Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dutki

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wszystwierdził opinie o rodzinie Dutki zostaly usunięte? Cżycie prawda aż tak boli?

Gość gość
Dlaczego wszystkie wpisy opinie o rodzinie DUTKOW zostały usunięte Czy prawdą aż tak boli

Gość gość
co sie stalo z freedom of speech? czy ona moze to usowac? jak sie nie podoba co o niej mowia to niech sie nie obnaza publicznie za $

Gość Gosc

Usuwa na biezaco😁😁 prawda boli najbardziej🤪🤪🤪

Gość Gosc

nie pozwulmy usuwac

piszmy non stop zeby nie nadazyla. ale dala wczoraj czadu jak powiedziala zobaczcie ile Pan sobie nalozyl w bufecie. A co cie to intersuje??? Po co obcych krytukujesz? patrz co krystian , Olivia, I andzej jedza I jak do obiadu pija pepsi bez slomki, lizac puszke po ktorej chodza robale I szczury.

Gość Umiaru tu nie ma

Plotki i wylewanie żółci. Kafeteria powinna zniknąć z Internetu.

Gość Dagmara

Do anonimow

Piszecie takie wstrętne rzeczy. Zazdrościcie że komuś się powodzi że zarabia? Oni ciężko na to pracują. Pewnie jak byście ruszyli tylki z kanap i zrobili coś życiem to też byście tak żyli i nie komentowalibyscie ich z taką zawiscią. Mentalność człowieka "obrazić go bo żyje godnie  i zasłużenie" jesteście okropni. Ja ich bardzo lubię bo walczą i ciężko pracują i mają naprawdę wspaniałe życie. Owszem też im tego zazdroszczę ale robię wszystko żeby też tak zyc żeby cieszyć się życiem tym że mam pieniądze i stać mnie na to co chce. A że wy tak nie macie to tylko wasza wina bo jeśli tylko żyjecie tym że ktoś ma a wy nie. To powodzenia w życiu. Bo trzeba walczyć o marzenia i o to co się pragnie

Pozdrawiam serdecznie 

Ubrana w ciuchy z adidas 😘

Gość gosc

W adidasy to sie biedota i patologia ubiera. Przykro mi, ze Cie nie stac na normalne ciuchy.

Gość gosc g

Z inrenetu powinna zniknac pdzede wszystkim glupota i naciagacze. Jak tam nostryfikacja dylomu Elizo? Kiedy wracasz do prowadzenia terapii, ktorej na serio nigdy nie prowadzilas?