Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziomek po 40

Zauważyłem że faktycznie to mam kobiety w du'pie

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Za niedługo skończę 40 lat. Mam pieniądze i wszystko co chciałam zawsze mieć i też faktycznie mężczyzn szczególnie po 40 mam w du'pie. Młodsi mężczyźni owszem podobają mi się... Zgłoś Po hooj ci młody? Aby podnieść swoją wartość że jeszcze ktoś chce cie ru'chać? Żałosna milfetka

Gość ziomek po 40
gość dziś Autorze, jeśli tu zaglądasz to powiem Ci, że jestem chętna Cię poznać, podjąć wyzwanie i UDOWODNIĆ, że Twój stosunek do kobiet diametralnie się zmieni usmiech.gif Zgłoś Będe zaglądał, podaj kontakt i zobaczymy czym mnie zaciekawisz, tylko czasami nie wysyłaj zdjęcia bo wtedy koniec z kontaktem.

Gość gość
A co ty masz do mojej urody ? Tak cię to boli? Podniecac to ja chociaż się potrafię a ty nie ,jak chcesz mogę cie nauczyć debilko do potęgi tylko potrafisz zazdrości bełkotać

Gość gość
A co Ci przyszło powiedzieć będąc samotnym mając 40 lat. Przegrałeś życie, w tym wieku zakładając rodzinę już długo się nią nie nacieszysz. Wiek życia mężczyzn coraz bardziej się skraca.

Gość gość
Wiek życia mężczyzn się skraca a wraz z nim z każdym rokiem skraca się długość prz urodzenia, same minusy:(

Gość gość
długość przyrodzenia miało być:)

Gość gość
Autor musi mieć wielką du'pę:D