Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

...mając takie 4 psy można mieszkać w domu na odludziu i nie zamykać go w nocy

Polecane posty

Gość gość

jak domu strzegą cztery psy-samce następujących ras, to można spać spokojnie :D 1. owczarek niemiecki 2. pitbul 2. rotweiler 4. doberman

Gość gość
fajnie by tak bylo miec takie 4 psy, domek na odludziu i sobie spac przy otwartych drzwiach balkonowych w lozeczku, wiedzac ze psy cie obronia w razie czego ;)

Gość gość
A jakby złodziej otrul psy albo szczelil do nich z pistoletu?

Gość gość
Strzelić, nie szczelić, przepraszam, jestem już bardzo zmęczona. Jest już bardzo późno a poprzednia noc też nie spałam, odespalam w dzień tylko ok. 2,5 godziny, także sami rozumiecie.

Gość gość
nie rozumiemy ciebie

Gość gość
ciezko otruc cztery psy na raz lub zastrzelic cztery psy na raz poza tym odglos pistoletu obudzi domownika, ktory zadzwoni na policje

Gość gość
no faktycznie majac takie cztery pśiory mozna czuc sie bezpiecznym mozna i isc na sapcer do lasu i nie grozny ani zboczeniec ani niedzwiedz !

Gość gość
A co tam psy, ja i tak bym się bała.

Gość gość
Gość 11:56 Są pistolety z tłumikiem, poza tym zanim policja przyjedzie to bandyta może zdążyć zabić właściciela domu.

Gość gość
Gość 04:12 Nie rozumiesz, bo nie zarywasz nocy, stąd nie wiesz jak człowiek się wtedy czuje.

Gość gość
bandyta nie bedzie wiedziec gdzie jest wlasciciel domu wlasciciel domu moze zaczaic sie na bandyte za drzwiami i wytracic mu pistolet z reki olbo uderzyc w glowe twardym narzedziem! ale obiektywnie malo jest zlodzieji ktrozy maja pistolet, co dopiero pistolet z tlumikiem, malo jest tez zlodziei ktorzy byz zastrzelili cztery psy i weszli do domu 99.99% wlamywaczy jak zoabczyc ze dom na odludziu chroniony jest przez 4 psy groznych ras, to odpusci :)

Gość gość
Gość 14:06 Ok, nie znam się, tak sobie tylko kombinowalam. Myślę, że gdyby dom wyglądał na bardzo bogaty i był na uboczu to włamywacze by się przygotowali. Zalatwiliby sobie te tłumiki i obserwowali dom, ile jest psów. Może jedna osoba by sobie nie dala rady ale już grupka przestępców myślę, że mogłaby sobie poradzić. Ale może się mylę, nie znam się.

Gość gość
pozdrawiam, dziekuje za dyskusje

Gość gość
taka noc teraz, zimno, gdzieniegdzie pada snieg, sporo osob by sie balo mieszkac w domku na odludziu obok lasu ale ktos kto ma cztery psy wymienione w pierwszym poscie, moze spac spokojnie !!!

Gość gość
Nie wiem czego szukają włamywacze, kiedy pieniądze trzyma się w banku, co z tego domu wyniosą ? Telewizor, meble, jakieś graty ?

Gość gość
niektórzy mają biżuterię, lub choćby antyki czy obrazy

Gość gość
Są tacy co trzymają całkiem niemałe pieniądze w domu.