Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta radzi jak poderwać każdą kobietę

Polecane posty

Gość gość
Zenek to imię wymyślone przeze mnie przykład jakiś ty lotny, że to załapałeś

Gość gość
gość dziś jak grochem o ścianę

Gość gość
gość dziś lol tamten koleś w barze może po prostu chciał się zabawić lub robił to dla beki, a tym sie już wydaje że "podrywał":D

Gość gość
Nie. Temat w ogóle się nie rozwinął, bo zaczęliście nawijać o zupełnie innych rzeczach. I że nie było innych ciekawszych topików z normalnymi ludźmi, żebyście mogli posiać swe mądrości dalej.

Gość gość
gość dziś - ona idealnie rozumie o co chodziło w temacie. Nikt nie próbował rozumieć facetów, nie o tym był temat.

Gość gość
Bo byłeś tam i widziałeś...tak jak widziałeś jak się potem obraził :)

Gość gość
gość dziś śmiało,powiedz suchara:D To przynajmniej postaram sie mieć nadzieję że myślisz logicznie:D

Gość gość
O co chodzi w ogóle z tą tendencją do przeżywania przykładów? Podałam jeden śmieszny przykład jak kiepska próba podrywu skończyła się urazem ręki. Oni to przeżywają jakbym im matkę zabiła :D

Gość gość
gość dziś - ona idealnie rozumie o co chodziło w temacie. Nikt nie próbował rozumieć facetów, nie o tym był temat. to jest właśnie wasz problem - wam się tylko WYDAJE że rozumiecie:)

Gość gość
Ja pjerdolę. Ile strona od wczorajszego :D aż mi się czytać nie chce.

Gość gość
Większość z tego o domniemanej nienawiści do mężczyzn i nieudanych próbach zrozumienia ich (których nikt nie podejmował, ale co tam!)

Gość gość
gość dziś ty bardziej przeżywasz tamtą sytuacje niż ten koleś - on pewnie zapomniał o tobie przy 10 kolejce piwa w 13 lokalu i obmacał niejedną jeszcze.

Gość gość
Ja nie przeżywam, ale pamiętam ją jako zabawną sytuację bo strasznie się obraził - o czym wiem bo narzekał o to do naszego wspólnego znajomego. Zrozum to, ludzie mogą się z ciebie nabijać i obrabiać ci tyłek jak zrobisz coś głupiego i jednocześnie tego nie przeżywać.

Gość gość
jedyne w czym kobieta moze doradzić facetowi to kolor zasłon - chodź pewnie i tak go to średno obejdzie:)

Gość gość
gość dziś to naprawdę wzruszająca historia tylko nie wiem po co mi o tym piszesz:)

Gość gość
Tak samo jak wymienić rozrusznik w aucie :)

Gość gość
z dobroci serca tłumaczę ci jak działa plotkowanie o idiotach. Tak żebyś na przyszłość wiedział :) Spadam. Pozdrawiam wszystkie miłe panie w temacie :)

Gość gość
omg przykład z dooopy koleś pewnie był naj...ny albo robił sobie jaja a ta traktuje to w kategoriach wielkiego podrywu. Wex już nie nudź

Gość gość
gość dziś tak jakby mnie to interesowało:) Ja zupełnie o czym innym a ty o czym innym - ty wogóle nie potrafisz słuchać i to jest twój problem:) a plotkowanient głupiej niewinnej sytuacji w barze z której ty zrobiłaś wielkie halo to domena twojej płci:)

Gość gość
Ale o co się rozchodzi? Po pijaku każdy ma podryw jak alfons meksykański. Nic nowego

Gość gość
gość dziś gość dziś - czyli byle jaka smiech.gif x boli dupsko tluste xD

Gość gość
gość dziś po pjaku podryw to żaden podryw - takich podrywów to ma sie na koncie setki - laski robią z tego halo na poważnie,gdyby koleś na poważnie ją wyrywal to byłby trzeźwy. One też nie kumają że facet robi coś nie na powaznie lub po prostu chce się rozerwać.

Gość gość
obca osoba nie jest twoją rozrywką. Możesz chcieć się zabawić, tak jak facet w łazience może dla zabawy złapać cię za jądra - przecieć to nie jest podryw na poważnie! Nikogo nie obchodzi co myśli taki facet, kobiety obchodzi to jak same się czują w takiej sytuacji.

Gość gość
gość dziś no trudno,idąc do lokalu gdie jest alkohol powinna liczyć się z takimi sytuacjami,zwłaszcza jak przebywają tam samotni faceci we własnm towarzystwie sorry no my już tak mamy:) natura:)

Gość gość
a potem płacz bo kobieta nie była sama :D

Gość gość
18:31 Ale co ty księdza pacierza uczysz. Wiem o tym i takiego pseudopodrywu pod uwagę nie biorę w ogóle :D

Gość gość
kurcze autorka tematu okdryla ze pijani mezczyzni nie umieja podrywac i sie cieszy jak dziecko ze jakiemus durnemu pijaczkowi ktory chcial ja oblapiac przygniotla reke :D Wow zaimponowala mi historia twojego zycia.

Gość gość
Skąd wiesz, że był pijany?

Gość gość
a jaki trzezwy podrywalby taka durna babe? :D

Gość gość
Czyli nie wiesz, zmyśliłeś to. Co jeszcze zmyśliłeś?