Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to powód żeby się obrazić?

Polecane posty

Gość gość
Tylko niedojrzali ludzie tak sie zachowuja. Trudne jest zycie z kims takim, kto nie potrafi rozmawiac jak dorosly a strzela fochy jak 5 latek. Zaproponuj mu terapie dla par, zobaczysz jak sie zachowa.

Gość gość
Z tego co zrozumialam to autorka nie sprawdzila nawet telefonu! Wy chyba jestescie od tych malych ekranow uzaleznieni!

Gość gość
W pracy, jest praca, a nie "sprawdzanie telefonu" :P Za pracę jej płacą. Wsio!

Gość gość
Serio wymagacie od siebie kontaktu bez przerw? Chodzi mi o pitolenie o niczym a nie o faktycznie ważne sprawy które trzeba omówić tu i teraz. Mi się zdarza sms odczytać i nie odpisywać pół dnia bo głowę (i ręce) mam zajętą innymi sprawami. Nigdy też nie rozliczam partnera z tego ile mu zajęło zabranie się do pisania, wystarczy mi świadomość, że cieszy się z tego, że się do niego odezwałam. Odpisze jak będzie chciał //mógł.

Gość gość
W pracy, jest praca, a nie "sprawdzanie telefonu" jezyk.gif Za pracę jej płacą. Wsio! x Nie zgrywaj głupa, że w pracy nie sięgasz po telefon, nie piszesz esemesów albo ich nie odczytujesz.

Gość gość
Serio wymagacie od siebie kontaktu bez przerw? Chodzi mi o pitolenie o niczym a nie o faktycznie ważne sprawy które trzeba omówić tu i teraz. Mi się zdarza sms odczytać i nie odpisywać pół dnia bo głowę (i ręce) mam zajętą innymi sprawami. Nigdy też nie rozliczam partnera z tego ile mu zajęło zabranie się do pisania, wystarczy mi świadomość, że cieszy się z tego, że się do niego odezwałam. Odpisze jak będzie chciał //mógł. x Lala nie miała ochoty przez osiem bitych godzin odpisać do swojego faceta, co można odebrać jednoznacznie jako olewanie go. Na pewno nie zabrakło jej dwóch minut, by to zrobić. Chodzi o jeden głupi sms w ciągu 8 godzin. A nie pisanie "bez przerwy", jak raczysz głupawo sugerować.

Gość Teppic   No1
Jeśli ktoś obrazi się na ciebie za to, że nie odebrałaś w godzinach pracy, masz pełne prawo skwitować to uśmieszkiem półgębkiem i jednym słowem: "Dorośnij."

Gość gość
Tu nie chodzi o odebranie telefonu, tylko o sms. Przydałaby się umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Gość Teppic   No1
@up Wiele rzeczy można odebrać, nie tylko telefon. SMSa, prawa rodzicielskie... nawet edukację można odebrać, wyobraź sobie. :P

Gość gość
biedactwo skrzywdzone bo dziunia nie odpisała na esemeska :D a gdzie w tobie ofiaro losu, który piszesz te brednie jest zrozumienie, że czasami zajmuje się ktoś innymi sprawami niż tylko odpisywaniem na esemesy. masz problem, to dzwoń, a nie esemesuj :P

Gość gość
Co to za sztuka wziąć do ręki telefon i odpisać? Przecież to 20 sekund.

Gość gość
A to był tak ważny sms, że należało na niego odpisać odrazu?

Gość gość
Głupawo sugerować? Nie moja wina, że sobie nie radzisz ze sobą w ciagu 8 godzin esemeskowej posuchy, widać jak cie ponosi. Radzę sie czyms zająć i nie schnąc przy telefonie czekając na serduszko i obmyslając kolejny scenariusz o tym , że juz cie nie kocha. Przywiazujcie partnera za nogę i życzę powodzenia

Gość gość
14.58 Masz bardzo prymitywne postrzeganie świata i relacji międzyludzkich.

Gość gość
Dla mnie tak i ja mam 38 lat. Byłoby mi przykro gdyby facet przez 8 h nie miał czasu mi odpisać chyba ze bym wiedziała że się spotykamy w tym dniu albo że ma naradę ale narada też nie trwa 8 h. Zwykły szacunek do bliskiego człowieka bo obcego można olać i nie odpisać ale gdy się kocha to się szanuje i zawsze znajdzie czas na 1 smsa np jestem zajęta kochanie zadzwonię po pracy. Zajęło mi to 2 sekundy

Gość gość
Ja w ogole nie mam przy sobie tel :) odpisuje jak wroce, jak sie nie podoba w kolejce czekaja inni, ja rządze w moim swiecie, kto ma jakies ale, wypada, jeszcze nie bylo takiego ktory by wygral ze mna, aktualnie mam ideala, taki mi pasuje

Gość gość
Taa, ty masz ideała, chyba w marzeniach sennych. Takie roszczeniowe i narcystyczne egoistki to mają co najwyżej kota. A i jego szkoda.