby jest i kasa tez,ale księcia na białym koniu póki co nie ma:) Pewnie mu koń okulał i gdzies tam idzie na piechotę:)

Gość gość
gość dziś On jest jakis młody. Prawiczku ile masz lat?

Gość gość
zastanawiam się, jaki jest sens czytania prawików na temat tego, co lubią mężczyźni ... nie piszecie o mężczyznach, piszecie o swoich wyobrażeniach prawickich z boku to żałosne no to sobie nie podominujesz i już wiesz dlaczego cię nie chcą, kobiety zarabiają, żebyś mógł podominować (ekonomicznie też) nie powinna pracować i mamy schemat przemocowy kafeteria powinna dać 2 etaty dla psychologów i psychiatrów tyle prawików, ludzi zboczonych, pedofili i psychopatów w jednym miejscu myślę, że dlatego niektórzy robią tu badania społeczne

Gość gość
Prawik czy nie który facet chciałby takiego pustaka co tylko patrzy na portfel? Co najwyżej weźmie ją na jednorazową przygodę i tyle.

Gość gość
gość dziś 26 lat to moim zdaniem niedużo tymbardziej ze ludzie daja mi 21 a czasem nawet 19 lat. Ksiecia jeszcze nie ma ale z randki na randke poznaje coraz lepszych mezczyzn. To się dla mnie liczy. W końcu trafię idealnego :).

Gość gość
gość dziś Czemu uważasz że niby dobrze zarabiam? Przecież jestem świeżo po studiach. To nie jest jakoś dużo. Moi znajomi po technicznych studiach zarabiaja wiecej.

Gość NieLubieTatuazy
Nie czytalem calosci, ale dziewczyna z korpo ma racje, teraz swiat idzie w kierunku technilogicznym i czlowiek bez wzgledu na plec powinien sie rozwijac, wiec mezczyzna ktory rezygnuje z tego rodzaju rozwoju, za kilka lat zostanie zastapiony rozwiazaniami zmechanizowanymi i nie zapewni przyszlosci rodzinie.

Gość gość
gość dziś głupia jesteś i tyle sekretarko z korpo

Gość gość
gość dziś No i znowu ze patrze na portfel.... nie umiecie czytac :D. Wyraźnie napisałam ze nie brałabym robola ktory zarabia duzo. Jakbym patrzyła na portfel to bym wzieła

Gość gość
a ludzie zostawiam was w durnej kłótni z której wychodzą durne przekonania

Gość gość
gość dziś jedyne z czym na pewno trafisz to dziecior hihihi

Gość gość
gość dziś Uzasadnij czemu jestem głupia?

Gość gość
ideał nie istnieje seketarko,prędzej czy później to zrozumiesz,skoncz oglądać M jak Miłośc bo takie seriale ryją wam baniaki baby

Gość gość
gość dziś Ale skoro coraz lepszych męzczyzn poznaje to dlaczego mam zadowolic sie tym ktory jest teraz a nie poznanym kolejnym ktory bedzie lepszy??

Gość gość
eee bo po prostu jesteś zblazowaną materialistką?

Gość gość
gość dziś Tylko ze nie jestem. Sama sie utrzymuje i nie potrzebuje mezczyzny zeby brac jego pieniadze :). Tu nie chodzi w ogole o pieniadze. Tylko ze widze nie potrafisz tego zrozumiec bo masz trudnosci z czytaniem ze zrozumieniem Niech prawiczek przyzna sie ile ma lat

Gość marawstala
Ponoć w większych miastach jest dużo singielek, w moich stronach jest raczej niewiele : )