Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicu

Zgadzacie się z tym że jak kobieta kocha to da posmakować każdej swojej szparki

Polecane posty

Gość Bicu

Te nieczułe właśnie są zimne i zamknięte.

Gość gość
uchyl swoją na erotyczny gadżet, to będzie taki test, czy jesteś kochający

Gość ferlena
No nie wiem. To jedna z miejskich legend podobnie jak ta że każda kobieta chce żeby mężczyzna jej porządnie wylizał. A przecież jak kobieta wie że jej tam fiołkami nie pachnie to wiele będzie się krępować jeśli nie większość.

Gość Bicu
12:57 kobiety nie mają potrzeby penetrowania niczego 13:03 jak jest atrakcyjna to każdy facet jej nawet wyliże pupę po kupci, wierz mi ;)

Gość marawstala
Nie sadze, ze każdy : ) mam przynajmniej taka nadzieje

Gość Bicu
Jak kocha to oczywiście, że będzie ubóstwiał każdy kawałek ciała swojej miłości, a pupa jest jednym z ciekawszych części ciała kobiety anyway ❤️

Gość marawstala
Do tego stopnia, ze będzie lizal brudne dupsko : ) nawet czyste jest blee Nie wnikam... Psy i koty tez to robią

Gość gość
Nie. Nie będzie lizał brudnej dooopy. Koprofile to mniejszość. Chcą rządzić, jak każda zboczona mniejszość, ale zdrowy rozsądek zawsze jednak wygrywa, mimo, tfu, "politycznej poprawności".

Gość Bicu
A wymienianie się śliną jest niby bardziej higieniczne? Zrozumcie, ze zakochani są jak jeden organizm i to normalne że wymieniają się różnymi swoimi soczkami. Nie wiem co w tym niby obrzydliwego. To normalne, że mężczyzna chce poznać każdy zakamarek ciała kobiety. ..

Gość gość
Ja tam lubię delikatnie popieścić pupkę kobiety jakimiś subtelnymi całuskami czy delikatnie języczkiem ale pupcia musi być umyta i pachnąca mydełkiem. https://cutt.ly/2oyTH

Gość Bicu
Nie mam fantazji o jedzeniu kupy ani nic takiego. :D Chcę wam po prostu uświadomić, że zakochani patrzą na siebie inaczej niż inni ludzie..

Gość Bicu
Pewnie, że czysta jędrna pupcia jest najbardziej estetyczne, tylko czy gdyby taka nie była brzydziłbym się swojej miłości? Oczywiście, że nie ❤️

Gość gość
Nigdy nie miałeś dziewczyny, więc nie wiesz co to miłość. Prawicze gadanie teoretyka seksu rodem z p****li.

Gość asmabel
To nieprawda. Kobiety wychowane w tradycyjnych rodzinach nigdy nie zgodzą się na żadne lizanie ani branie penisa w usta.