Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest mi przykro troche bo corka druga wigilie z kolei spedzi z tesciami..

Polecane posty

Gość gość

Wyszła za maz dwa lata temu i rok temu spędzali wigilię u męża rodziny bo tam mieszkają wszyscy..tłumaczyła ,ze maz musi być u rodziców bo starsi są juz itd. W tym roku tez dala mi do zrozumienia,ze tam bedzie na wigilii. Mieszkaja od nas daleko bo 80 km i maja dwulatka ,wiec rozumiem,ze nie mieliby sily przyjechac. Troche mi jednak smutno,bo bedziemy sami z mezem.

Gość gość
Powiem Ci ,że gdyby choć trochę mieli w głowie to by Was zaprosili a przecież Wigilię moglibyście zrobić np po 16 jak już się ściemni, 80 km to nie 200 . Nie wyobrażam sobie tak zostawić rodziców drugi rok z rzędu.

Gość gość
Przecież gdybyście skończyli Wigilię o 19 to na 20 bylibyście w domu.

Gość gość
Nie rozumiem Twojej córki. My jezdzimy na zmiane raz tu raz tu. W tamtym roku bylismy u teściów więc w tym roku idziemy do moich rodziców. A za rok znow do teściów itd...

Gość gość
Jestem synową która mieszka z teściową. Ale rozumiem twój żal i nawet jest mi przykro. W domu zawsze robimy wigilię wcześniej i potem jedziemy do moich rodziców - teraz pierwszy raz tylko do mamy :( Z rodzicami/mamą mieszka brat z żoną więc nie jest sama. Ale gdyby mama była sama to byłaby z nami, to jest pewne. Kocham rodziców, mąż to szanuje i od kiedy mieszkamy u teściów/teraz już teściowej każdego roku robimy tak samo.

Gość gość
80 km to nie jest dsleko, 2 lata to nie jest malutkie dziecko. Corka dala do zrozumienia..... m9ze po prostu zaproscie corke z mezem i dzieckiem na wigilie?

Gość gość
U mnie jest tak,że mama i teściowie przyjeżdżają do nas na Wigilię i wspólnie ją urządzamy. A pani swaty powinni zaprosić też panią na Wigilię.Nawet córka powinna wyjść z tym do teściów.

Gość gość
To było ostatnio.... Tylko że "córka" pisała że mąż znowu chce do rodziców.

Gość gość
Dkladnie- już to było, więc wymyśl nowe prowo

Gość gość
Masz tylko jedno dziecko?