Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32latek

Kręcą mnie tylko nastolatki. Czy jestem chory?

Polecane posty

Gość any
No hej. Jak sam wiesz, Twoje pytanie do najłatwiejszych nie należy. Niektórzy próbują Ci pomóc, zadaja pytania o Ciebie, a Ty nadal zachowujesz dystans i nic nie mówisz. Jeśli otworzysz się trochę bardziej to może łatwiej będzie znaleźć odpowiedź i ustalić czy tak naprawdę jest to fanaberia czy grubszy problem. Piszesz, że tylko w sieci można pogadać, A tym czasem nie wiele mówisz. Dlaczego? A masz/miałeś dziewczynę? W jakim wieku jeśli tak. Czy wspolzyles już z dziewczyna? To tak na początek:D Żeby udała się konwersacja to muszą 2 strony mówić:)

Gość 32latek
Było badanie na wielkim portalu randkowym ocupid z którego jednoznacznie wynika że mężczyzn najbardziej pociągają młode dziewczyny około 20 roku życia i to BEZ WZGLĘDU NA WIEK MĘŻCZYZNY. Brani pod uwagę byli faceci do 50tki.. Co oczywiście nie znaczy że wszyscy tylko za takimi latają bo uwarunkowania społeczne i realne możliwości to ograniczają. Także większość mężczyzn preferuje młode dziewczyny ale mało kto się do tego przyznaje..

Gość 32latek
Skoro to takie ważne to odpowiadam. Nie mam mieszkania, wynajmuje kawalerkę. Znajomych mam w różnym wieku, starszych i młodszych ale nie mam kogoś kogo mógł bym nazwać przyjacielem. Nie jestem osobą specjalnie towarzyską. Dziewczyny nie mam od kilku lat i to nie ze względu na brak powodzenia ale na problem opisany tutaj. Sygnały zainteresowania od moich równolatek i kobiet parę lat młodszych po prostu ignoruję.

Gość gość
No ja ci normalnie doradzilam a ty sie boczysz, bylam z 30 latkiem jak mialam prawie 18,teraz on jest stary i mi sie od lat nie podoba, takze to bedzie na kilka lat tylko, mowilam wez najstarsza z tych mlodych, i nie mysl bo im starszy tym gorzej, ja zawsze lubilam starszych a teraz mi sie zmienilo::)

Gość 32latek
Nie boczę się. Dziękuje za twoją poradę ale to sprawy nie rozwiązuje. Po prostu dobija mnie fakt że przez resztę życia będę się męczył z je/ba/nym popędem którego nie będę mógł zaspokoić. Popęd co prawda jest normalny i naturalny tylko jego realizacja praktycznie niemożliwa po przekroczeniu pewnego wieku. Prostytucja jest wykluczona i to prostytucja w każdej formie także takiej o jakiej pisze libed. Nie wyobrażam sobie seksu bez wzajemności z drugiej strony, nie byłbym w stanie się nakręcić, pewnie nawet by mi nie stanął.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie seksu bez wzajemności z drugiej strony, nie byłbym w stanie się nakręcić, pewnie nawet by mi nie stanął. - to tylko dobrze o Tobie świadczy, że masz wrażliwość i uczucia, właśnie dlatego nie rozumiem ludzi, którzy na prostytutki chodzą i im nie przeszkadza, że one to robią tylko dla pieniędzy

Gość any 37 lat
Dzieki za informacje o sobie :D Wiesz co, obawiam sie, że Twoje upodobania są jednak odchylenie od normy. Głównym Twoim problemem jest to, że odrzucasz sygnaly innych, a to o czym marzysz jest właściwie nieosiągalne. Zobacz- masz 32 lata. Raczej żadna nastolatka nie poleci na Ciebie. A załóżmy, że poleciała-po 2 latach już będzie dla Ciebie za stara. I wtedy szukaj nowej? No na to wychodzi.. A jak kolejna nie będzie chciała, Ty będziesz naladowany fantazjami, podniecony.. No może dojść do niebezpiecznej sytuacji.. A poza tym będziesz nieszczęśliwy przez całe życie szukając i obserwując, a nie mogąc mieć. Może powinieneś poszukać kogos w Twoim wieku, ale z dziecięcym temperamentem i wyglądem? To chyba jedyna opcja. Porozmawiaj z psychologiem . Oni są od tego by nam pomagać bo wiedzą więcej. Życzę Ci byś znalazł bezpieczny i dobry sposób na siebie ;)

Gość any 37 lat
Nie mówię, że będziesz seryjnym gwałcicielem, broń Boże! Będziesz nieszczęśliwy i smutny ze swoimi uczuciami i pragnieniami

Gość gość
Powołujesz się na jakiś test z portali randkowych :))))) Na portalach randkowych kto siedzi? Po pierwsze młodych ludzi jest 85 procent. Bardzo dużo jest licealistów lub ludzi około 18 roku życia !! Toco się dziwisz że takie kobiety wolą? Po drugie JEŚLI są to osoby starsze to głównie ci co nie umieją nawiązać znajomości w realu. Jednak większośc osób nadal poznaje się w realu. WIĘC taki test jest bardzo niewiarygodny i widać że na siłę wręcz szukasz dowodów że każdy facet tak ma. Na siłę chcesz udowadniać że to norma. Pozatym na teście który przytoczyłeś ocenia sie tylko i wyłącznie wygląd, i oczywiście 20 latka może wychodzić korzystnie na zdjęciach ale w realu pociąg wpływa wiele innych rzeczy.

Gość gość
Ignorowanie sygnałów od kobiety kilka lat młodszej tylko dlatego że jest młodsza...kilka lat/ no to dramat, co ci szkodziło się zapoznać i kilka razy pogadać, tobyś wiedział jak z taką jest, tak to nie wiesz nic. Nie wiesz jak jest z młodszą nie wiesz jak jest ze starszą pewnie nigdy nie uprawiałeś seksu. Tak naprawdę nie masz pojęcia co cie kręci bo trzeba czegoś spróbować żeby wiedzieć. na siłę wciskasz że KAŻDY FACET MA JAK TY. Ale pogadać ani spytać sie nie możesz bo to temat tabu. Pozatym skoro kręcą cię 15 latki to kręcą cię też 13 latki bo wiek u kobiety jest płynny i każda może wyglądać na parę lat starszą czy młodszą zależnie od genów. Więc pewnie nieraz zerkałeś też na 13 latki skoro 15 są dla ciebie do zaakceptowania.

Gość gość
na portalach 50 latków jest mały procent większosc to młode osoby. I oceniając zdjęcie ocenia się TYLKO wygląd osoby, ale ty uważasz że chodzi ci o coś więcej. Wiec sorry ale jak 32 latek leci na OSOBOWOŚĆ 15latki to już jednak jest dramat. Zauważ że nawet w tym teście dobrze wypadły 20 latki, a nie 15 latki.

Gość gość
Sygnały ignorujesz bo wiesz że jakbyś je przyjął to te panie po głębszym poznaniu by cie wyśmiały i olały prawda? Sorry, ale to ze wolisz abstynencje niż spotykanie się z np 24, czy 25 latką to na pewno nie można podciagnąć pod żadną normę. To jest bardzo dziwne.

Gość gość
Cóż podobać sie może wiele rzeczy ale ze facet rezygnuje z seksu bo musiałby go uprawiać z 22, 24, czy 26 latką i woli nie być z NIKIM, samemu mając 32 lata się nie da nazwać normą. Pan powyżej, ty patrzysz tylko na wygląd, inni faceci niestety nie. Gdyby tak było każdy byłby jak leonardo di caprio i spotykałby się z takimi laskami jak on, a jednak takich co wybiera inaczej jest więcej.... No to dlaczego wytłumacz facet zostawia 24 latkę dla 31 latki która nie jest wcale ładniejsza? Ktoś mu kazał?

Gość 32latek
"Ignorowanie sygnałów od kobiety kilka lat młodszej tylko dlatego że jest młodsza...kilka lat/ no to dramat, co ci szkodziło się zapoznać i kilka razy pogadać, tobyś wiedział jak z taką jest, tak to nie wiesz nic." Kto powiedział że nie rozmawiam z takimi kobietami? Rozmawiam z kobietami w różnym wieku, także towarzysko. Po prostu nie traktuje ich jako potencjalne partnerki. I to także ze względu na szacunek do tych kobiet. Dlaczego miałbym kobiecie robić nadzieję nie mając żadnych planów wobec niej. Tylko żeby sprawdzić jak to jest? x "Zauważ że nawet w tym teście dobrze wypadły 20 latki, a nie 15 latki. " odpowiedź jest prosta, dziewczyn w tym wieku nie brano pod uwagę, badany zakres wiekowy był od 20 do 50 lat x "Pozatym skoro kręcą cię 15 latki to kręcą cię też 13 latki bo wiek u kobiety jest płynny" To fakt, umalowana (nie)odpowiednio ubrana dojrzale wyglądająca trzynastolatka potrafi się robić wrażenie nie tylko na kolegach z gimnazjum. Tak samo, widziałem niejedną 18latkę tak dziecinną w swoim zachowaniu i wyglądzie że aż odpychało. x "Nie wiesz jak jest z młodszą nie wiesz jak jest ze starszą pewnie nigdy nie uprawiałeś seksu.Tak naprawdę nie masz pojęcia co cie kręci bo trzeba czegoś spróbować żeby wiedzieć. " Wybacz ale nie skomentuję tego.

Gość any
Do libed A co Ty wiesz na co patrzą laski?? Właśnie, że niewiele wiesz. I już mnie oceniles choć nic nie pisałam na co patrze u facetów. Zresztą Ty chyba się nudzisz i wszędzie walisz te SWOJE brednie. Mieszkanie, kasa, samochód.. Gdy wybrałam faceta na męża nie miał nic. Miał 2 torby z ubraniami i kupę długów na głowie. Wyjeżdżal z kraju za kasa. Poprosiłam by zamieszkał u mnie- po 2 tyg znajomości!!! A później żeby podjął ostateczną decyzję. Karmiłam go przez pierwszy mc bo nie miał kasy nim nie dostal pierwszej wypłaty. Teraz minęło 4 lata po ślubie i dajemy radę. Więc wez trochę pomysł nim coś tu napiszesz. Plujesz tu o pieniądzach, dymaniu i innych takich 32 latek ma problem A Ty tu pajacujesz

Gość gość
kozak w necie ci/pa w swiecie :D

Gość gość
libed ma rogi do sufitu:D:D:D

Gość gość
możesz spróbować z nimi chodzić, ale uważaj żeby im nie zrobić dziecka, bo sobie mogą nie dać rady i stworzycie kolejną rodzinę marginalną, w sensie patologiczną, a więcej nam tego nie trzeba, mamy już dosyć użerania się nacodzień z ludzmi z patologii :/

Gość gość
na codzien widuję takie małolaty mamusie, z wózkami gdy równocześnie piszą słitaśne smski do swoich misiów, a gdy dziecko zapłacze to wpadają w panikę i oblewają się rumieńcem bo nie wiedzą co robić.

Gość 32latek
"wyczułem w tobie polańskiego juz na samym poczatku wizyta u specjalisty ci jednak niezbędna bo nie widzisz roznicy miedzy 20 a 13 latka i tylko sie usprawiedliwasz sam przed soba ze umalwoana etc. " Akurat w kwestii Polańskiego uważam że nie był to akt stricte pedofilski. Dojrzale wyglądająca wyzywająco ubrana i umalowana dziewczyna która zapewne nieprzypadkowo pojawiła się w jego towarzystwie. Nie usprawiedliwiam Polańskiego bo to czego się dopuścił jest nie do obrony ale chodzi mi o to że taki przypadek to nie jest pedofilia w sensie medycznym, tylko prawnym. Generalnie makijaż ubiór i prowadzenie się zmienia bardzo dużo w powierzchownym odbiorze. Podałem to jako przykład że w wyjątkowych okolicznościach nawet tak młoda dziewczyna może się fizycznie podobać. Bo jeśli kolegom z gimnazjum staje na widok takiej koleżanki to i starszym też może. Nie zmienia to faktu że dorosły facet dobierający się do 13latek powinien siedzieć i tyle. Polański też powinien.

Gość gość
A co sie martwisz na zapas, teraz rob co chcesz, a potem sam mozesz sie zmienic, tego nigdy nie przewidzisz

Gość any
Kurczę, 32 latku, tak myślę sobie, że Ty po prostu nie poznałaś fajnej d**y w swoim wieku. Albo chociaż powiedz co Cię pociąga w tym młodych? Bo jeśli ciało, to znam wiele kobiet dojrzałych, które wyglądają przepięknie. Tylko teraz myślę sobie, że możesz mieć kompleksy i nawet nie startować do takich.. No nie wiem No A rozmowa? O czym gadać z taka dziewuszka? Jak dla niej najważniejsze są nowe buty, troja że sprawdzianu czy skolowanie paru złotych na fajki i cole I Ty chciałbyś z taka załóżmy 17 latka się spotykać, wyjeżdżać, chodzić do znajomych i rodziny czy tylko uprawiać seks?

Gość 32latek
"Tylko teraz myślę sobie, że możesz mieć kompleksy i nawet nie startować do takich.. No nie wiem" Generalnie to kompleksy miałem kiedyś. Jestem atrakcyjny jak nigdy dotąd co widać po zainteresowaniu kobiet moją osobą i to kobiet w przeróżnym wieku. Od małolat po 40latki. Problem w tym że z młodymi dziewczynami ciężko mi się gada. Trudno o jakiś konkretny temat, pozostają jedynie jakieś głupie gadki żarty. Poza tym one często są speszone i ja też czuję się niepewnie. Generalnie słabo to wychodzi mimo że wiem że im się podobam. Ze starszymi jestem w stanie na dużo większym luzie gadać bo mi nie zależy i się nie spinam. To one zazwyczaj starają się dużo bardziej. x "I Ty chciałbyś z taka załóżmy 17 latka się spotykać, wyjeżdżać, chodzić do znajomych i rodziny czy tylko uprawiać seks? " Tak, chciałbym robić to wszystko ale wiem że nie byłoby to możliwe szczególnie chodzenie po znajomych i rodzinie bo nie byłoby na to akceptacji. Pozostaje zabawa w chowanego co też nie jest zbyt fajne.

Gość gość
mogę ci tylko dodać że teraz jest podobno podobno więcej pedofilii niż było kiedyś bo jest grupa facetów którzy boją się kobiet które pracują, coś robią. Są samodzielne. Żaden pedofil nie powie - wolę dzieci bo kobiet się boję. Nigdy. Taki pedofil myśli ze nie-może ze starszą bo nie jest tak "miła i spontaniczna jak dziecko" A po prostu nie może spodobać mu się kobieta której się boi. Strach jest aseksualny. Ale specjaliści to wiedzą bo robili wiele badań nad takimi facetami i każdy pedofil czuje lęk przed kobietą samodzielną więc zostają mu tylko dzieci. Ty masz coś podobnego, tylko granica od 13, do 20 w porywach. (istnieje też taka kategoria, nie wszyscy pedofile lubią przedszkolaki preferencje są przeróżne). To się leczy, tylko trzeba dużo siły i nie oszukiwać się że to natura. Poczytaj o pedofiilii i tłumaczeniach tych facetów.

Gość any
No to jednak masz problem. Bo ta ostatnia odpowiedź dała mi do zrozumienia, że Ty naprawdę lubujesz się w tych malolatach, myślisz o takim związku na poważnie . I że zdecydowanie wbijasz, w te dojrzałe. No i że czujesz się atrakcyjny i że masz jednak kontakt z innymi , starszymi kobietami. No nie wiem co Ci poradzić.. Ja Cię tylko proszę, żebyś nie robił głupot i przemyślał spotkanie z psychologiem. Dla nich nie będziesz szalencem. On mają takich frikow wiele na codzień:D są właśnie po to by radzić na takie trudne pytania Trzymaj sie

Gość gość
Cytat z innego tematu o facecie który lubi tylko nastolatki ""gość 2018.10.15 ja też tak mam jak ty i mam 23 lata i ponoć mam też niedojrzałą osobowość podobno. Miałem taki test u psychologa specjalisty z innego powodu, ale o tym nie chce mówić. Myślę, że to ma z tym związek. " Może też zrób taki test?

Gość marcin_wawa
Głupcze, tu chodzi właśnie o to, że gość w wielu nastoletnim nie miał super-d**y i patrzy teraz na młodsze. Wtedy miał niską samoocenę, teraz - cofając się w czasie, byłby już pewny siebie, ale... cofnąć czasu się nie da. Ja też byłbym pewniejszy siebie. Też czasu nie cofnę. Był czas, kiedy też wolałem - z powyższego powodu - przedział 15-18 (i nie mniej - szanujmy prawo!), przeszło mi już, teraz raczej 18-22, a i na starsze (30,40+) czasem patrzę. Z nastolatką nie dogadałbym się. Nie wiem, czy nawet z 20 bym się dogadał. Prędzej z wyluzowaną 30. A mam 26. Jeżeli kogoś podnieca dojrzała fizycznie (okrągła gdzie trzeba i z twarzy na 17+) 15-tka, to jest pedofilem? Albo wręcz: prawo jest pedofilskie, stworzone przez zakamuflowanych pedofili, bo legalizuje seks z 15, "a 15 to prawie co 13, więc"... co za logika :-D A jak kraje maja wiek zgody 12+ (arabskie), to są to kraje pedofilskie? Oczywiście 12 to przesada (niedojrzałość fizyczna i psychiczna), ale nie idźmy ślepo za literą prawa. W świetle litery prawa naziści byli przykładnymi obywatelami. W świetle biologii 15-tka to dojrzała samica gatunku ludzkiego (zwykłego gatunku zwierzęcego - niczym lepszym niestety nie jesteśmy). To dzieciak, ale nie zmienia to faktu powyższego. Widziałem 25-tki wyglądające na 16 (tak, sprawdzałem dowód, z niedowierzaniem), 16-tki wyglądające na 25 (również sprawdzałem). I co poradzisz? On też nie pyta, czy panna ma 17, czy może to tylko makijaż, a ma 14 lat i urodziny nazajutrz.

Gość gość
jak facetowi podobają się 20 parolatki i nastolatki to jest normalne. jeśli gość "nie jest w stanie" z kobietą po 20 to nie jest normalne ani trochę. Nie miał "fajnej" jako nastolatek, ale on ma już 32 lata i przez ten czas też żadnej fajnej nie mógł mieć? że nadal musi lecieć na 15? tak samo jak "nie miał" przyjaciela jako nastolatek to zacznie się przyjaźnić z licealistami i chodzić z nimi na piwko do parku?

Gość gość
życie nie stoi miejscu, to tak nie działa. Że nie miało się np mamy, to w dorosłości poszukasz zastępczej. Nie da się udawać że jest się uczniem jak ma się 30 parę lat.

Gość gość
po prostu musi sie sparzyc z jakąś siksą przestac bac i zacznie mu sie horyzont poszerzac, teraz to on sie boi i tych i tych i tylko rozmysla i rozpacza