Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessi22

zakochałam sie w pieknym Alladynie z pakistanu

Polecane posty

Gość jessi22

chce z nim byc na zawsze ale boje sie slubu wolalabym byc ze slubu ale on mnie zmusza, mowi ze mnie zostawi jak za niego nie wyjde, bo on jest malo wierzacy ale to grzech byc razem bez malzenstwa, dodam ze zecheca mnie do seksu bez zabezpieczenia a ja nie moge brac tabletek boje sie ze zajde w ciaze

Gość gość
uciekajod niego i jezeli zostaniesz to zamieni twoje zycie w piekóo bo oni mmoga zabic kobiety u nich zwierzeta maja wyszy status od kobiet kobiety sa bez wartosci

Gość gość
ja tez sie boje, ale kocham go jak go przekonac do zabezpieczenia i zeby byl ze mna bez slubu? jakbysmy byli razem bez slubu to bym mogla zawsze uciec od niego jakby sie zmienil na gorsze moze?

Gość gość
uciekaj to tylko zauroczenie a nie miłosc a sex bez slubu sciaga cierpienie bo jest grzechem tysiace ludzi cierpi z tego powodu i nie wie dlaczegocierpi na depresje lub ine cierpienie

Gość gość
jesteś super głupia. Nie jestem godny z tobą pisać. Ani rozmawiać! trzysta razy lepszy polak, który zawsze będzie do ciebie gadał po pakistańsku i zawsze cię oszuka, ale zawsze przynajmniej zostaniesz z nierozbitą mordą co jest normą przecież u polaka alkoholika. Natomiast polak i pakistańczyk - super opcja: rozbijana morda każdego dnia, w którym nie będziesz bardziej upodlona niż koza. Super. polecam polaka i nie pakistańczyka. super, jeszcze murzyn az arabijii meksykańskiej, jako twój drugi mąż 1 zrzumiałaś ? K