Gość gość Napisano Listopad 30, 2018 Jestem gruba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Służę Wsparciem :) Napisano Styczeń 6, 2019 Również mam tyle wzrostu i ważę 2 kg mniej Kalkulator BMI pokazuje że moja jak i Twoja waga jest prawidłowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Służę Wsparciem :) Napisano Styczeń 6, 2019 Więc nie ma czym się martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 6, 2019 Dziwne pytanie, masz lusterko to chyba widzisz jak wyglądasz. Waga to nie wszystko, ważny jest typ budowy, proporcje. Jedna osoba z taką wagą będzie wyglądała ładnie inna będzie zaokrąglona. Zamiast sugerować się wagą lepiej mierzyć swoje obwody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iloveblackppl 0 Napisano Maj 20, 2022 Dnia 1.12.2018 o 00:37, Gość gość napisał: Jestem gruba Taa? To zajebiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnulka0 8 Napisano Maj 21, 2022 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The_ZEUS 11 Napisano Maj 22, 2022 BMI można sobie wsadzić w 4 litery. Nie radzę się tym sugerować. Ważniejsza jest % ilość tłuszczu w organiznie. Więcej powie lustro i obwody, niż BMI. Teraz jest plaga chudych grubasów, co mają BMI w normie ale to przez praktycznie brak mięśni, które zastąpił tłuszcz. Tylko tkanka tłuszczowa definiuje ludzi, jako grubych, lub nie. Waga możne być różna. Jak masz ogromną liczbę mieśni, to wyjdzie z BMI nadwaga, a poziom tłuszczu może być poniżej 10%. Ja proponuję sugerować się wyglądem w lustrze, tudzież wspomagać się np fałdomierzem. Chociaż na oko widać, czy jest mnóstwo cienkich fałdek, jak siedzimy, czy też 1-2 grube fałdy (wtedy jest kiepsko). Pozdrawiam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach