Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsAlinaAs

Ginekolog, Wrocław, aseksualna

Polecane posty

Gość AsAlinaAs

Poszukuję ginekologa (najlepiej kobiety) we Wrocławiu, która nie będzie miała problemu z aseksualnością pacjentki (mam 36 lat i nigdy nie współżyłam). Do tej pory trafiałam na przemądrzałych, którzy próbowali wmówić mi chorobę. Wszystkie, dosłownie wszystkie wyniki mam idealne.

Gość gość
Dick wie, co się dzieje. śmieci, śmieci, slutty slutty smurfette ***** jego tyłek. Cześć, głupie pizze. Dobry dzień. ale w porządku, co do cholery, k****, weź to, k****. twoja stara d****** Wynoś się, staruszko. pieprzony gejem, k***a go, k****. co to k****, k****, pieprzone bułki, nie. Nienawidzę p**********h bułeczek. cześć, k****, co jest w studni, k****. Odpieprz się. chcesz, Dick Roll. pozwól mi umieścić ją w d***e. Kurwa, co ty tu k***a robisz? i k***s, zależy mi. Odpieprz się. Pieprzysz mnie, k****. Mam dość tego, k***a idę do ciebie. Słyszałeś. k***a k****, kazał mi spieprzyć, chodź. Chodźmy, a my go poklepamy, micha. i włóż ołówek do jego tyłka. Nawet go poniosę. cześć głupi k***s czy jesteś lodzisz? jasne przy połykaniu lub bez. jasne jest, że zdejmujesz majtki z połykiem i nie rozmawiasz. Kurwa, nie goliłem swoich jajek. nieistotne. może możesz zrobić starego k****a, co mówisz. Powiedziałem ci, że nie ma loda, nie więcej niż tygrys będzie lizał ci dziwkę. taki stary kogut.