Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta radzi jak poderwać każdą kobietę

Polecane posty

Gość gość
gość dziś nigdy osobiście nie widziałem takiej sytuacji,chyba za dużo tanich romansideł czytasz

Gość gość
Od idioty dostału się facetowi który nie ogarnia dlaczego nie można dotykać obcych osób - on jest idiotą. Nie potrafi czytać na przykład. Sam sobie przeczył.

Gość gość
gość dziś - nie, mam znajomych którzy pracowali w barach. Takie sytuacje są niestety częste. Facet (czesto podpity) klei się do kobiet i ochrona musi go wyrzucić.

Gość gość
ale żaden nie był takim debilem, jak ci, których tu spotykam na forum widzisz i to samo się odnosi do kobiet - te tutejsze to po prostu mizoandryczne wariatki,w realu gadam i spotykam się z zupełnie normalnymi dziewczynami. nie wiem co im w głowie siedzi ale nasze realcje są normalne - tutaj jestem tylko obiektem hejtu i nienawiści, o złosliwosciach pod swoim adresem nie czytam bo wiem że odpowiadanie na coś takiego to sprowadzanie się do poziomu atakujacego.

Gość gość
No, ale skoro już panowie i tak uznali, że ten temat jest personalnym atakiem na nich to pogadajmy o tym dlaczego "mili faceci" są samotni :D To zawsze jest zabawa.

Gość gość
umiesz czytać, prawda? nauczyli cię? ze zrozumieniem? już cie coś boli, bo pytam o to, czy potrafisz dotrzeć do treści? CO JEST OBRAŹLIWEGO WE WPISIE AUTORKI? (odpowiedzi będące atakiem są w odpowiedzi na wasze odpowiedzi, tak mentalne prawiki, bo to prawda, ale ok - jak wyżej, co jest obraźliwego we wpisie autorki?) nie znam bardziej wyczulonej na swoim punkcie grupy najpierw zaczynacie g****oburzę, a jak obrywacie, to skomlicie

Gość gość
gość dziś i na podstawie paru podpitych cymbałów wyrabiasz sobie zdanie o ogóle facetów:) no brawo brawo

Gość gość
Koleś, ja cię nawet nie znam. O ile to nie ty pisałeś te posty z "omg" to nikt cię nie atakuje. Tamto to pewnie troll był albo po prostu dzieciak. Więc powiedz, jak się czujesz zaatakowany moim pierwszym postem?

Gość gość
gość dziś bo są nudni i nieatrakcyjni,ot co. Problem takich facetów polega na tym że nie potrafia tego zaakceptować - to żadna tragedia.

Gość gość
gość dziś - nie, czytaj uważnie. Ja nigdzie nie pisałam, że to jest o facetach ogólnie. Temat jest między innymi o takich "cymbałach" (twoje określenie, nie moje) i ich nieudolnych próbach podrywu. Większość facetów to zupełnie normalne osoby, ale dla nich treść mojego pierwszego posta to oczywistość.

Gość gość
Większość z nich też nie jest wcale miła i to jest główny problem. Przeciwnie, są natarczywi i roszczeniowi, właśnie wychodzą z założenia, że jak ktoś im się podoba to powinni od razu przejść do ofensywy i czują się urażeni, jak kobieta nie jest zainteresowana.

Gość gość
gość dziś wiec ci odpowiadam "kolesiówo" :D Twój temat jest głupi i beznadziejny bo nie znasz wszystkich facetów,ot co,kazdy jest inny tak samo jak każda jest inna kobieta. Nigdy żaden facet nie chodził po porady do drugiej kobiety jak podrywać,no chyba że do mamy lub siostry:D mamy coś takiego jak instynkt i sami wiemy co nam wolno a co nie:D I nie roztrząsamy tak porażek jak wy. A że się nie da podewać każdej to juz w gimnazjum młode chłopaki wiedzą chyba - twoje porady są dla przedszkola.

Gość gość
a jednak mimo to od 7 stron próbujecie niespójnie udowodnić, że nie mam racji :) Widzisz, jednak nie dla każdego to takie oczywiste.

Gość gość
gość dziś omg jesteś blondynką prawda? Nigdzie nie było napisane że wpis autorki jest obraźliwy,jest po prostu tylko trywialny,głupi i zbyt ogólnikowy. Te same porady może dać facet kobietom hehehe. sama nie czyta ze zrozumieniem a zarzuca innym.

Gość gość
twierdzicie, że nienawidzę mężczyzn i wnioskujecie to z moich wpisów. Fakt, śmiałam się z jednego gościa który naprawdę ma głupie wpisy i jest nieogranięty, ale to jedna osoba. Trochę uogólniacie :D

Gość gość
gość dziś nie wiem,ja tam tutaj pisze tylko w swoim imieniu,za innych się nie wypowiadam

Gość gość
mam wątpliwości, czy kończyliście liceum mam te wątpliwości, bo w neutralnym temacie zaczynacie wklejać swoje przekonania z innych wątków, innych bajek i wykłócać się o nie tak jakbyście byli zaprogramowani na powtarzanie tych samych kłótni, w których ot tak mówcie, że każdą można kupić, że kobiety są takie a takie, że w sumie nie liczy się osobowość i każdą można oszukać czy wy widzicie, że to tylko wasza grupa, a nie ogólnie mężczyźni budzi niechęć wśród kobiet? czy wy potraficie zrozumieć, dlaczego jesteście potem słusznie atakowani? nie mężczyźni w ogólności, ale palanty, które myślą o kobiecie jak o rzeczy, bo nigdy nie miały z nią styczności, a tę wizję promuje prawikowy guru chociażby nie, wy pomyślicie, że to kobiety są złe i nienawidzą mężczyzn a za chwilę w odpowiedzi strzelicie jakiś tekst zupełnie nie związany z tematem by wejść znowu w ton biednego pokrzywdzonego i znowu napierniczać te same teksty mentalność, mentalnością, ale na dodatek głupota - nie potraficie odnieść się to treści, do argumentów, bo to wymaga samodzielnego myślenia, a nie odtwarzania schematu

Gość gość
Zrozum jedną, prostą rzecz - ten temat nie jest dla wszystkich. Ten temat jest bardzo luźno napisany dla facetów którzy nie rozumieją co zrobić żeby poderwać każdą jaką będą chcieli bo nie ogarniają, że nie każdej będą się sami podobać. Do tego są tacy którzy stosują naprawdę chamskie zagrywki próbując poderwać kobietę. Czyli ten temat nie jest atakiem na ciebie :)

Gość gość
gość dziś napisze jeszcze raz,za innych sie nie wypowiadam a czy lubisz czy nie lubisz facetów to odpowiedz sobie sama,ja ciebie nie znam większosc kobiet źle dobiera partnera i potem nienawidzą ogólu facetów,tutaj jest ten problem,gdybym ja roztrząsał każdą porażkę z kobietami tak jak wy z facetami to bym spamował na tym forum przeciwko babom tak jak ten świr od tematów o ulanej babci

Gość gość
gość dziś a co ten temat mówi o mężczyznach?????? ten temat mówi o KOBIETACH i tak trudno Ci to zrozumieć od tak wielu wpisów, nie ja pierwsza o tym mówię, problem w tym, że wy nie czytacie tego, co piszą inni tylko wlepiacie ciągle te same teksty, KTÓRE NAWET NIE PASUJĄ DO TEMATU bądź prawikiem, ale przynajmniej nie debilem to jest jeszcze gorsze, totalny brak myślenia

Gość gość
gość dziś - mój ulubiony "argument" z ich strony to ten, że jak facet jest brzydki to żadnej nie poderwie. I piszą to tak jakby ktoś ukrywał ten prosty fakt. Nie musisz być brzydki, wystarczy, że nie jesteś w typie kobiety i o tym będziesz wiedział bardzo szybko.

Gość gość
gość dziś i kolejny, który jedzie wgranym tekstem i teorią ni z tego i z owego nie pasującą do sytuacji dla mnie to dowód na bycie głupim to nie jest nieuzasadniona krytyka znajduje uzasadnienie w nieadekwatności waszych wypowiedzi to tego, co mówią kobiety w wątku a przede wszystkim czego ten temat dotyczy

Gość gość
gość dziś ależ masz całkowitą rację, ale od tomka i jego tematu to ty sie odczep,co zrobił to zrobił,świadczy to tylko o kobietach któe z nim poszły do łóżka za taki koszt jaki opisał:)

Gość gość
gość dziś - o co ci chodzi z tymi porażkami? Nikt o porażkach przecież nie pisał. Chyba, że chodzi ci o porażkę faceta przy próbie podrywu. Temat jest o tych zabawnych i irytujących, czyli tych wartych obgadania :P

Gość gość
Zamiast praktyczne realne pisanie, temat schodzi do poziomu imbecyli.

Gość gość
gość dziś ten temat jest protekcjonalny w wymowie i głupi,i dlatego wywołuje u normalnego faceta lekkie rozdrażnienie bo nie ma faceta któremu podryw idzie zawsze na 100 proc powodzenia a o jakichś tam świrach,prawiakch czy co to nie wiem do czego pijesz, bo jak starasz sie mnie wyprowadzić z równowagi czy obrazić to powodzenia:) znam sie na tyle dobrze że wiem że pod żadną z tych kategorii nie idzie mnie podpiąć. Za to takie wpisy wiecej mówią o tobie niz o kimś

Gość gość
i tacy potem użalają się, że kobiety nie chcą "porządnych facetów" :D Nie wiem o co chodzi z tą obsesją nienawiści do mężczyzn. Większość kobiet ma partnerów i kolegów. Po prostu jest ten odsetek irytujących facetów którzy snują się po barach i narzucają się każdemu.

Gość gość
gość dziś eheeee tak to można pisać cała noc tylko szkoda na to czasu twojego i mojego

Gość gość
są faceci którym podryw nawet w 1% nie wychodzi i nie rozumieją dlaczego :D

Gość gość
"temat tomka" to tylko przykład, jasne, że jakąś grupę można podrywać w określony sposób (to zgodne z tym co pisze autorka) niech sobie robi co chce - ale nie ma i nie będzie tricku, który zadziała na każdą kobietę (i to jest idea mojej wypowiedzi) bo tak jak są różni mężczyźni, tak jest z kobietami i każda ma swój typ - wizualny, mentalny, społeczny