Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

byliście kiedyś w prawdziwej Filharmonii bądź prawdziwej Operze ?

Polecane posty

Filharmonia Narodowa filharmonia.pl/ Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki. Filharmonia Narodowa. Repertuar Dla dzieci - Koncerty gościnne - Symfoniczny - ... Koncerty dla dzieci 11.00 – koncerty dla dzieci młodszych (3-6 lat), godz. 14.00 ... Bilety Bilety. Informacja telefoniczna o biletach (od poniedziałku do ... Dane teleadresowe Filharmonia Narodowa 00-950 Warszawa ul. Jasna 5. Sekretariat Aktualności Sobota, 1 grudnia 2018 Orkiestra FN w Lublinie i Częstochowie ... Dla mediów Dla mediów. Sekcja „Dla mediów” jest przeznaczona dla ... Więcej wyników z filharmonia.pl »

http://filharmonia.pl/stronaglowna Filharmonia Narodowa 00-950 Warszawa ul. Jasna 5 Sekretariat Sabina Roguska Piotr Dębski Witold Kosko tel. 22 55 17 102/103 faks: 22 55 17 200 E-mail sekretariat@filharmonia.pl filharmonia@filharmonia.pl

Teatr Wielki Opera Narodowa: Strona główna https://teatrwielki.pl/ Teatr Wielki w Warszawie to gmach, który mieści trzy teatry: operowy (Opera Narodowa), baletowy (Polski Balet Narodowy) oraz dramatyczny (Teatr Narodowy). Kalendarium Teatr Wielki Warszawa - sprawdź Repertuar, Bilety online ... Sezon 2017/18 programy edukacyjne, wycieczki, wystawy. Odkryj nowy sezon! Sezon 2018/19 Carmen - Spektakle 2018/19 - Czarodziejski flet - Król Roger Kontakt Plac Teatralny 1 Warszawa, telefon do kas biletowych: +48 ... Cennik 17/18 Zapoznaj się z nowym cennikiem biletów do Sali Moniuszki, Sali ... Abonamenty 2018/19 Abonamenty. W Teatrze Wielkim - Operze Narodowej w sezonie ... Więcej wyników z teatrwielki.pl »

Byliście?

:D

Gość gość
Tak, w filharmonii w Wiedniu i w Dresden, w operze to chyba w Berlinie na jakimś czymś Wagnera, nie pamiętam i w Mediolanie. Nie lubię opery, zaciągnięto mnie tam prawie siłą. Mamy w rodzinie wyjca operowego, wyje w chórze znanej opery w Polsce, a czego się pytasz ? :-)

Gość gość
Byłem, bo kiedyś jedna zakochana we mnie kobieta mnie zaprosiła. W Poznaniu.