Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta radzi jak poderwać każdą kobietę

Polecane posty

Gość gość
Chyba każdy ma takiego znajomego (bliższego lub dalszego) który jest zawsze sam. Wini kobiety za brak zainteresowania, a tak naprawdę jego taktyka podrywu to zaczepianie jak największej liczby kobiet i recytowanie tego samego scenariusza. Potem się taki dziwi, że żadna nie była zainteresowana.

Gość gość
gość dziś a ty jakimś cudem właśnie przyciągasz tylko takich hehehe

Gość gość
gość dziś pisze o tym od początku,nie czytasz ze zrozumieniem A na prawko z jusej oj poleciałaby spooooora rzesza Polek:D

Gość gość
To jest własnie ten irytujący egocentryzm niektórych mężczyzn - oni myślą, że kogoś interesuje co oni robią. Temat jest o kobietach, a oni sprowadzili to do nienawiści do mężczyzn i prób rozszyfrowania.

Gość gość
gość dziś raczej nie, ja mam znajomego co żyje sam i wcale się nie zali , bo tak mu pasuje nie wiem jak jego zycie seksualne,wiem ze raz był u prostytutki, dobrze zarabia a reszty jakoś nie roztrząsa

Gość gość
Skąd wiesz, że spora? Czyżbyć promował tamtą prowokację? ;)

Gość gość
gość dziś tylko tak ci sie wydaje - normalny facet jak ma swoje pasje nie przejmuje sie tym czy akurat ty czy inna kobieta je podziela czy też nie. Egocentryzm cechuje na pewno kobiety z kafeterii:)

Gość gość
i co twój znajomy ma wspólnego z tematem w takim razie? Fajnie, że o nim wspomniałeś. Pozdrów go czy coś. Za to ja mam (a raczej miałam) znajomego który strasznie narzkea na kobiety. Problem polega na tym, że podobają mu się kobiety otwarte na ludzi, energiczne, przyjazne. Czyli mające wszystkie cechy jakich jemu brakuje. I on nie rozumie czemu żadna go nie chce - chociaż jestem gotowa uwierzyć, że to ekstremalny przypadek bo nie znam nikogo innego tak skrzywionego.

Gość gość
To zależy czy szuka związku czy seksu. Większość udanych par jakie znam to ludzie którzy mają sporo wspólnego

Gość gość
gość dziś po prostu te z dyskotek to w większości łatwe i puszczalskie laski omg co tu promować? I mmy w d...e to jak one sie prowadzają - nieraz po prostu chcemy poużywać bo tak nas natura stworzyła, co robią te laski po to ich sprawa, nie wyrabiamy sobie zdania o ogóle kobiet tylko przez pryzmat tych łatwych lasek nam seks wystarcza nawet prostytką byleby była atrakcyjna,do związku szuka sie spokojniejszej

Gość gość
Co znaczy porządny? norma ogòłu w danym przekroju społeczeństwa. W alkoholizmie nie pije. W burdelu nie sexi. Patologi nie blużni. Itd. Pożądany nie oznacza, nie lubi sexu, nie pije itd.

Gość gość
Pytanie jaka spokojna będzie chciała puszczalskiego :)

Gość gość
gość dziś urzekła mnie twoja historia

Gość gość
gość dziś to nie jest protekcjonalne a nawet jeśli czujesz to protekcjonalny ton, co zaatakowałeś parokrotnie moje ty niewiniątko to nie potrafiłeś się odnieść do niego żadnym argumentem to nie jest protekcjonalny temat, a jeśli - tu to wystarczyło napisać, "to oczywiste, że każda kobieta jest inna i czego innego oczekuje i nie każdy mężczyzna jest w stanie daną kobietę ująć, zdobyć"

Gość gość
Wkradł mi, ortograficzny błąd porządny.

Gość gość
gość dziś ten twój wywód to kolejny odcinek "Trudnych spraw":D Nudzisz

Gość gość
Do drugiej kobietki w tym temacie lub paru - też mam wątpliwości, czy to poświęcanie im czasu na coś się zda. Tak jak mówiłam szukają choćby słowa, które by mogło połączyć jakikolwiek temat z możliwością siania ich "mądrości". Napiszesz gdzieś "kobieta", "mężczyzna", "poderwać" lub "szansa" i już nie patrzą na treść, a jadą swoje. I tak gratuluję Ci cierpliwości.

Gość gość
Teraz zmieniają taktykę na opisywanie jacy są znudzeni tym tematem - ciągnąc go dalej (tylko teraz wyczerpali wszystkie argumenty, nawet te które nie mają sensu).

Gość gość
gość dziś - zero treści - zero odniesienia się do wypowiedzi przedmówcy a potem narzekają, że ktoś ich zmiażdży co za siano w głowie biedne takie

Gość gość
gość dziś jprd pisałem c***are stron wczesniej argumenty po prostu teraz przerzucasz się głupim słowotwórstwem i pokazujesz jaka jesteś ojej oh elokwentna pisze ostatni raz że temat jest nazbyt OGÓLNIKOWY - to są żadne porady rozumiesz? i nie mam zamiaru pisac tego po raz enty za ileś tam stron bo kolejna tego nie zrozumie

Gość gość
gość dziś ten temat służy tylko temu by banda paru sfrustrowanych wariatek jak wy poużywała sobie na facetach bo żaden facet tych "porad" nie potraktowałby powąznie

Gość gość
Puszczalskie są takie co tego pragną :) dywersja.

Gość gość
O matko...przecież ten temat to jest dosłownie stwierdzenie czegoś oczywistego. To nie jest RADA jako taka, to jest stwierdzenie, że NIE MA efektywnej rady :D

Gość gość
gość dziś W każdym razie dzięki za towarzystwo ;) i dobrego wieczoru.

Gość gość
Temat który nabija się z niekompetencji niektórych podrywaczy, a on uznał to za poważną próbę pisania rad dla wszystkich mężczyzn. Ręce opadają :D

Gość gość
gość dziś debile, bo inaczej was nazwać nie można - ten temat mówi, że żaden Zenek nie da wam złotej zasady, jak poderwać każdą kobietę i że musicie sami się wysilić żeby sposób znaleźć a wcześniej ocenić, jaki jest jej typ i to wywołało zlot prawików i rozsiewanie ich mądrości a co poniektórzy nawet czują (bo o myśleniu chyba możemy zapomnieć), że odpowiedzieli jakimś KONTRARGUMENTEM na tezę (przecież oczywistą i przedstawioną z humorem) z tematu nie, nie udało się wam to bo z trudem załapujecie czego dotyczy temat

Gość gość
gość dziś już mogłaś jakiegoś suchara opowiedzieć byłoby ciekawsze

Gość gość
gość dziś DOKŁADNIE inteligentny człowiek załapałby o co chodzi po prostu normalnie myślący, wielkim wyzwaniem to raczej nie było, a dla pewnej grupy - jednak...

Gość gość
gość dziś zostaw Zenka i jego temat w spokoju bo właśnie nie jesteś Zenkiem więc do końca nie kumasz o co w tamtym temacie chodziło lol to jest twój problem właśnie wydaje ci sie że potrafisz zrozumieć facetów:)

Gość gość
Ten temat ma 8 stron więc chyba był dla niektórych ciekawy :D Mnie natomiast ciekawi dlaczego ludzie tak bronią głupich, nierealistycznych sposobów na coś. Na odchudzanie, na podryw, na zarabianie...im głupsze rozwiązanie tym bardziej będą tego bronić.