Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przerazona tym debilem co tutaj posty zaklada

Polecane posty

Gość gość

Od godz okolo 23 co dwie co cztery min zakladal posty , przez CALA NOC do teraz To musi byc jakas straszna choroba psychiczna polaczona z bezsennoscia , normalny czlowiek w piatkowy wieczor ma mnostwo przyjemnych rzeczy do roboty , w koncu to poczatek weekendu W sumie szkoda mi tego czlowieka , nie ma w okol niego nikogo kto widzi jego problem ? Zadnej pomocy nie ma , nikt do na leczenie psychiatryczne nie pokieruje ? Biedny czlowiek

Gość gość
To chyba jakiś program zakłada te tematy... Ale fakt ten kto to robi ma coś z deklem...

Gość gość
przeciez to gwiazda forum -prawiczek24 albo Przemuś :]Chłopak ma ostre zaburzenia psychiczne.

Gość gość
chociaz nie, prawiczek24 to było ladnych pare lat temu, teraz ma koło 30 lat

Gość gość
zalozylam kiedys podobny watek to w odpowiedzi przeczytalam ze jest nieszkodliwy. ja dziekuj***ardzo. to jest psychol i mam tylko nadzieje ze nie jest moim sasiadem.

Gość gość
Może to jakiś synalek kafeterianki, która między jednym a drugim postem pyta go bezwiednie o ten miodek? i robi to z zemsty. Może chłopak albo mąż? Kto by to nie był, jest poważnie zaburzony.

Gość gość
To nie program. To ten zjeb z dyskusji ogolnej. On jest bardzo chory psychicznie. Kiedys wstawial zdjecia jak wklada palec w swoj o***t. Obrzydliwy uj

Gość gość
Przemo prawik jak on tam ma... psychol. Poprapraniec, zoofil, koprofil,

Gość gość
Gdzie są administratorzy? przecież nim się powinna zająć policja, i psychiatra oczywiście. Wydaje mu się, że jest anonimowy? Jeden telefon do psychola, żeby się uspokoił i otrzeźwieje.

Gość gość
Albo puścił program albo jest na amfie.

Gość gość
No dobrze dziewczyny , ja sie wypowiem troche powazniej , mamy jak widac bardzo chorego psychicznie czlowieka , tutaj zaklada tylko posty , wiemy ze nie spi cale noce , ok nikomu krzywdy postem nie zrobi , ale w realnym swiecie ten psychol gdzies jest i to jest przerazajace . Dziwi mnie to ze nie ma nikogo kto by go pokierowal do psychiatry . Zobaczcie jak ogolnodostepny internet obnazyl ile ludzi ma problemy psychiczne . Moim zdanie powinny byc badania psychiatryczne prze zalozeniem internetu osobom prywatnym , wiem ze to brzmi jak dyktatura jakas , ale tak mysle , internet nie powinien byc dostepny dla kazdego

Gość gość
Anonimowy ? On swoje foty tu wrzucal

Gość gość
Przy poście jest coś takiego jak zgłoszenie, wystarczy kliknąć. Jak administrator strony dostanie do kilku jego postów dostanie setki zgłoszeń bedzie musiał zareagować i może ktoś się zajmie jego IP. Jestem zresztą pewna, że juz dawno jest namierzony tylko o tym nie wie.

Gość gość
Dajcie spokój :D ona jest tu rtle lat ze.. to prawie jego forum, jakby mogli cos zrobic to juz by zrobili, a dodatkowe interwencje sprawia tylko tyle ze.. nic!

Gość gość
Poszedł spać i już 2 godziny spokoju

Gość gość
Wysłałam do administratora kilkadziesiąt zgłoszeń naruszenia od końca do g. 7 rano. Może w końcu poskutkowało. Na przyszlość radzę Wam to samo. Zgłaszać naruszenie do skutku.

Gość gość
Ja tak samo. Kilkadziesiąt zgłoszeń. Kafeteria zasyfiona kilka stron do przodu. Rozumiem jedna, dwie strony, ale pięć i więcej? Ciągle jakiś imbe/cyl wypisuje bzdety, już wolę prowokacje tej od stu tematów.