Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustaczki od początku

Dlaczego kobiety zamiast kogoś poznać są płytkie

Polecane posty

Gość pustaczki od początku

i pytają od ręki o wiek, zdjęcie i czym się zajmujesz? pustaczki

Gość gość
bo jak jesteś bogatym ustawionym kolesiem z fajnym zawodem to wtedy warto cię poznać, a jak jesteś gołod***ec albo frajer za 1500/mc no to wtedy szkoda tracić czas na poznawanie kapiszi?

Gość gość
bogaty i ustawiony nie znaczy materiał na partnera, mylne pojęcia

Gość gość
bo ty chcesz pisać z oblesna 50- latka, albo pryszczata 14 udajaca starsza, albo kobieta która desperacko szuka sponsora?

Gość gość
A chuj je raczy wiedzieć

Gość gość
Może i jestem pustaczką, ale dyskusje, z jakimś 40-letnim, łysiejącym facetem z brzuchem piwnym, pracującym w magazynie - byłyby nieodwracalnym marnowaniem czasu. Nowych kolegów nie potrzebuje, a po co mam tracic czas na kogoś, kogo absolutnie nie rozważałabym w kategoriach ewentualnego partnera? I nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się zapytać faceta, czym się zajmuje - prawie zawsze to oni szybko przechodzili na ten temat. Ja w tym zresztą nic zdrożnego nie widzę - dla ludzi, którzy mają dobre zawody, wykształcenie, realizuja się w swojej pracy - to nie jest wstydliwy temat tylko istotna część ich życia, więc szybko przewija się w rozmowie

Gość gość
ja pytam o wykształcenie i zawód, po studiach teraz masa facetów, zawsze się z jakimś da pogadać, anie będę tracić czasu na zawodowego bezrobotnego, albo pracownika skupu butelek, itp. Nie spotykałabym się i tak z takim, więc po co tracić czas na rozmowę.

Gość gość
Faceci nie widząc zdjęcia, nie znając wieku nawet nie zagadują :P

Gość gość
za to faceci [po pierwszym cześć zaraz wołaja zdjecie , albo opisz się... to dopiero głebokie

Gość Człowiek nikt
Sam jestem bezrobotny i nie rozumem jak ktoś taki jak ja miałby szukać dziewczyny. Wstydzę się tego i nigdy bym nie chciał się wystawiać na pośmiewisko spotykając się z ludźmi, którzy od dawna pracują, coś osiągnęli i mają swoje ambicję. Taki człowiek jest po prostu śmieszny. Z czym do ludzi?

Gość gość
Tak bo faceci nie pytają wcale o wiek, zdjęcie albo "ile ważysz"

Gość gość
Człowiek nikt daj namiary ja chętnie Cię poznam :)

Gość Człowiek nikt
A masz dla mnie pracę?

Gość gość
Pracy sobie trzeba samemu poszukać jest jej mnóstwo jak nie masz wykształcenia to idź do marketu na kasę albo zamiatają ulice. Tam zawsze potrzebują ludzi.

Gość Człowiek nikt
Ja już pracuję tylko na czarno jako pomoc hydraulika. Po to skończyłem studia na wydziale biologii by się wybić wyżej. W środę zamiatałem całe wykończone mieszkanie do 21.00. Od poniedziałku kolejne zlecenie w wielkim mieszkaniu jak hangar.

Gość gość
Kurfa co za dekle

Gość gość
Dlaczego kobiety zamiast kogoś poznać są płytkie & W pswychologii to się nazywa 'przeniesienie'.

Gość gość
Słuchaj, z tego co czytam to mówisz o kobietach z internetu. Prawdopodobnie z czatu pownieważ na portalu randkowym nie pytałyby o wiek, zawsze jest wpisany. Kobiety na czacie maja duzy wybor. Na 1 przypada z 10 chetnych mezczyzn. Nawet jesli jest grubsza, brzydsza i niewartościowa to kogos znajdzie. Pyta o wiek bo chce wiedziec czy nie jestes za stary czy za młody, o zdjecie żeby nie rozmawiac z kims nie w jej typie a o zawód żeby miec poglad kim jestes. Po co miałaby pytac o twoje pasje skoro np wiekowo czy z wygladu jej nie pasujesz? W realu jest inaczej. Już wie jak wygladasz, mniej wiecej ile masz lat wiec moze pytac na randce o pasje, zainteresowania.

Gość gość
"Dlaczego kobiety zamiast kogoś poznać są płytkie & W pswychologii to się nazywa 'przeniesienie'." Nie, to się nazywa "hipergamia"

Gość gość
15:31 "Dlaczego kobiety zamiast kogoś poznać są płytkie & W pswychologii to się nazywa 'przeniesienie'." X Twoje zachowanie psychologia nazywa "wyparciem".

Gość gość
ustawieni to przeważnie hooje, rzadko porządni

Gość marawstala
Widocznie nie maja pomysłu na rozmowę z Toba : )

Gość gość
Tia .. i po tych oto pytaniach, wszystkie jak jeden mąż odpuszczają znajomość z tobą. ... Toś na pewno idealny na partnera :P Boli troszkę, co? w realu też nie działasz więc z wyglądem kiepsko ;) Ale na pewno masz bogate wnętrze ;) Zareklamuj się tutaj proszę :) Sprawdźmy to wnętrze :)

Gość gość
gość dziś Faceci nie widząc zdjęcia, nie znając wieku nawet nie zagadują jezyk.gif Zgłoś Pustaki ewidentnie tak, więc jeśli o takiego ci chodzi to powodzenia, a jeśli interesuje cie coś głębszego to poczekasz lub sama zagadasz

Gość gość
gość dziś za to faceci [po pierwszym cześć zaraz wołaja zdjecie , albo opisz się... to dopiero głebokie Zgłoś Nigdy nie pytałem kobiety pierwszy o zdjęcie, to raczej one z ciekawości nie wytrzymują, a wtedy kończe znajomość bo wiadomo że to pustaczki.

Gość walka do końca
gość dziś Tak bo faceci nie pytają wcale o wiek, zdjęcie albo "ile ważysz" >Możesz nie uwierzyć ale NIE PYTAM. Jak gadka się nie klei to reszta mnie interesuje.

Gość fantazja je ponosi
gość dziś baby to w większości prymitywne pustaki, podchodzą do sprawy od du'py strony, dlatego tyle niewypałów i rozwodów potem

Gość gość
gość dziś gość dziś Faceci nie widząc zdjęcia, nie znając wieku nawet nie zagadują jezyk.gif Zgłoś Pustaki ewidentnie tak, więc jeśli o takiego ci chodzi to powodzenia, a jeśli interesuje cie coś głębszego to poczekasz lub sama zagadasz x Prawie wszyscy wolni faceci w moim wieku z portali to wlasnie takie pustaki. Ile mozna czekac? Poznalam faceta gdzie indziej :)

Gość gość
Jakie znowu pustaki, kobieta musi się podobać, co w tym w ogóle dziwnego? Jeżeli nie ma zdjęcia, to może to być jakiś półtonowy wieloryb z twarzą też wieloryba. I żeby nie było - kobietom też musi się podobać facet, a pytania o to, czym się zajmuje, też są jak najbardziej naturalne. Kobiety też nie chcą jakiegoś Wieśka spod sklepu, który jest bezrobotny. Co w tym dziwnego ludzie?

Gość gość
Twoje zachowanie psychologia nazywa "wyparciem". & W psychologii to się nazywa 'przeniesienie'.