Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiekszyliscie członka?

Polecane posty

Gość gość

eh mam tylko 15 cm i niewidac go wspodniach puki niestanie

Gość gość
nie przemuj się, w zwisie każdy facet ma małego. 15cm to bardzo dobry rozmiar, w polsce najczesciej spotykane są 13-14cm.

Gość gość
podobno mozna powiekszyc manualnie cwiczeniami, jest ryzyko schorzen, ale sa cale fora poswiecone tej wiedzy i uzytkownicy maja realne przyrosty jest to temat tabu i zaden lekarz tego nie potwierdzi, bo nie bylo badan naukowych na ten temat sam zaluje ze sie tym nigdy nie zajalem, moze jeszcze sprobuje leniwy jestem ale fajnie byloby powiekszyc choc o 1.5 centymetra

Gość gość
powiem Ci tak, mój ex miał 14cm długość i 11cm obwód i był jak najbardziej ok, czy do orala czy do seksu wszędzie się super rozmiarowo spisywał.

Gość gość
Nie wierz w żadne manualne powiększanie penisa. Masz wypaczoną percepcję przez p****le w których królują członki 19+ cm.

Gość gość
Każdy członek powiększa się przy częstym pukaniu.

Gość gość
eh chciałbym by członek niemiał znaczenia ale niejest tak kobiety leca na facetów co maja cos w spodniach .. mnie nigdy kobieta nie kochała do szaleństwa by po prostu zaakceptowała me wady .. ajak bym miał wiekszego to zawsze pare procent wiecej szans w miłości:(