Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pioterdan

Co sądzicie o 38 letnim mężczyźnie który marzy o związku z 20 lat młodszą

Polecane posty

Gość gość
gość dziś X O wszystkim można porozmawiać. Gdyby mial takie ,,zboczenie" to nie mieszkała bym z nim juz prawie 3 lata, x Zamieszkałaś z nim będąc niepełnoletnia? Niezła patologia. Czy wy mieszkacie na jakiejś głębokiej prowincji, gdzie dziewczynę rodzice wypychają z domu do pierwszego lepszego chłopa?

Gość gość
Stawiam na to, że sam ten facet jest trochę upośledzony. O czym może rozmawiać z dzieckiem bez szkoły?

Gość Ciekawa99
gość dziś Ten moj ,,gach" jest cudownym facetem. Wyprowadziłam sie sama z domu w wieku 15 lat wiec nikt sie mnie nie pozbywal :-D Szkołę skończyłam, pracuje. Wiec gdzie tu problem ;-)

Gość gość
Rodzice chyba po prostu wywęszyli okazję żeby się jej pozbyć z domu - nieważne, że w łapty jakiegoś idioty który "nawiązuje więź" dosłownie z dzieckiem. x Na to wygląda. Chociaż zazwyczaj czekają, aż dziewczyna skończy szkołę średnią. Ale takie praktyki wciąż są częste na wsi, gdzie 25-latka to już stara panna.

Gość gość
Przecież wszędzie 25 latka to już stara kobieta, nie tylko na wsi 🖐️

Gość gość
Gdybyś miałą normalnych, kochających rodziców to był policja twoją durną osobę do domu przyprowadziła. Takie cyrki tylko w głębokiej patologii...ale zgadłam. Rodziców w ogóle nie było i nie obchodziło ich co ich dziecko robi. Więc zwyrodnialec miał drogę wolną.

Gość Ciekawa99
gość dziś Mozna porozmawiać o wszystkim i tak wyprowadzilam sie z domu i zamieszkałam z partnerem będąc nie pelnoletnia. Rodzice nie mieli nic do gadania. Widza ze jestem szczęśliwa wiec sie nie wtracaja

Gość gość
A w tym problem, że byłaś niepełnoletnia i twoi rodzice byli twoimi prawnymi opiekunami. Musieli zwęszyć interes w tym, że poszłaś do tego faceta. Najprostszych rzeczy nie rozumiesz, a podobno nie jesteś "tempa" ;)

Gość gość
No a jak ma rozumieć? 19 lat i już pracuje, rodzice dosłownie ją olali. To było emocjonalnie zaniedbane dziecko, idealna ofiara dla tego typu osób. Najgorsze, że znudzi się nią i poszuka następnego dziecka do wykorzystania.

Gość Ciekawa99
Śmieszy mnie to jakie teorie wymyslacie :-D Mieszkam w mieście, rodzice mieszkają 10 km o de mnie. Ten moj ,,zwyrodnialec" to cudowny facet :-D :-D

Gość gość
Facet widocznie ma trochę kasy, to rodzice puścili z domu małoletnią latawicę. A ta kretynka nie widzi, jaką to patologią trąci. Chociaż może to jakiś troll.

Gość gość
Nie rozumiem ani Autora, ani Ciekawej. Oboje sa bardzo ograniczeni. Autor poniewaz aby sobie zrekompensowac wlasne glupie wybory, traktuje kobiety jak towar i sprowadza je do pesela. Ciekawa poniewaz... no wlasnie nie wiem, co nia kieruje. Czy chec pochwalenia sie wlasnym zwiazkiem, czy tez wlasna osoba i swoja rzekoma dojrzaloscia? Zwiazek z duza roznica wieku moze sie udac. Ale nie kazdy sie udaje. I czesc osob starszych traktuje mlodsze jako trofeum, ktorym mozna sie pochwalic, gardzac jednoczesnie rowiesnikami, ktorzy sa identyczni, jak oni sami, tylko plci przeciwnej. A czesc mlodszych osob traktuje starszego jako bankomat. Taka prawda.

Gość gość
Mam nadzieję, że to jest troll. Aż się boję zapytać na czym jego "cudowność" polega, bo dorosła osoba która przylepia się do dziecka nie jest "cudowna". Normalny dorosły nigdy nie wejdzie w tak bliskie relacje z dzieckiem. Chyba, że to jedna z tych chorych historii w których to był znajomy rodziny.

Gość Ciekawa99
A co mam robic. Siedzieć na dup... i czekac az narzeczony przyniesie kase do domu. Jeśli tak wolisz to ok ale ja wole pracować I tak jak juz pisalam... rodzice polubili narzeczonego

Gość gość
gość dziś Przecież wszędzie 25 latka to już stara kobieta, nie tylko na wsi lapka.gif x Powinna już wnuki niańczyć i lakierki do trumny kupować, a 38-letni mężczyzna to jeszcze młody chłopak i wszystko przed nim ;)

Gość gość
Uczyc się, głupia. Może być nie była taka tEMpa. Fakt, że nie widzisz nic złego w tej chorej sytuacji jest smutny. Mam radę, nie chwal się tym chorym związkiem. Bo każdy normalny człowiek pomyśli to co my.

Gość gość
Kobiety są młode do 18r.ż., później już tylko się starzeją 🖐️

Gość Ciekawa99
Zwiazek z duza roznica wieku moze sie udac. Ale nie kazdy sie udaje. I czesc osob starszych traktuje mlodsze jako trofeum, ktorym mozna sie pochwalic, gardzac jednoczesnie rowiesnikami, ktorzy sa identyczni, jak oni sami, tylko plci przeciwnej X To ze tak jest w większości takich parach nie oznacza ze i w moim przypadku tak jest Juz to pisalam.Poznałam narzeczonego jak nie mial stalej pracy. Teraz mamy wspólna firme wiec oboje zarabiamy dobrze.

Gość gość
Bezrobotny d**ek złapał nastolatkę...jak to idealnie pasuje do stereotypu.

Gość gość
Ależ żółć się na ciekawą wylewa... Ona tylko mówi, że taka sytuacja jest dla niej i jej najbliższych ok. Kto dał prawo do takich ocen? Schodzi ta kafe na psy z takimi użytkownikami...

Gość gość
Ciekawa, ale autor patrzy na laske pod katem wieku i odbicia sobie, wiec...

Gość gość
Ona opisując sytuację która każdego obrzydzi (chyba, że samemu jest się z patologii gdzie dorosły facet sypiający z dzieckiem nikogo nie rusza).

Gość Ciekawa99
Ja sie nie chwale. Odpisalam na temat założony tutaj a tu nagle taki jad. Nie bylas w takim związku to nie wiem po co takie rzeczy piszesz. Inaczej taki związek wygląda jak jestes do niego nastawiona pozytywnie a inaczej jak negatywnie. Nie macie sie czego czepic wiec problem stwarza wam nawet to ze majac 19 lat pracuje. Usamodzielniłam się w mlody wieku więc nie wiem w czym problem. A moj partner to wspanialy facet który wspiera mnie zawsze

Gość gość
Pewnie, że nie byłam! Bo moi rodzice chybaby tego faceta udusili, a ja miałabym szlaban na rok gdybym się prowadzała z jakimiś typami spod ciemnej gwiazdy. O uciekaniu z domu w wieku 15 lat nawet nie wspominam. Dzieci z normalnych domów nie mają takich przeżyć

Gość gość
gość dziś X Nie wiem skąd to wzięłaś, ale ja nigdzie nie przeczytałem w wypowiedzi Ciekawej, że sypial z nią kiedy była nieletnia :O

Gość Ciekawa99
Kolejne glupie gadane... To ze mam starszego faceta nie oznacza ze poszlam z nim do łóżka od razu ;-)

Gość gość
Zamieszkałaś z nim w wieku 17 lat. To już było za wcześnie. Chora sytuacja. Co innego 20-25 latka ze starszym facetem - to dorosła osoba. Co innego dziecko bez opieki rodziców.

Gość Ciekawa99
gość dziś X No właśnie Ludzie twierdza ze jeżeli mam faceta starszego to zalezy mu tylko ma łóżku

Gość Ciekawa99
To ze z nim zamieszkalam to była moja decyzja i uważam ja za bardzo dobra.

Gość gość
Napisz jeszcze, trollico, że kiedy z nim zamieszkałaś, to na dobranoc całował cię w czoło i szedł spać do drugiego pokoju :D