Gość gość Napisano Listopad 30, 2018 Jesli sie nie rozbierze to go zostawie.To bylo tak opowiadalam o moim mezu w pracy(duzo by mowic) i kolezanki zalozyly sie ze mna ja z nimi ze pokaze mego meza nagiego i one byly zadowolone powiedzialm by przyszly na zabawe wieczorem to sie ponabijamy z mego meza i powiedzialm obiecalam ze bedzie nagi chocby nie wiem co i juz mialy dobry humor i radoche na wieczor co bedzie sie dzialo .No wiec przyszedl wieczor i przyszedl maz z pracy specjalnie bylo tak by nie bylo obiadu zeby go zmanipulowac powiedzialm prosto z mostu ze jako kobieta tez chce byc rowna i chce go nagiego bo ubiera sie w ubraniu a mówiłam ze jest moim mezem i powinien latac nagi goly by zwiekszyc atrakcyjnosc bo po co mi maz ktory mnie nie pociaga to bezsensu no i mowilam ze chce ostry seks by mnie wygrzmocił i powiedzialam zeby sie rozebral i ja zaraz tez to zrobie a on mnie zawiodl bo sie wkurzyl ze to juz pozno chce spac to sie w********m zadzwoniły koleżanki i weszly mąż stał i narazie niczego sie nie domyslil myslalam moze nie wiedzialam badz zapomnialam ze przyjda no i poszedl do lazienki i weszlysmy do salonu pogadac one do mnie kiedy zacznie sie gola zabawa o moj maż bedzie latac goly z siurkiem by sie z niego posmiac moje kolezanki tez uwielbiaja golych facetow na lewo i prawo takie rzeczy robia w naszej agencji no wiec troche zapeszona bo wiem ze moj maz chce spac odpowiedzialam by poczekaly za chwile noi przeprosilam na chwile i poszlam moj maz kladl sie do snu a ja mowie mu co on wyprawia a on taki z zaskoczeniem o co mi chodzi on chce spac jutro ma do pracy to prosto z mostu od razu bez zastanowienia by nie przedlużać mowie rozbieraj sie jak jestes prawdziwym facetem chcem bys mnie pociagal bo inaczej z nami koniec dla mnie facet musi biegac nagolasa po chacie i spelniac moje zachcianki potrzeby i kolezanek moze przesadzilam se on byl zszokowany i w****iony to powiedzialam ze go przyleje i pozaluje jak nie wyjdzie do salonu goly gdzie sa moje kolezanki i on nawet do mnie nic nie powiedzial polozyc sie spac nasunal koldre i wogle w tamtej chwili zrozumialam ze mnie nie pociaga po jaka cholere mi te jego szmaty ubrania w ubraniu to nie facet ja lubie popatrzec na gołego inaczej koniec przyszlam do mych kolezanek i powiedzialam ze maz to kretyn jaki cnotliwy niewydymek i niech s******la na drugi po tym jak w****il mnie i kolezanki nie mielismy na kim zawiesic wzroku zlozylam pozew o rozwód i teraz szukam w agencji meskich dziwek prawdziwego faceta a nie debila jak mego świetoszka meza jakiegos gowno wartego pedalka bo pedal tylko nie bedzie latal goly przed kobietami to koniec nigdy do niego wroce po tym co mi zrobil i wcale mnie nie kocha ja tez nie mam zamiary plakac bo takim s*******u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach