Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzy mi się wojna

Polecane posty

Gość gość

Marzy mi się ciężka i wykańczająca wojna która zniszczy współczesny świat i doprowadzi do porządku w zwichrowanych relacjach społecznych. Wojna w której poradzą sobie silni zaradni mężczyźni i ich rodziny a wszystkie wyemancypowane niezależne idiotki i miętkie faje w rurkach zdechną. Rozwrzeszczane feministki karierowiczki kobiety "sukcesu" którym dzisiaj zdaje się że są nie wiadomo kim nagle spadną na samo dno społecznej hierarchii. Nie mając oparcia w facecie i rodzinie ani praktycznych umiejętności pozwalających przetrwać w warunkach braku cywilizacji będą zdane na łaskę ludzi którymi do tej pory gardziły. Będą błagać o kromkę suchego chleba w świecie w którym nie będą dla nikogo stanowić żadnej wartości.. Współczesna Sodoma i Gomora musi upaść a jej upadek będzie wyzwoleniem i powrotem normalności.

Gość gość
Pierdziel się. Ja chciałam wojny, jak byłam dzieckiem i miałam 5 lat. Bo nie wiedziałam co to tak naprawdę znaczy. Pierdziel się idioto. Bo zginie twoja rodzina, okaleczą ciebie, może i ciebie samego zgwałcą - jak gwałcą mężczyzn w Libii. Pierdziel się dlatego, że od dziecka jako że myślałam o wojnie dla zabawy wymyślałam możliwe rozwiązania co do ucieczki z jakiejś przestrzeni czy radzenia sobie z wyimaginowanym zagrożeniem. Zostało mi to do dziś. Aż przez przypadek wszystko, co sobie obczaiłaś w głowie wpisuje się w typ obrony krav maga. Więc pierdziel się bucu. Bo możesz polec pierwszy. A ty, których niby myślisz, że obronisz zginą wcześniej. Lub ktoś zabije ich psychikę. Więc niech wszystko czego innym życzysz spełnia się w twoim życiu. Amen.

Gość gość
Musi nastąpić upadek by nastąpiło odrodzenie, to nieuniknione. Tylko w ten sposób świat może zostać uratowany. Jeśli zginę to nie szkodzi, lepsze to niż życie we współczesnej Sodomie i Gomorze. To gorsze niż śmierć.

Gość gość
no to wyku/rwiaj do Syrii albo Donbasu

Gość gość
rzuce ci granata to nic z ciebie nie zostanie

Gość gość
Sodoma i Gomora to głównie wyuzdanie, naduzycia seksualne i przemoc, czyli to co ty soba reprezentujesz, HIPOKRYTO. Z tego wynika, że sam powinieneś zginąć, a nie ciągnąć za sobą inne ludzkie istnienia.

Gość chaotyczny master
świat pędzi do chaosu

Gość gość
Tak Ci się tylko wydaje, a jakby faktycznie przyszła to miałbyś jej serdecznie dość

Gość gość
Okręty już NATO już wypływają na morze Azorskie. Wojna jest bardzo blisko. Wg Jackowskiego 2018 jest ostatnim rokiem spokoju. Zapalnikiem będą UPAincy i muslimy.

Gość gość
Ano pędzi,ciekawe że ukry przygotowują sie do wojny,wojska,okręty,pozamykane granice,nato ma im dać posiłki,niemcy postawiły sie w stan gotowości a pl?nic cisza ,nic sie dzieje,życie toczy sie dalej,wiadomo że po cichu też sie przygotowują tu nie trzeba kolumba zeby to wiedziec.....znowu ukrywają i udają że nic sie niedzieje a potem znów na łeb na szyje bedziemy spiprzac z tąd bo popirdolency zatajają,powtórka z rozrywki,chyba sie zaczyna....

Gość gość
Przygotowania do wojny