Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosziromaximus

Powiecie mi gdzie tu jest sens i logika?

Polecane posty

Gość Tosziromaximus

Wyslalem cv, zadzwonili, mowia ze praca jest w moim miescie itd. A na spotkanie w sprawie tej pracy chcą zebym jechal do miasta o kilka miejscowosci dalej od mojego miasta a ze nie mam samochodu to pociagiem bym musial tam jechac, to uwazam ze wgl jest beznadziejne i lekcewazace podejscie do sprawy jak i do pracownika xD bo tak musze tracic swoj czas zeby pojechac tam pociagiem, odnalezc to miejsce, jako bezrobotny musze pozyczyc kase na bilety na pociag, a jakies szlugi czy picie ku'rwa troche mnie to wku'rwilo xD powinni sie ze mna spotkac w takim miejscu zeby to mi bylo wygodbie tam dotrzec, im za dojazd na spotkanie zaplaca bo to ich praxa a mi za pociag i strate czasu zeby kogos posluchac przez 5 moze 10 minut nikt nie zaplaci, a tez nie jest pewne czy dostalbym prace xD tak to w polsce wyglada gdy czlowiek chce pojsc do pracy xD

Gość gość
To ty szukasz pracy więc jeśli siedziba firmy jest w innym mieście to trzeba tam pojechać na rozmowę kwalifikacyjną.Trudno, ze szlugów i picia będziesz musiał zrezygnować a wodę weź sobie w butelce