Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostawca internetu Szczecin

Polecane posty

Gość gość

Z kim macie umowę? Nie oczekujemy wypasionych parametrów. Bardziej chodzi o spokój i rozsądne koszty, częstość awarii. Co podpowiadacie? Jaką ofertę?

Gość sesko
A kto jest dostępny? Jak ci proponować, nie znając lokalizacji? To jest dom? Mieszkanie? Może najpierw wejdź na Panwybierak.pl i podaj swoje dane adresowe, wybierz usługę, a potem podaj tutaj jakie firmy wchodzą w grę. Tak można jeszcze coś podpowiedzieć.

Gość gość
Na jakich zasadach to działa? Ta porównarka? Bo pokazała mi wiele firm - o dwóch istnieniu nawet nie wiedziałem. Jeśli pokazują, że są u nas dostępni, to można to traktować jako pewniak? Weryfikowaliście to z informacjami na stronach dostawców netu?

Gość sesko

Tak, pewniak. Ale najlepiej zadzwoń, to ci powiedzą konkretnie.

Warto załatwiać sprawy z nimi telefonicznie bo można się naprawdę zdecydowanie więcej dowiedzieć.

Wtedy dzielą się informacjami, które mają od klientów - wiedzą jak działają poszczególne firmy w różnych miastach.

Gość radekkroski

Załatwiałem u nich nie internet tylko telewizję.

Śmieszne, bo nawet nie widziałem, że Vectra jest dostępna u nas - zero ulotek, reklam, kabaret.

Ale mam podpisaną z nimi umowę - znalazłem ich właśnie przez porównywarkę.

Porównujcie rozsądnie - czasami przy promocjach różnice są bardzo wysokie.

Gość sameskin

Na pewno będziesz mieć do wyboru kilka firm, a ludzie z porównywarki podadzą ci konkretnie - tzn. oni mają do czynienia z wieloma  klientami, codziennie coś słyszą na temat działania netu czy telewizji w różnych miastach. I na pewno przy rozmowie telefonicznej podadzą wam mnóstwo konkretów. Generalnie BOK danej firmy raczej podobnie działa w całym kraju, ale inaczej już może być z awaryjnością usług.

Gość kakson

Dane  z porównywarki się zgadzają - nie korzystałem z niej, ale sprawdziłem, co jest dostępne dla naszego adresu.

Wszystko się tam w 100 proc. zgadza. U nas dostępny jest światłowód Orange + komórkowi.

Jest też jedna kablówka ze spółdzielni, ale trudno żeby ich mieli w ofercie.