Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mamba

Faceci traktują mnie jak dziecko

Polecane posty

Gość mała mamba

Mam łagodne, delikatne rysy, duże oczy, nieduzy nos, filigranową sylwetkę i dziewczęca buźkę. Niby spoko, nie? I tutaj zaczynają się moje problemy. Wszyscy biorą za dziewicę i mala dziewczynkę. Każdy mnie otacza czułością i opieka (choć chyba właśnie mezczyzni bardziej ). Rzadko się zdarza zeby rówieśnik był mna zainteresowany. A jeżeli już to zazwyczaj nieśmiały prawiczek albo przegryw życiowy mówiąc wprost :D Interesują się mną tatusiowie ,w okolicy 50. Albo młodsi właśnie. Mam już 22 lata... koszmar. Nikt nie traktuje mnie jak kobiety. Raz nawet taki chłopak niewiele starszy powiedział, ze pedofilem nie jest...

Gość gość
Jesteś podobna do Ariany Grande? Jak tak, to szczerze zazdroszczę.

Gość gość
Co jest nie tak z nieśmiałymi prawiczkami?

Gość gość
Ja tez tak mialam jak sie z rowiesnikami spotykalam az poznalam faceta o 10 lat starszego to wreszcie dostajewszystko od niego to co mloda dziewczyna potrzebuje, Ai sprzet do tego ma wspanialy nie taki jak rowiesniki,

Gość gość
To zacznij się zachowywać jak kobieta a nie jak dziecko

Gość gość
20.46 RówieśniCY. W przerwach między zajmowaniem się sprzętem 10 lat starszego poucz się trochę, jak inteligencji starczy.

Gość gość
Prawiczki są najlepsi, tacy nieśmiali, śmieszni wystarczy że położysz rekę blisko jego kocza a on juz się czerwieni, nie mówiąc już o rozbieraniu się.

Gość gość
gość dziś To wspaniale, ale nie wiem do czego zmierzasz? Jakś będę miała z tego przyjemność?

Gość gość
gość dziś Jeśli lubisz seks to żadną ale jeśli lubisz dominację/eksperymenty to wtedy czujesz że jesteś lepsza od faceta i możesz się z nim zabawić/ nauczyć go wszystkiego...