Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladasports

Dorosłe życie, przeprowadzka koszty życia

Polecane posty

Gość Czekoladasports

Cześć Mam pytanie, prośbę o poradę Pracuje,studiuje we Wroclaviu życie okazało się dosyć drogie jak dla młodej chcącej rozwinąć skrzydła osoby. Chodzi mi po głowie myśl aby przenieś się do Łodzi ponieważ mam ofertę pracy za podobne wynagrodzenie, uczyć się tam gdy już rozwinę skrzydła za pare lat ukończę potrzebne kursy, szkoły np przenieś się do Warszawy np. Do czego zmierzam co myślicie o samej Łodzi jest gdzie wyjsc w wolnej chwili aby ciekawie spędzić najbliższe lata ? Chodzi mi Łodzi po głowie ponieważ sprawdzając tam koszty wynajmu są nieporównywalnie tańsze co do Wrocławia a miasto wydaje się również dające dobre perspektywy jest duże, dużo młodych ludzi a teraz żyjąc tu nawet nie da się odlozyc dla siebie ... a uważam,ze przy średnich krajowych wynajęcie kawalerki za 1700 zł to jest bardzo dużo. A Łódź ma dobre połączenie z WWa takze tez jest to jakimś plusem. Lecz nie ukrywam Wrocław jest piękny i jest w wolnych chwilach gdzie wyjsc, pospacerować człowiek może się oderwać od codzienności i się nie nudzi. Łódź słyszałem,ze jest dosyć szara lecz również,ze się zmienia a ja nie chce się wypowiadać bo po jednym czy dwóch dniach ciężko ocenić życie może ktoś był w podobnej sytuacji lub mieszka tu lub tu ma porównania lub zna opinie swoich bliskich i coś podpowie bo jest to dla mnie ciężka decyzja pozdrawiam !

Gość gość
Łódź jest strasznie brzydka. Może zamiast wynajmować kawalerkę we Wrocławiu, wynajmij pokój - koszty będą o połowę niższe