Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Powiedzialam mężowi prawdę!!!mam dosć wzięłam rozwód

Polecane posty

Gość gość

Jesli sie nie rozbierze to go zostawie.To bylo tak opowiadalam o moim mezu w pracy(duzo by mowic) i kolezanki zalozyly sie ze mna ja z nimi ze pokaze mego meza nagiego i one byly zadowolone powiedzialm by przyszly na zabawe wieczorem to sie ponabijamy z mego meza i powiedzialm obiecalam ze bedzie nagi chocby nie wiem co i juz mialy dobry humor i radoche na wieczor co bedzie sie dzialo .No wiec przyszedl wieczor i przyszedl maz z pracy specjalnie bylo tak by nie bylo obiadu zeby go zmanipulowac powiedzialm prosto z mostu ze jako kobieta tez chce byc rowna i chce go nagiego bo ubiera sie w ubraniu a mówiłam ze jest moim mezem i powinien latac nagi goly by zwiekszyc atrakcyjnosc bo po co mi maz ktory mnie nie pociaga to bezsensu no i mowilam ze chce ostry seks by mnie wygrzmocił i powiedzialam zeby sie rozebral i ja zaraz tez to zrobie a on mnie zawiodl bo sie wkurzyl ze to juz pozno chce spac to sie w********m zadzwoniły koleżanki i weszly mąż stał i narazie niczego sie nie domyslil myslalam moze nie wiedzialam badz zapomnialam ze przyjda no i poszedl do lazienki i weszlysmy do salonu pogadac one do mnie kiedy zacznie sie gola zabawa o moj maż bedzie latac goly z siurkiem by sie z niego posmiac moje kolezanki tez uwielbiaja golych facetow na lewo i prawo takie rzeczy robia w naszej agencji no wiec troche zapeszona bo wiem ze moj maz chce spac odpowiedzialam by poczekaly za chwile noi przeprosilam na chwile i poszlam moj maz kladl sie do snu a ja mowie mu co on wyprawia a on taki z zaskoczeniem o co mi chodzi on chce spac jutro ma do pracy to prosto z mostu od razu bez zastanowienia by nie przedlużać mowie rozbieraj sie jak jestes prawdziwym facetem chcem bys mnie pociagal bo inaczej z nami koniec dla mnie facet musi biegac nagolasa po chacie i spelniac moje zachcianki potrzeby i kolezanek moze przesadzilam se on byl zszokowany i w****iony to powiedzialam ze go przyleje i pozaluje jak nie wyjdzie do salonu goly gdzie sa moje kolezanki i on nawet do mnie nic nie powiedzial polozyc sie spac nasunal koldre i wogle w tamtej chwili zrozumialam ze mnie nie pociaga po jaka cholere mi te jego szmaty ubrania w ubraniu to nie facet ja lubie popatrzec na gołego inaczej koniec przyszlam do mych kolezanek i powiedzialam ze maz to kretyn jaki cnotliwy niewydymek i niech s******la na drugi po tym jak w****il mnie i kolezanki nie mielismy na kim zawiesic wzroku zlozylam pozew o rozwód i teraz szukam w agencji meskich dziwek prawdziwego faceta a nie debila jak mego świetoszka meza jakiegos gowno wartego pedalka bo pedal tylko nie bedzie latal goly przed kobietami to koniec nigdy do niego wroce po tym co mi zrobil i wcale mnie nie kocha ja tez nie mam zamiary plakac bo takim s*******u

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować