Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sythia

Jakie książki warto przeczytać?

Polecane posty

Gość Sythia

Znacie jakieś pozycje na zimowe dni? Podzielcie się. : )

Gość gość
ksiazki to syf leppiej ogladac filmy

Gość gość
Najlepsze są Kinga, jak dla mnie. Wciągające, tajemnicze, trzymające w napięciu. Zeszłej zimy przeczytałam kilka tego autora. Tylko są to kryminały z fantastyką, horrory i nie każdemu przypadną do gustu. Wcześniej czytałam obyczajowe i fantastyczne, ale King bije je na głowę. Tak więc polecam

Gość gość
Podobno książki czytają tylko brzydkie dziewczyny.

Gość gość
jestes gubym pasztetem?

Gość gość
Dallas '63.

Gość gość
co teraz czytasz tłuścioszku?:)

Gość gość
jesteśmy 3 lata po ślubie. wszystko jest ok, oprócz jednej rzeczy- mój mąż ma małego penisa. na początku mi to nie przeszkadzało, bo kochałam go tak bardzo, jak kochać można na początku znajomości. z czasem przyszło nie tyle otrzeźwienie, co zdałam sobie sprawę z tego, że nie jestem w stanie osiągnąć orgazmu. nie jestem, bo on jest za mały. mały i cienki- coś w stylu środkowego palca dłoni. zauważyłam, że całkiem inaczej teraz na niego patrzę. jestem w małżeństwie i muszę się masturbować jak jakaś nastolatka- gdybym tego nie robiła, seksualna frustracja by mnie wykończyła. czy ktoś miał podobny problem? co robić? nie pomagają żadne zmiany pozycji- ja nic nie czuję! nie dlatego, że jestem tam rozciągnięta- nigdy nie rodziłam, mam problem nawet wcisnąć i wyciągnąć tampon. proszę o jakieś rady, bo zwariuję.

Gość Sythia
Idealny z Biblię czytam sobie. : )

Gość gość
To coś o życiu czy fantasy? PS. Tak naprawdę żartowałem z tym "tłuścioszkiem" W ogóle polecam "Okręt" - Lothar-Günther Buchheim. Ale tylko w przypadku kiedy nie ogladalaß filmu czy mini serialu (6 odcinków)

Gość Krzysiek

Ja przeważnie jak jestem w empiku to ide do nowości, bo tak wyhaczyłem już kilka dobrych ksiażek. Ostatnio upolowałem ''Serotoninę'' i też mi się spodobała. Możesz przeczytać, warto. 

Gość Adi
Dnia 5.06.2019 o 15:32, Gość Krzysiek napisał:

Ja przeważnie jak jestem w empiku to ide do nowości, bo tak wyhaczyłem już kilka dobrych ksiażek. Ostatnio upolowałem ''Serotoninę'' i też mi się spodobała. Możesz przeczytać, warto. 

dziewczyna też wzięła w empiku jak była w promocji i powiem tak - no przepadła na cały wieczór z tą książką 😉 chyba przypadła jej do gustu, może i ja przeczytam 🙂