Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta radzi jak poderwać każdą kobietę

Polecane posty

Gość gość

Szybka odpowiedź - nie da się. Kobiety nie są jednolitą, szarą masą. Różnimy się upodobaniami, inteligencją, wykształceniem, wartościami, wyglądem, stylem, poczuciem humoru. Nieważne co mówią "mistrzowie podrywu" - jedna osoba nigdy nie będzie mogła poderwać każdej kobiety. Co możecie zrobić to zacząć działać taktycznie. Zastanówcie się najpierw jaki jest wasz typ kobiety. Kiedy któraś wam sie podoba to jak się zachowuje? Co lubi? Jak wygląda, jak się ubiera? Jaki ma temperament? Potem zastanówcie się z jakimi mężczyznami umawiają się kobiety jakie Wam się podobają. Jak już musicie kogoś naśladować, to bierze przykład z nich - jak się zachowują, jak się ubierają. Nie chodzi o to żeby kompletnie się zmieniać tylko zwyczajnie trochę wyrobić społecznie. Mam nadzieję, że pomogłam :)

Gość gość
To tak jakby napisać że woda jest mokra...

Gość gość
Jestem kobietą i nic nie rozumiem

Gość gość
bzdury! by poderwać każdą kobiecie trzeba posiadać trzy rzeczy: 1. umieć jej czymś zaimponować 2. spodobać jej się 3. mieć dobrą bajerę. tyle, żadnej filozofii tu nie ma.

Gość gość
Pierwszy gość - niby tak, ale jak czasem czytam wpisy na forum to mam wrażenie, że ludzie nie rozumieją tej podstawy w relacjach z innymi. Ostatnio też podrywał mnie facet który na pierwszy rzut oka nie był w "moim typie", dosłownie obca osoba pokręciłąby głową z zażenowaniem. Drugi gość - trudno, nie jest to mój problem.

Gość gość
gość dziś - czyli dosłownie to samo co napisałam. Musisz być w jej typie i mieć coś co jej się spodoba/zrobi na niej dobre wrażenie. ;) Tylko nigdy nie będziesz mógł podobać się każdej więc...nie, nie każdą.

Gość gość
a kto powiedział że chcemy podrywać KAŻDĄ? Chcemy podrywać tylko ŁADNE;)

Gość gość
a co facet to inna definicja ładnej, do tego te ładne też się od siebie różnią ;)

Gość gość
I co wszystkie ładne mają ten sam gust i te same oczekiwania? śmiszniak z ciebie z lotności umysłu wnioskując celujesz w te ładne nierozgarnięte?

Gość gość
zapomniałaś autorko wspomniec o portfelu i sponsoringu - to pewny sposób na każdą kobietę;)

Gość gość
ładna czyli -szczupła -nie za wysoka -bez dzieci -nie karyna

Gość gość
Patola jak zawsze. Żal.

Gość gość
Problem z tą złośliwością jest taki, że każdy wie jaka to jest bzdura. Więc nie możesz nikogo urazić bo to jest zbyt głupie założenie. To tak jakbyś twierdził, że każdy facet pójdzie do łóżka z innym facetem za nowe ferarri.

Gość gość
gość dziś - czyli byle jaka :D

Gość gość
gość dziś a jaka to nie byle jaka?

Gość gość
chodzi o to, że rozbijasz im światopogląd albo mają "miszcza", który wyjaśnia im świat i mówi, że oto jak poznają tajniki (teraz lub kiedyś w przyszłości) każda potencjalnie będzie ich (takie skromne marzenie, Mahomet poznał to proste skromne marzenie już dawno jak mu wersja z Mekki nie chwytała za męskie "serca", to już ta z Medyny tak, czy jakoś tak.. ) albo mają po prostu nadzieję, że jak się na starość dorobią, to sobie kupią to, co inni mają już teraz i niczego nie tracą, bo to nie o uczucia chodzi a o seks i pieniądze i trzy - oni tego nie widzą, bo to dla nich jak rąbnięcie obuchem w łeb

Gość gość
Taka która spełnia jakieś konkretne wymagania, a te był tak ogólne, że większość kobiet do nich pasuje - i pewnie żadna nie jest zainteresowana.

Gość gość
gość dziś to naprawde nie miała być złośliwość - tak po prostu jest

Gość gość
To próbuj - raz czy drugi dostaniesz w łeb i sam zrozumiesz, że to bzdura.

Gość gość
gość dziś konkretne wymagania? Prosze bardzo = musi być dobra w łóżku i lubieć seks:)

Gość gość
gość dziś to co, odkładasz na starość prawictwo i pieniądze? inaczej zajmowałbyś się dziś o tej porze sponsorowaną... pracę trzeba zmienić, jeśli nie starcza

Gość gość
gość dziś gdzie tam masz patolę? Przecież napisałem ze karyny mnie nie interesują

Gość gość
To dalej ogólniki. Na tej podstawie nie możesz zrobić nic żeby poprawić swoje szanse na seks (bo na związek sam chyba nie liczysz). Jedyna szansa to, że jakaś będzie zdesperowana i weźmie byle co byle było (czyli ciebie na przykład)

Gość gość
gość dziś kobiety są dobre w łóżku i lubią seks z właściwą osobą właśnie sobie mocno uświadomiłam, że seks z kimś kto mi nie odpowiada wywołuje u mnie odruch wymiotny

Gość gość
gość dziś [00:17 nie - po prostu zawsze poszukuję tańszych opcji:)

Gość gość
Patola to rozumowanie 3/4 mężczyzn. W tym twoje. W związku z tym nie ma po co sobie d**y zawracać nawet. Dobranoc.

Gość gość
gość dziś za osobowość chcesz kupić? od ilu lat poszukujesz? dlaczego wynik tych poszukiwań mnie nie dziwi...

Gość gość
gość dziś bo wam wpierw trzeba ekhem... przelecieć słownie umysł by was zaliczyć nam wystarcza dobry wygląd. Mówie o seksie, zwiazek to inna szkoła jazdy.

Gość gość
Czyli...bierzesz byle co. I raczej celujesz właśnie w "karyny" skoro są "tańszą opcją" (w domyśle imponujesz im małą ilością pieniędzy). Mało, że lecą na kasę, to nawet nie potrafią się targować ;)

Gość gość
gość dziś i dlatego nadal jesteś sama bo wierzysz w ta mityczną 1/4 - a jej nie ma. Trzeba kogoś akceptowac z jego wadami bo nie ma ludzi doskonałych.