Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kuzynka celowo mnie obraziła?

Polecane posty

Gość gość

Wyszlam z bliska kuzynka z ktora mieszkam, i kolega który mi się bardzo podoba na drinka. Wypiliśmy po 2drinki, zamykali już lokal, a ze miałam wolne następnego dnia stwierdzilam, że wypije jeszcze. Poszliśmy do sklepu, chciałam kupić sobie 2piwa, nagle za mną stanęła siostra i szepczac, ale tak by ten chlopak slyszal, powiedziała mi, nie pij więcej i zaczęła przewraca na mnie oczami. Byłam zdziwiona tym co mówi i miną chłopaka. Zdenerwowalam się na nich i powiedzialam, że idę w takim wypadku do znajomych. Odeszlam od nich i nagle słyszę jak chlopak za mną krzyczy, że jego mogę nie szanować, ale swoją kuzynke powinnam i zostawili mnie sama późno w nocy. Następnego dnia rano napisał mi, że mam tak że nie mogę przestać pić. Byłam zdziwiona bo, ani się nie napilam z nimi, ani z kuzynka nigdy nie piłam, tak by widziała mnie pijana. Czy ona zrobiła to celowo?

Gość gość
Słabe! Ale wypociny!

Gość gość
A moim zdaniem celowo, pewnie on się jej podoba

Gość gość
Słabe nie słabe, pytam się, bo cały czas on rozmawiał ze mną. On mnie dobrze nie zna, a ja się poczułam jak alkoholik, a nic nie zrobilam, powiedziala do mnie to takim tonem jakbym miala problem z piciem. Tym bardziej że on z nia odszedł, ona następnego dnia nie mówiła nic.

Gość gość
Tak moim zdaniem celowo, mimo ze tłumaczy się czymś innym, skoro mówisz że jeszcze strzelała mini A facet odszedł z nią...I ten SMS rano pewnie nieźle mu na Ciebie nagadala...z czym ty jej nie szanujesz...

Gość gość
Ja wiem, że temat dziwny, ale zależy mi na tym facecie, a tu taka sytuacja, on na drinka chciał iść tylko ze mną, ale ona stwierdziła że też chcę iś i na koniec takie coś.

Gość gość
Nie mamy po 15lat, ja mam 25, kuzynka 34

Gość gość
Jeśli rzuca takie uwagi to chyba normlane że robi to celowo, facet Cię nie zna A ta mówi do ciebie jak do alkoholika żebyś nie pila?

Gość gość
On się jej podoba, a ty powinnaś jej coś dogadać a nie pozwalasz sobie na takie prztyczki w nos od niej.

Gość gość
Ja sie tylko zdziwiłam, masz rację powinnam była coś powiedzieć bo On był na mnie zły, powiedzial ze nie mam szacunku do kuzynki, że mam tak że pić nie mogę przestać, A ona stała i się na mnie patrzyła i słuchała co on mówi. Tylko że wcześniej on wzroku ode mnie nie odrywał. Też mam wrażenie że zrobiła to celowo, zostawili mnie sama w środku miasta ok 12 w nocy.

Gość gość
Ja to chyba naiwna jestem jakaś :( ze tak sobie pozwalam jak piszecie ;(

Gość gość
Tragedia, kuzynka odbiła ci faceta na własne życzenie w jednej chwili.