Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam z Polski co to za firma Endo, ubrania??

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, mieszkam od 10lat w UK i niezbyt orientuje sie w polskim rynku odziezowym. Czy ktoras z Was kupuje ubranka z firmy endo? Jesli tak, to powiedzcie prosze jak tam z jakoscia? Zwlaszza po wypraniu. Tesciowa ma mozliwosc kupienia duzej partii ciuszkow z bardzo duzym rabatem. Wizualnie nawet mi sie podoba ale musze wiedziec czy gatunkowo jest ok?

Gość gość
Gatunkowe moim zdaniem bardzo dobre, ale rozmarówka jakaś dziwna. Kupiłam mu kilka body jak był niemowlakiem polrocznym (ma teraz 1,5 roku). Nosił wtedy 74, ja mu kupiłam rozmiar większe, a i tak były raczej kuse. Zwłaszcza w rękawach i zbyt długo to w tym nie pochodził.

Gość gość
Jak wyżej gatunkowo dość przyzwoicie, spodnie ok ale koszulki dla syna zamówiłam na 122i tak jak wyżej były dość krótkie. W porównaniu do innych w tym samym rozmiarze. I granatowa bawełna pomimo prania przed pierwszym założeniem potem jeszcze dość długo puszczala kolor a pióre w temp ok40st. ciemne kolory. Za to bardzo fajna kurtkę przejściowa miał syn z tej strony z podpinka i przystępna cenowo.

Gość gość
Dobra jakość, cena przyzwoita. Ubieram juz trzecie dziecko. Mi bardzo odpowiada bardzo szybka wysyłka.

Gość gość
OK. Dzieki bardzo za opinie :)

Gość gość
Fajne ciuszki (chociaż nie wszystkie serie mi się podobają), solidna jakość, nadruki się nie złuszczają, nie blakną, ubranka z dobrej bawełny, wygodne. Kupuję głównie bluzki, podkoszulki dla starszego.

Gość gość
Jakosc bdb ale kiedys przynajmniej ( 5 lat temu) mieli dziwna rozmiarowke. Koszulki i body b. szerokie. Moim zdaniem warto kupić bo ubrania spoko.

Gość gość
No to teraz nie są zbyt szerokie (raczej?) za to bym powiedziała że nieco krótsze niż rozmiarowka taka sama innego producenta.

Gość gość
Nie znam ale jak przegladalam to chyba drogo