Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dziewczyny. Oto moje wymagania, czy to tak wiele? Panie oceńcie.

Polecane posty

Gość gość

Szukam dziewczyny, która: - porządnie sie prowadzi. - nie obraza bez powodu drugiego czlowieka - nie wysmiewa, nie kpi z innych ludzi - nie rani drugiego czlowieka slowem ani czynem - nie oszukuje - jest prawdomowna - nie puszcza sie i nie lajdaczy sie - jest wierna jednemu mężczyźnie - jest szczera - szanuje swojego mężczyznę - zyje uczciwie

Gość gość
Uhm.

Gość gość
jeśli chodzi o wygląd to nie musi być piękna, ważne by była zadbana i nie miała nadwagi. Czy to jakieś wygórowane wymagania? :)

Gość gość
Gdybyś miał TYLKO takie wymagania to byś już dawno miał dziewczynę. Zapomniałeś dodać że ma być bogatą modelką i wielkim cycem i pieprzyć się ma jak królica :o

Gość gość
gość dziś Nie musi być modelką. Nie musi mieć wzrostu i figury modelki, ważne by miała kobiece kształty, ale zwyczajnie kobiecie, bez żadnych rewelacji. Rozmiar biustu jest mi obojętny, mogą być małe, średnie, byle nie jakieś ultra wielkie piersi. Jeśli chodzi o seks to fajnie by też lubiła seks, ale nie wymagam by, cytując "pieprzyła się jak królica" :)

Gość gość
Miałeś taką. Nie skacz z kwiatka.

Gość gość
najpierw sami faceci zacznijcie to spelniac, bo na razie zaden z was nawet w polowie porzadny nie jest:O

Gość gość
faceci nie szukaja porzadnych tylko kuref w wyrze, ktore biora ich gnaty do buzi wszyscy faceci leca na dobrze ru'chajace sie i na modelki, zaden nie chce porzadnej

Gość gość
gość dziś spełniam wszystkie wymienione wyżej rzeczy, których sam od kobiety wymagam.

Gość gość
moim zdaniem to jest lista podstaw, ale brak na niej konkretów. Nie ma nic o sposobie spędzania wolnego czasu, podejściu do zakłądania rodziny, religijności czy głupich zainteresowaniach.

Gość gość
gość dziś Szukam dziewczyny, która: - porządnie sie prowadzi. - nie obraza bez powodu drugiego czlowieka - nie wysmiewa, nie kpi z innych ludzi - nie rani drugiego czlowieka slowem ani czynem - nie oszukuje - jest prawdomowna - nie puszcza sie i nie lajdaczy sie - jest wierna jednemu mężczyźnie - jest szczera - szanuje swojego mężczyznę - zyje uczciwie x dlaczego wkleiles to co ja napisalam w innych temacie? nie potrafisz sam nic wymyslec? zalosne ! :O

Gość gość
gość dziś spodobały mi się twoje wartości i doszedłem do wniosku, że w 100% się z tym zgadzam, dlatego pożyczyłem je :)

Gość gość
Wróć do swojej.

Gość gość
dziecinada :O

Gość gość
moim zdaniem to jest lista podstaw, ale brak na niej konkretów. Nie ma nic o sposobie spędzania wolnego czasu, podejściu do zakłądania rodziny, religijności czy głupich zainteresowaniach. xxxx xxxx Lubię wyprawy w góry, spacery wieczorem, wspólnie uprawiać sport z partnerką, kino itp. Jestem wyznania rzymskokatolickiego. Nie wstydzę się tego. Do kościoła co niedzielę nie chodzę, ale bywam od czasu do czasu. W przyszłości nie wykluczam, że mógłbym mieć dzieci. :)

Gość gość
No to już coś - myślę, że sobie kogoś znajdziesz. Tylko musisz sam wymyślać treści swoich wypowiedzi, nie kopiować innych ;)

Gość gość
Miecie kogoś to oprócz umierania statystycznie najprostsza rzecz na swiecie. Robi się z tego jakieś Kurfa ekstremalne sporty najczęściej,dzień jak się potrafi tylko doopa ruszać

Gość gość
W dzisiejszych czasach jako ze niestety kobiet w Polsce miedzy 20-50 lat jest mniej niż facetów, by mieć taką dziewczynę musisz też spełniać kilka warunków. -własne mieszkanie -dobry samochód -po studiach -dobrze płatna praca Inaczej możesz pomarzyć.

Gość gość
dziś Nie wiedziałem, że były objęte prawami autorskimi. ;)

Gość gość
gość dziś gość dziś spodobały mi się twoje wartości i doszedłem do wniosku, że w 100% się z tym zgadzam, dlatego pożyczyłem je usmiech.gif x klamiesz !! wystarczy, ze nie bedzie taka kobieta za ladna i nie bedziesz nia zainteresowany nie szukasz porzadnej tylko taka ktora mozesz sie chwalic jakbys szukal to dawno bys z taka byl a skoro nie jestes to leciz na co innego, wiec daruj sobie wypisywanie bredni, w ktore nikt nie wierzy porzadne kobiety sa same, a puszczalskie maja duze branie, przypadek? nie ! lecisz jak reszta facetow tylko na wyglad i przebojowosc kobiety i wiem ze mam racje w 100%

Gość gość
Kobiety pragną zaopatrywać się w romantyczne doznania w supermarketach po robocie

Gość gość
I takim zrytym blazom stanowiącym 99% liczebności mówię stanowcze "w*********j" ewentualnie" możesz mi obciągnąć"

Gość gość
dziś Czemu mnie atakujesz nic o mnie nie wiedząc? To ty masz jakiś problem, bo czemu niby obrzucasz mnie zarzutami skoro nie masz pojęcia jaki jestem?

Gość gość
Autorze, wnioskuje ze jestes porzadnym czlowiekiem, ww wymagania swiadcza o twoim systemie wartosci, nawet to ze chcesz szczupla i zadbana-na te cechy wygladu mozna samej wplynac, na piekna twarz czy dlugie nogi juz nie.Zycze ci zebys znalazl taka o jakiej marzysz!

Gość Teppic   No1
Autorze, bo jest zgorzkniałą debilką, która nie zmieni nastawienia do świata, bo jest za słaba, żeby wziąć odpowiedzialność za jego stan.

Gość gość
dziś Dziękuję :)

Gość gość
W jakim wieku jesteś Autorze?

Gość gość
mam 26 lat.

Gość gość
Nie wiem czy taką znajdziesz bo kobiety lecą na wygląd i kase.