Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moze glupie pytanie ale prosze potraktujcie powaznie

Polecane posty

Gość gość

Otoz poszlam wlasnie przykryc szybe auta i zauwazylam puszke z piwem lezaca tuz przy kolach, od strony trawnika gdzie nikt nie chodzi.kopnelam ja na trawnik i byla prawie pelna.Co o tym sadzicie, czy bezpiecznie bedzie jechac jutro autem, czy tez ktos mi cos podlozyl?w okolicy nie ma pijaczkow ani bezdomnych, poza tym zimno -8, ,nawet z psami tylko na chwile wyskakuja, wiec nikt by sie nie delektowal na powietrzu ani tez nie wyrzucal pelnej puszki.czy tam mogl byc jakis plynny material wybuchowy?

Gość gość
Raczej ktoś przechodził i wyrzucił niedopite piwo - albo mu wypadło

Gość gość
tez sie balem takich rzeczy gdy mialem 2x lat nie boj nic autorko

Gość gość
Żartujesz? :) przy - 15 °C na lodzie niejeden raz się pilo :) Tutaj pewnie ktoś tylko wyrzucił puszkę :)

Gość gość
Tylko ze akurat z tej strony nikt nie lazi zwlaszcza ktos nietrzezwy bo by wywinal orla, o wiele prosciej jest isc chodnikiem, a puszka byla dokladnie wcelowana i prawie pelna.jakby byla pusta i rzucona w dostepnym miejscu to bym sie nie przejela.kto kupuje, otwiera i wyrzuca

Gość gość
tak, podłożyli ci najnowszą technologię terroryzmu; piwną bombę a zrobili to przybysze z przyszłości, żebyś nie mogła zostać przewodniczącą ONZ za 20 lat i pokrzyżować planów powołania rządu światowego :o ja prdl, głupota niektórych ludzi jest porażająca...

Gość gość
Tak, ale jaka logika kupic piwo, otworzyc, wcisnac sie w malo dostepne miejsce i ustawic ja pod autem?toz to trzeba sie postarac.a jakbys znalazl gosc powyzej taka otwarta pelna puszke piwe ustawiona pod swoimi drzwiami to co bys pomyslal?ze ktos wyrzucil i przypadkowo trafila przed twoje drzwi i to w pionie

Gość gość
Oczywiscie nie mysle ze to "piwna bomba" tylko cos wybuchowe nalane w puszke po piwie

Gość gość
A ty myślisz, że to niemożliwe? :D Ktoś chciał się napić, zrobiło mu się zimno i wrzucił puszkę :) to nie zamach maleńka, jak rzucisz puszkę z zawartością to 50/50 stanie :)

Gość gość
Tak, mysle ze niemozliwe, bo miejsce gdzie nikt nie chodzi, ciezko opisac, taki dziki teren nie do spacerow a puszka byla wycelowana pod moje auto.to moze inna metafora, tak jakbyscie mieszkajac na ostatnim pietrze znalezli taka puszke na zewnwtrznym parapecie i twierdzili ze ktos na dole mial impreze i ja rzucil do gory

Gość gość
puszka lezala czy stala, jak stala to ktos mogl ja zostawic na pozniej i schowac w sobie tylko znanym miejscu, a potem juz nie wrocil po nia

Gość gość
Dobre masz auto? Możliwe, że spłoszyłaś lamusa, który chciał się włamać. Odstawił piwo żeby użyć łamaka do zamka a Ty się akurat pojawiłaś więc dał nogę.

Gość gość
Mam zloma z 1999, dlatwgo mysle ze jakis mlodzian chcial mi strzelic dzouka.dodam ze jestem za granica, ( nie powiem gdzie zeby nie bylo ze wszyscy tam tacy sa bo z reguly mili ludzie) i pare razy zginela mi poczta w ciagu 2 lat.chcialam tylko zapytac, moze znawcow takich trickow czy jak np wyleje sie pod albo na auto benzyne to czy ono eksploduje w momencie uruchomienia. kolezance tak wysadzili skuter, na szczescie pusty, byla w domu

Gość gość
Co? :D za dużo filmów się naogladałaś :) jeżeli nikt nie podlozy ognia to nic się nie zapali. Auta niewybuchaja też po przestrzeleniu baku :)

Gość gość
to była moja puszka i w środku nie było piwa tylko naszczałem tam

Gość gość
21.21, dzieki, uspokoiles mnie, moge spac spokojnie

Gość gość
Jesteś na Ukrainie? To mogą być zielone ludziki.

Gość gość
Nie, nie na ukrainie.Pewnie i tutaj zielone ludziki sa, ale ich nie podejrzewam, na pewno nie one