Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jaki kolor ubieracie choinkę w tym roku?

Polecane posty

Gość gość

To moje pierwsze święta w nomym domu i muszę kupić ozdoby świąteczne na jaki kolor się decydujecie nowoczesny srebrny biały a może tradycyjnie czerwień zieleń złoto i gdzie kupujecie online czy stacjonarnie?

Gość gość
taki sam jak zawsze: tęczowy

Gość gość
Jak co roku na czerwono. Kocham czerwień

Gość gość
Biało srebrna plus w tym roku kolorowe lampki. Zawsze były białe

Gość gość
U nas srebrno czerwona

Gość gość
Jak zawsze, czerwono zlota

Gość gość
Listopad jest :D choinke ubiore w okolicach wigilii. Szklane przezroczyste bombki, biale sowy, suszone pomarancze, cynamon i tylko biale

Gość gość
U mnie czerwień, złoto, srebro, jasny błękit i jasny turkus. Brzmi dziwnie, ale wygląda przepięknie. Jest bardzo na bogato, ponad 300 bombek różnych wielkościach i kształtach, dużo starych i wiele ozdób kupionych na starociach- aniołki, zabaweczki, jabłuszka. Łańcuchy ze złotych koralików. Do tego białe światełka. Choinka zawsze żywa i ogromna, mój mąż ma obsesję na punkcie zakupu idealnej choinki, zawsze jeździ do kilku miejsc zanim kupi. Ja z nim raz byłam i omal nie zamarzłam - 4 godziny na to zeszło. Muszę się pochwalić, że w życiu nie widziałam ładniejsze choinki i wszystkim zapiera dech gdy ją widzą.

Gość gość
Ja jestem za tradycyjnym ubiorem choinki. Jednokolorowe kojarzą mi się z bankiem i marketem (oczywiście bez obrazy bo są bardzo ladne). U nas jak co roku będą wszystkie kolory bombek, pawie oczka, łańcuchy z papieru kolorowego, szyszki malowane brokatem i wszelkie ozdoby zrobione przez dzieci.

Gość gość
A my już od jakiś 5 lat nie ubieramy choinki. Mamy 1.5 m kaktusa i na nim wieszamy suszone pomarańcze i pierniki. A na Wielkanoc bomki - jajka. Raczej dla jaj :-D

Gość gość
gość dziś Nie wierzę że taka ładna nasrane wszystkiego i jak to pasuje do nowoczesnego wnętrza

Gość gość
gość dziś A gdzie ona pisze, że ma nowoczesne wnetrza?

Gość gość
Nie pie/rd/ol popisująca się debilko

Gość gość
Kaktusa to masz w d***e haha

Gość gość
Moja jest grobowa. Gesta, zielona. Srebrny lancuch, czarne metaliczne bombki, krysztalowe sople, krysztalowe platki sniegu, krysztalowe aniolki. Lampki fioletowe swiatlo. Stoi w zelaznym kociolku.

Gość gość
Jestem zawsze w pracy więc nie ja ubieram. Przychodzę do domu i jest już ubrana. Będę ubierać jak będę na emeryturze. Tak za 20 lat

Gość gość
gość dziś Nie mam nowoczesnego wnętrza. W salonie mam same antyki, porcelana włoska ażurowa, kominek z cegły, meble ponad stuletnie, pianino około 160 lat. Ale to tylko salon tak mam urządzony, usrany jak piszesz :D reszta domu skromnie, a nawet minimalistyczne, choć też starocie.

Gość gość
Najbardziej lubie biala. Jakby sniezna - tak mi sie kojarzy. Mamy tez inne komplety, tym "teczowe", jednak biala lubie ostatnio najbardziej.

Gość gość
Jprdl jakie nowoczesne jedna kaktus druga grobowo kur/wa jakie żałosne silą się na oryginalność jak jakieś zasmarkane nastolatki emo debilka debilkę normalnie goni.....nie wypominajcie mi błędów i braku interpunkcji bo wyj/eb/ane mam na to

Gość gość
Haha dokładnie

Gość gość
Ubieram choinkę zwykle 2 tygodnie przed świętami. Mamy sztuczną ze względów ekologicznych, jest niska ale bardzo ładna, gęsta. bombki mamy prawie wszystkie okrągłe ciemnoczerwone-błyszczące, brokat oraz matowe, i trochę matowych ciemnoczerwonych serc. mamy też maleńkie srebrne błyszczące, też okrągłe, jakoś 8-10 małych serc, drewno niemalowane. 200 białych lampek. oraz 200 lampek na balkon, w 5 kolorach. jak syn był młodszy to czasami się domagał szybko, bo w szkole, sklepach, u kolegów były już od końca listopada, samego początku grudnia - nie w Polsce.ja jednak ogolnie za choinką nie przepadam od kilku lat, gdy podrósł na tyle, że już go tak to nie kręci. jeszcze 3 lata temu to było inaczej, teraz ma 12 lat i nadal czeka na święta, atmosferę - udalo się nam go wychować tak, nie nie uważa prezentów/ilość i cena/ - za punkt numer 1 świąt, na szczęście. ale choinka już nie kręci go tak, zwykle zacznie pomagac z ubieraniem a kończę ja.

Gość gość
W tym roku myslalam o srebrze bieli i niebieski(ale odcienie granatowy lub chabrowy) aczkolwiek jeszcze nie kupilam nowych bombek, jak moj syn ma 6 lat i jak bedzie chcial kolorowo ubrac, zrobic lancuchy to czemu nie, poki dzieci sa male to moze byc kolorowo jak co roku

Gość gość
Ja zawsze miałam dobrana do wnętrza itp....raz czerwona biała srebra itp....w zeszłym roku dzieci się zbuntowaly i była kolorowa z łańcuchami itp....i była najpiękniejsza choć może nie koniecznie pasowała do wystroju .W tym roku dzieci już też mówią ze to one stroja choinke

Gość gość
dziś To ja od kaktusa. nie silę sie na nic. Po prostu nie chce mi się kupować, ubireać a potem wywalać choinki. Nie zesraj się czasem.

Gość gość
Ja mam kolorową, taką jak za czasów dzieciństwa, bo takie jedno czy dwukolorowe kojarzą mi się z marketami.

Gość gość
gość dziś To po ch/uj piszesz o swoim popi/erd/olonym kaktusie jak pytanie jest ku/rwa proste - NA JAKI KOLOR UBIERACIE CHOINKĘ W TYM ROKU- jesteś debilką czy jak?

Gość gość
Biało-srebrno- RÓŻOWA (jasny róż ). Taka mamy 3 rok.

Gość gość
U mnie jak co roku wszystkie kolory tęczy i kolorowe światełka. Choinka oczywiście sztuczna i zielona. https://cutt.ly/ywXd9

Gość gość
gość dziś Więcej agresji i wulgaryzmów kochana, więcej! i zapewne pierwsza do komunii na pasterce pobiegniesz, bo przecież wyzwanie ludzi na forach to nie grzech. Bóg na kafe nie zagląda. A nie przyszło ci do głowy że ludzie na nic się nie siłą tylko żyją tak jak chcą? tak jak ich rodzice nie mieli śmiałości bo takie były czasy? Dzisiaj normalni ludzie zwyczajnie mają wywalone na to co inni uważają za słuszne i żyją jak im pasuje. Trzeba być chorym na głowę żeby wyzywać i krytykować kogoś dlatego że ma czarne bombki.

Gość gość
ubieramy na różowo w nagie kroliczki