Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie wstyd wam że jestescie na utrzymaniu meza ?

Polecane posty

Gość gość
17.36 Kobiety walczyly o równouprawnienie i wolność wyboru. Tylko dlaczego, jeżeli kobieta ma prawo wyboru i wybierze dom, to jest przez kafeterianki wyzywana?

Gość gość
Autorka ma bol d**y bo ja zazdrosc zzera , ze musi sie zahaowywac a inne takie jak np ja leza i pachna :D Mnie najbardziej zal takich jak autorka :( zaiwaniaja az im d**y podskakuja. :D

Gość gość
gość dziś No ok ty tyle zarabiasz i to daję ci obraz wszystkich zarobków pracujących kobiet? uznałaś siebie za wyznacznik wszystkich zarabuających? Skad wiesz że ja zarabiam tak mało? Sama powiedziałaś o swoim regionie, dlaczego zatem zakładasz że wszystkie tak zarabiamy? W moim otoczeniu żadna kobieta tak mało nie zarabia. Pensje netto zaczynają się od 3000zł. Tym niemniej nie uważam, że można kogoś wyzywać i obrażać dlatego, że pracuje czy nie pracuje. Nestety mam wrażenie, że chyba ja jedna zauważam ten problem. Reszta się wpieprza w cudze łóżka i portfele. Jesteście obrzydliwe.

Gość gość
wszytskie pracujace tutaj zarabiaja po 10 tysi :D padlam!

Gość gość
Jak by nie patrzeć kobiety zawsze mają gorzej od facetów.... Czy to pracujące czy nie, zawsze mamy gorzej bardziej pod górkę i zawsze wychodzi że dupa z tyłu.... Przejechane to poprostu urodzić się cLowiekiem płci żeńskiej

Gość gość
nie ma sie co spinac , facet jest od tego zeby zap...dalac na kobiete.

Gość gość
Moj facet zarabia tyle, że nie musiałabym pracować. Ale nie wyobrażam sobie całymi dniami zajmować się dziećmi i domem.

Gość gość
18.05 Ty sobie nie wyobrażasz, ja sobie nie wyobrażam, ale co to znaczy? Tylko tyle, ze sobie nie wyobrażamy. Ja sobie nie wyobrażam jak można mieć np jedno dziecko, ale mój umysł ogarnia, że ktoś tak woli, tak mu dobrze i mi nic do tego.

Gość gość
18.05 Tez bym nie chciała być nigdy na utrzymaniu faceta. Ale z mężem podjelam wspólna decyzję, jako malzenstwo, że pobede z dziecmi w domu dla dobra naszej rodziny.

Gość gość
18.04 pobyć jakiś czas z dziećmi jest ok, gorzej jak trwa to 10 lat. Bo co niektóre tyle siedzą, jak nie dłużej.

Gość gość
Nie wstyd wam ze zachodzicie w ciążę? Nie wstyd wam ze rodzicie i opiekujecie się niemowlakami? Do roboty a nie zakładać rodziny!!!

Gość gość
Ja mam niesprawne nogi i pracuje

Gość gość
zaraz tu pewnie napiszą, że mają chorą tarczyce i dlatego nie mogą pracować! :D

Gość gość
17:33 i 17:42 w punkt.

Gość gość
siedzą w domu bo p****y pisowskie dają im za darmo od pracujących w tym niejednokrotnie starych ledwie ciepłych pracujących ludzi mających ok. 60 lat 1000+, 500+,. Mam nadzieję, że te cholery pisowskie za to będą zdychać w wielkim cierpieniu

Gość gość
To bardzo smutne, że pracodawcy tak dyskryminują niepełnosprawne osoby, że nie mają jak pracować, chociaż by chciały :-(

Gość gość
jestem pracującą mamą dwójki dzieci nie zarabiam dużo , ale nie wyobrażam sobie nie pracować od rana pranie sprzatanie dom dom dom jakieś rozrywki.... nuda... lubię pracować i radzę sobie z obowiązkami domowymi zmywarki nie mam :) dzieci w szkole i przedszkolu a po pracy dzieci i obowiązki ale ja wyznaje zasadę jak nie pozmywam czy nie posprzatam świat się nie skończy :) jestem szczęśliwa i zadowolona. Co mnie wkurza w naszym pięknym państwie , że kobiety które pracują nie należy się żadna zapomoga a te które nie pracują mają większą zapomogę od państwa i to dużo niż te które pracują a zarabiają grosze ale..... kiedyś to się obróci przeciwko pozdrawiam

Gość gość
Po 3 dokładnie to co napisał ktoś wyżej, praca twórcza w domu bez zarobku to nie praca a hobby. I co ma twórczość do miejsca wykonywania? smiech.gif ja man pracę twórcza, poza dommem i zarabiam na niej. Niemcy moc na czymś zarobić ale zrezygnować z zarobku to trzeba być skraja idiotka. SKORO i tak poswiecasz na to czas ale wolisz za darmo smiech.gif idiotyzm a anty przedsiębiorczość x A co sadzisz o pracy w wolontariacie? O pracach społecznych? Konkretnych, duzych pozytecznych? nie kazdy ma mozliwosci czasowe, bo musi calych dni przeznaczac na parce zarobkowa. Jesli ktos nie jest przyparty finasowo do muru dobrze, zeby zrobil cos dla innych, dla pzryjaciól, rodziny, potzrebujacych ludzi. I dobrze ,jesi bedzie to cos zwiazanego z jego wyuczonym zawodem, wtedy jest efektywniejszy, A uwazasz, ze namalowanie olejnego portretu przez art plastyka, jesli sie go daje komus w prezencie, to nie praca? Architekt projektujacy rodzinie wnetrze? A lekarz , ktory zbada za darmo przyjaciela nie wykonuje pracy? Prawnik udzielajacy porady znajomym? Przetłumaczenie kolezance tekstu z obcego języka? NIe slyszalas o tego typu wymianie miedzy przyjaciólmi? Nie kazda prace przelicza sie na pieniądze, przez to nie staje sie mniej cenna.