Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta radzi jak poderwać każdą kobietę

Polecane posty

Gość gość
gość dziś każdy jest wybredny i ja też - gdybym nie był pewnie miałbym juz dzieci z jakimś słoniem Dumbo

Gość gość
Widzisz jaki jesteś głupi...kobiety mówią z jakimi facetami najchętniej sypiają, ale zamiast tego słuchać będziesz pytał kolegów. Myślisz, że kobietę która szuka kochanka obchodzi co ten facet myśli? Nie muszę rozumieć facetów żeby wiedzieć co mi się podoba :D

Gość gość
gość dziś jaśniej proszę jakie podejście mają kobiety? że można kupić faceta? czy że je można kupić? i że każdy może je kupić? jak każdy, to wygląd się nie liczy ... sprzeczność najgorsze jest to, że ja szukam inteligentnego (i dobrego), ale tak łatwo wychodzi z was głupota... :)

Gość gość
gość dziś czyli wszystko tak naprawdę się rozbija o wygląd a reszta to banialuki i bzdety:) Wiec nie filozofujcie

Gość gość
I jestem pewna, że faceci którzy mają dobre branie po prostu uderzają do kobiet w których są typie - może o tym nie myślą i to zwykłe szczęście, że w ich typie są kobiety którym oni się podobają. Słuchanie rad kogoś takiego mija się z celem - chyba, że masz ten sam typ co ten ktoś i wyglądasz podobnie.

Gość gość
ość dziś tak i jakoś do tej pory porady bardziej doswiadczonych kolegów bardziej się sprawdzały w działaniu niż porady kobiet:) My lepiej umiemy rozgryżć charakter i rodzaje kobiet miedzy sobą niż to wam sie wydaje i z góry wiemy w jaka kobietę celować a którą lepiej sobie odpuścić.

Gość gość
gość dziś - przeczytaj jeszcze raz :) Ty nie masz żadnych wymagań. Bardzo ogólne wymogi plus łatwa która pójdzie do łóżka za drinka. Kobiety zazwyczaj mają dużo dokładniejsze wymogi co do wyglądu (wzrost, kolor włosów, fryzura, styl, rysy twarzy) i zachowania ;)

Gość gość
gość dziś - zdziwiłbyś się ilu jest facetów którzy celują jak kulą w płot :D I to dla nich jest ten temat.

Gość gość
gość dziś zaraz się zafiksujesz od tego myślenia:) Problem wasz polega na tym że myslicie że rozgryzłyście facetów i można ich wszystkich zgeneralizować - tym czasem my wiemy że każda kobieta jest inna i podrywa sie tą u której ma sie szansę i ona sama nam odpowiada.Ot cała filozofia.

Gość gość
nikt w tym temacie nie próbował rozgryzać facetów. Skąd ci to do głowy przyszło? Temat jest o tym, żeby faceci właśnie myśleli do kogo uderzają, a nie bezmyślnie podrywali każdą. O rozgryzaniu facetów nikt nie mówi, a już na 100% nie ja (autorka). Mnie nie interesuje co myślą faceci ani rozgryzanie ich :D

Gość gość
Kobiety zazwyczaj mają dużo dokładniejsze wymogi co do wyglądu (wzrost, kolor włosów, fryzura, styl, rysy twarzy) i Czyli też patrzycie na wygląd a potem dopiero na olej w głowie:) A tutaj oburzenie że jak chcę mieć szczupła i bezdzietną to ona jest nijaka:) Oczywiście powinienem brac każdą bylejaką - otyłą albo z dziećmi - no bo jak nie to jestem swinia:)Hipokryzja:)

Gość gość
Przede wszystkim pycha wyłazi z każdej dziury. Nie da się stworzyć niczego sensownego z kimś kto jest przekonany że jest dla nas jakąś pieprzoną nagrodą. Zejdźcie na ziemię

Gość gość
gość dziś i jak to się ma do tego, że można mieć "każdą" i każdy każdą może "kupić" wyrwać ? nie każdy nie każdą dany typ ma pewne określone pole możliwości i w tym polu możliwości szuka zbioru wspólnego ze swoimi preferencjami proste nie każdy nie każdą i powracamy do wpisu startowego autorki - tak autorko, masz rację

Gość gość
gość dziś A co cię interesuje?

Gość gość
Żadna hipokryzja, czytaj uważnie. Moim zdaniem ty masz bardzo ogólne wymogi. Ja wiem dokładnie jacy faceci mi się podobają - nawet mam preferencje co do długości rzęs. Ty bierzesz co się nawinie, byle "szczupła" i tania :D

Gość gość
gość dziś - to co mnie interesuje to osobny temat, ale nie jesteś to ty czy twoi koledzy :D

Gość gość
gość dziś twoim prblemem nie jest to że faceci są podli i źli tylko ty po prostu cierpisz na syndrom ksiecia - wydaje ci sie że jesteś mega wyjątkowa ,nieskazitelna wiec sama też na taką osobę zasługujesz. Po pierwsze - nie jesteś taka osobą,bo masz swoje wady, po drugie - książęta nie istnieją. Zwiazek to sztuka kompromisu. Trzeba umieć niwelować swoje wady i partnera. ylko ciebie na to nie stać. Bo ci sie nie chce.To czemu komuś drugiemu ma sie chcieć?

Gość gość
gość dziś Szukasz faceta po długości rzęs?:D I sie jeszcze dziwi że jest sama:)

Gość gość
gość dziś do kogo ty piszesz? za dużo wypiłeś, czy zła godzina ci się przekleiła?

Gość gość
Ja nie jestem sama - ale tak, w przeciwieństwie do ciebie mam większe wymagania niż to, żeby facet nie miał dzieci i żeby wzrost mi odpowiadał. Mam swój określony typ, dlatego to co ty opisujesz to dla mnie "byle co" - bo w sumie żadnych konkretów. Np. lubię bardzo wysokich facetów, ale nie każdy wysoki który nie starszy twarzą będzie mi się podobał.

Gość gość
gość dziś Ale faceci sami i lepiej od ciebie wiedzą kogo wolą i moga podrywać. Twoje porady można o kant rzyci potłuc bo są ogólnikowe i nic nie wnoszą - Twoja wiedza jest osiagalna dla dziecka z piaskownicy. I co najwazniejsze nie jesteś facetem i nie wiesz jakimi kryteriami sie do końca kieruje bo kazdy przypadek jest inny. Po prostu jesteś kobietą wiec tego nie ogarniasz.

Gość gość
gość dziś a łup liniją po paluchach!!!! tu cię mam - wmawia, że kobieta NARZEKA, że jest sama a tu NIE BYŁO ANI JEDNEJ TAKIEJ prawik prawik prawik kompleks kompleks kompleks łojojo co za małe durne stworzonka z was można was podręczyć w końcu to jak ze zwierzątkiem macie ograniczoną percepcję pewnych faktów przeniesienie kobiety nie chcą być z tobą, kobiety chcą być z "księciem" czyli kimś, kto im odpowiada i jest sporo tych "księciów" bo jednak kobiety wychodzą za mąż - czyli uznają, że ktoś spełnia ich standardy desperatek jest mało więc szansa, że jakaś weźmie cię za "księcia" jest znikoma jeśli interesujesz się tarotem, a pewnie nie, to występowałbyś w karcie "pazia" potem są "rycerze" - ktoś, o kim można pomyśleć jeśli chodzi o romas, przygodę a potem "królowie" :) czyli "książęta" według ciebie paziku

Gość gość
gość dziś ja też mam swoje wymogi - szczupła talia,jedrne pośladki i oczywiscie w miarę widoczne piersi.

Gość gość
Nie muszę -wystarczy, że widzę kto mnie czasami próbuje podrywać, widzę kto się przystawia do mojej siotry i koleżanek. Dużo facetów nie myśli, tylko podrywają jak leci. Ewentualnie podbijają do kobiet które są w ich typie, ale oni nie mają szans być w ich typie :D

Gość gość
gość dziś - czyli większość młodych kobiet w przeciętnym klubie...śmieszne wymagania.

Gość gość
gość dziś zaraz doznasz fiksacji wtórnej:) Po prostu rozbiłem wasze płytkie rozumowanie i tu was boli.Płytkie rozumowanie podobnie jak i ten bzdurny topic. A wszystko za tamten temat tomka gdzie sprytem poderwał pare łatwych lasek na prawko z Jusej i obnażył jak łatwe są niektóre Polki.:) Twoich opinii na swój temat nie czytam bo wiem że są obelżywe i maja na celu tylko poprawić twoje samopoczucie moim kosztem.:) Za słabo mnie znasz wiec mnie nie sprowokujesz:)

Gość gość
Zabijasz jedynie moją wiarę w polski system edukacji, bo za cholerę czytać nie umiesz.

Gość gość
gość dziś Ojej no bo ty jesteś wielka ksieżna Yorku i byle plebs nie może jaśnie pani podrywać:) Prawdziwy facet choćby z twarzą jak kartofel podrywa wszędzie i każdą, a jak nie wychodzi to idzie dalej. To jest prawdziwy facet:)

Gość gość
gość dziś To ty nic nie zrozumiałaś.

Gość gość
Ok, zakładamy, że historia jest prawdziwa. Powiedzmy, że taki wypłosz z prawkiem z USA podbija do mnie i co? I nic. Najwyżej się pośmieję. Nawet taki prostak miał na tyle oleju w głowie żeby podbijać do idiotek, ale "każdej" na pewno mieć nie będzie.