Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego chłopak miał samoistny wtrysk?

Polecane posty

Gość gość

Miałyśmy swój pierwszy trójkąt. MMF i podczas stosunku z kochankiem a w tym czasie gdy ostro mnie rżnął byłam mocno przytulona do chłopaka i namiętnie się całowaliśmy , gdy miałam mocny orgazmwtedy ddoszło u mojego chłopaka do wtrysku.

Gość gość
Dziwne masz sny :P

Gość gość
On nie był samoistny, po prostu był tak mocno podniecony że wystarczyło przytulenie aby wytrysną. Mi kiedyś dziewczyna wsadziła rekę w majtki i miałem wytrysk.

Gość gośćf8
Dokładnie tak. Ocierał się o Ciebie, w międzyczasie słyszał i widział jak Cię inny obraca i podniecenie spowodowało wytrysk. Ocieranki penisa o Twoje ciało, doznania głosowe itp, rozumiesz. ;)

Gość gość
Ale myśmy się tylko całowałowali mocno przytuleni i to w był ubrany. Drugi chłopak który był kochankiem posuwał mnie nie zdejmowałam stringów bo tylko zsunęłam i podniósł spodniczkę. Miejsce seksu było w lesie. Kochankiem był zabrany przez nas okazyjnie obcy chłopak. Tak okazyjnie trafił nam się trójkąt.

Gość gość
Może szulacie silnych wrażeń mam 23 cm do waezej dyspozycji i obojętnie w którą dziurkę.

Gość gość
Piz'da nie facet, co pozwala by inny rżnął jego kobietę. Czytałem, że wiąże się to z brakiem poczucia wartości i pewności siebie.

Gość gość
Dlaczego p***a ? Mój mnie utula gdy mnie posuwa kochanek ale nie ma samoistnego wtrysku. Co prawda jest mocno podniecony gdy skończy kochanek wtryskiem.

Gość gość
I znów ten chory cwel od ginekologów i seksu grupowego :O

Gość gość
Do powyżej co ty masz z tym ginekologiem ? Jesteś cwalem ginekologiem?

Gość gość
Nie jestem ginekologiem. Pracuje w Solidzie w ochronie. I wkur/wiasz mnie z tym ginekologiczno-trójkątowym bełkotem,którym juz kilka lat zalewasz to forum. Chciałbym cie spotkac w realu i sprać ten durny łeb. Ależ bym cie prętem po potylicy napier/dalał. I nie udawaj baby tłumoku. Wiadomo że jesteś facet ktory wali pod te swoje opowiastki.

Gość gość
Dlaczego cie wkurzam skoro pytam co masz do czyichs wpisow.

Gość gość
Wkurzasz mnie bo zaśmiecasz forum swoimi kretyńskimi fantazjami Ludzki Przedmiocie

Gość gość
Napalony był jak byku pewno