Gość Elwira123345 Napisano Listopad 30, 2018 Możecie mi polecić jakieś dobre tabletki na stres? Sporo mam ostatnio na głowie- zmieniłam pracę, planujemy z nażeczonym ślub... Trochę się motam, gubię i strasznie denerwuję. Pani w aptece mówiła mi o tabletkach Nervomix, ale nie chcę kupować czegoś w ciemno. DOradzicie coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tobiz Napisano Listopad 30, 2018 Nervomix jest dobry, ale nie wiem czy wiesz że te tabletki mają trzy zastosowania: na silny stres, na stres dnia codziennego i na spokojny sen. Nie jestem pewny jakiego dokładnie potrzebujesz? Poczytaj sobie o tych tabletkach coś więcej na https://nervomix.pl/ i wtedy łatwiej będzie ci się zdecydować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ŻÓŁWIKninja Napisano Grudzień 10, 2018 Ja też się kiedyś wspierałam tabletkami na stres, jednak nie było to dla mnie, problem leżał w moim trybie życia. Pewnego razu po prostu przyluzowałam z pracą, odnowiłam znajomości, zaczęłam się ruszać. Niedługo idę na lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly pod wor i już się nie mogę doczekać a kiedyś nawet na spacery nie chodziłam bo mi się nie chciało. Teraz staram sie ruszać kiedy mogę, bo to + mniej obowiązków + przyjaciele jest panaceum na problemy natury psychicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nova Napisano Grudzień 10, 2018 A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anetka Napisano Grudzień 10, 2018 A może NeoMag Stres, ktoś próbował. Ja w aptece internetowej wapteka ten właśnie wybrałam ze względu na skład. Zawiera magnez, witaminę B6, wyciąg z melisy i szyszek chmielu. Takie opakowanie starcza na 50 dni, cena też nie jest wygórowana. Mi pomaga, znacznie lepiej się czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrzoska98 Napisano Grudzień 11, 2018 Nie próbowałam tego, zawsze w stresie czy nerwach pomaga mi nervomix , dobry ziołowy lek bez recepty. Szybko uspokaja, czuje po nim ulgę, wewnętrzny spokój, nie usypia, nie przymula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnkaKa Napisano Grudzień 13, 2018 W doz.pl można dostać nervox oparty na melisie i rumianku z magnezem. Dla mnie najlepsze, bo dają szybko poczucie uspokojenia i o tyle fajne, że nie przymulają. Czuje się ulgę i spokój, ale można normalnie funkcjonować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danutkaa12 Napisano Styczeń 4, 2019 Jedynie co mi przychodzi do głowy to Nervomix tabletki na problemy związane ze stresem. W bardzo delikatny sposób łagodzą objawy i koją nerwy nie powodując przy tym niepożądanych efektów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taylor schwift 4 Napisano Lipiec 6, 2021 te przepisane przez psychiatre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach