Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy palący węglem chodzą do kościoła? Przecież to paranoja.

Polecane posty

Gość gość

Trują, mordują, w tym biedne dzieci. Nie mają skrupułów jak naziści. I myślą, że się wyspowiadają i wszystko ok. Chorzy ludzie.

Gość gość
a czym mają palić, żydami?

Gość gość
Ocieplić dom i palić gazem/prądem. Wychodzi o wiele taniej i truje o wiele mniej. Prąd z paneli fotowoltaicznych - czysta energia.

Gość gość
Wszyscy, ktorzy chodza do kosciola, sa chorzy na paranoje, wiec co za roznica?

Gość janósz wonsaty
A ja chodzę do kościoła i pale oponami.komplet letnich już kończę a wiosną i zimówki zjechane spale.Najgorzej to porąbać te druty co w środku twarde a wieczorem nie widać dymu

Gość gość
Klasyczny przykład jak telewizja zryła głowy pustym idiotom :/ jeszcze 20 lat temu były tylko piece na węgiel i problemu smogu nie było :/ smog to sztucznie wymyślony problem po to by zarabiać na owych idiotach i temat zastępczy wielu zmian ograniczania nam wolności jakie serwuje nam UE.

Gość gość
Ja nie pale węglem bo mnie nie stać. Pale drzewem bo drewno swoje.

Gość gość
ja dałem ogłoszenie na olx o darmowej utylizacji opon, telefon sie urywa w sezonie a ja mam czym palić w piecu

Gość gość
Nie no, bez przesady XD ale równiez uważam, że to paranoja zważając na fakt, że państwo dopłaca teraz do wymiany kotłów na gazowe i ludzie z tego nie korzystają... Sama wymieniłam piec w zeszłym roku na piec MRC Home firmy de dietrich - O NIEBO LEPIEJ. nie ma bałaganu, jak to było przy węglowym, nie trzeba latać. W dodatku nie zatruwam okolicy, rachunki nie są wysokie a w domu ciepło... same plusy

Gość gość
Zwyczajnie, starsze osoby (50+) mają nawyk palenia węglem, drewnem, ewentualnie śmieciami. Takie mają zwyczaje i trudno to zmienić.

Gość gość
W tej całej histerii antysmogowej chodzi o to, żeby do reszty dobić polskie górnictwo (które i tak już ledwie dycha) a uzależnić Polskę jeszcze bardziej od putinowskiej rury z ruskim gazem

Gość gość
cała dzisiejsza gospodarka opiera się na dwóch strategiach; albo zwiększeniu sprzedaży istniejących produktów (to uzyskuje się poprzez planowane postarzanie produktów i skrócenie ich żywotności), albo kreowaniu potrzeb na produkty nowe, albo takie które wcześniej były tylko niszowe. I tu się wykorzystuje kupione badania naukowe, całą machinę promocjie i pożytecznych idiotów. Temat smogu jest tego idealnym przykładem

Gość gość
Ja palę starymi oponami i butelkami PET, więc mnie to nie dotyczy.