Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bratex

dlaczego uciekasz i gdzie uciekasz kobieto ?

Polecane posty

Gość Bratex

przez ostatnie dwa lata mieszkałaś u mnie i fajnie było, wspólne śniadania i kolacje, razem pod prysznicem , pichciłem, pranie i prasowanie miałem, sprzątanie mieszkania a Ty ciągle po śniadaniu uciekałaś , jak najdalej i w czasie wolnego weekendu organizowałaś sobie spotkania z kumpelami oraz zakupy 'ciuchowe' , co miesiąc otrzymywałaś ode mnie kwotę 5000 PLN na zakupy , na ciuchy , na buty, na prezenty , lubisz imprezować i to rozumiem, ja wolę życie domowe i najlepiej się czuję w zaciszu domowym po godzinach pracy i wtedy na ekranie TV oglądam koncerty muzyki rozrywkowej , koncerty na których nie byłem i nie będę a Ty gdzieś poszłaś, nie dajesz żadnego znaku od tygodnia , dzwonię co kilka minut ale Twój telefon milczy , daj znać , czy mnie olałaś i masz mnie w zadzie , napisz chociaż że żyjesz , tylko o to proszę !

Gość gość
uciekam bo zupa była za słona

Gość gość
uciekam w pole

Gość amBrożyk
wiem, wiem, kobieta której się poszczęściło w życiu i poznała fajnego faceta i partnera nie potrafi żyć normalnie i wraca do wspomnień z lat dzieciństwa i widzi obrazy z lat dzieciństwa, gdy pijany ojciec bił aż do krwi jej matkę a mała dziewczynka płakała pod stołem i przyzwyczaiła się do widoku pobitej matki z fioletowymi oczami od bicia, dziewczynka dorosła w patologii ale nie poznała innego życia i nie ma pojęcia, że można żyć normalnie bez picia i życia , jak rozumiem zaczęłaś znowu pić i ćpać , mieszkasz w kanale C.O. ?