Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Chciałam tu wejść i już prawie wpisałam ..kowbojki.pl..

Polecane posty

Gość gość
A są jakieś inne fora ? ja kochałam dobramame

Gość gość
śpieszmy się kochać fora internetowe tak szybko umierają xd samosia i dobra mama są zachowane na pamiątkę ku pokrzepieniu serc xd

Gość Hedorivka
Fora wszystkie wymierają. To już niepopularne

Gość gość
Spiewałaś Marly,Marly ?xDD

Gość gość
Brakuje mnie paparonza i tego jego pytania kto zasnął konia waląc albo ide właśnie kosić trawę kim ja mogę być ? jak pisał tematy typu kto jest ojcem dziecka alsea albo jak pisał że siusiam w różowe majty lub że dotknąłby cycka jednego fajnego xd albo jak były tematy myszka który wrzucał swoje śniadanie do szafy na kowbojkach i to było tak że on jadał tyle co pułk wojska .Nie ma to jak były tematy typu o***t xd jak spamowali tym 24 h na godzinę xd albo jak był 13 milioner i on pisał że mu matka kupuje przeterminowane kurczaki w tesco i że ma miliony na koncie xd jeszcze jak wklejał swój portfel wypchany wycinkami z gazet xd

Gość gość
albo beka była jak dariusz byczy wrzucał swoje zdjęcia z pobytu u dziewczyn z roksa .pl lub jak była beka z łysym komarem xd ecchh albo jak beka była jak tomekloko oglosił że ma raka trzustki i wszyscy czekali na to xd ale to były chore zjepy matko ;/ najlepsze było jak rzecznika byczy szukał na dobrej mamie albo jak wrzucali foto jakieś przerobione byczego że to niby on jest xd jeszcze jak była akcja że pisali o luffym że siedział trzy lata w psychiatryku ale jak tańczył na kamerkach tiny czatu to było mistrzostwo xd

Gość gość
Mnie brakuje listy odpowiedzialnych za upadek forum :(

Gość gość
sikam xD

Gość gość
Wszystkich którym tego wymienianego gufna brakuje nazywam oficjalnie i wszem i wobec największymu piertolonymi gnojkami i gófniarzami.DNO DNA!

Gość gość
hedo dziwne że piszesz że fora nie są popularne ludzie lubią korzystać z for. Dziwne że nie ma nowych na miejsce starych.