Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kur domowych

Polecane posty

Gość gość

Nie wstyd wam kupowac prezent dla meza na swieta czy urodziny z jego wyplaty

Gość gość
Nie no przeciez kazda ma odlozone , kazda wynajmuje mieszkanie ha ha zaraz beda bajki pisac

Gość gość
Albo ze maz oddaje cala wyplate i nawet sie nie interesuje co sie dzieje z jego kasa tez jest taka bajka

Gość gość
Dlatego nie kupuję:):)

Gość gość
Przy okazji tematu - mnie zawsze dziwi ze żony sie przejmuja, czy dostaly kwiaty czy prezenty z jakiejs okazji. W malzentwie kasa jest wspolna, obojetnie kto , ile i czy zarabia. Jesli facet kupuje zone - np zlota barnsoletke, to ona wg mnie ma prawo sie wkurzyc, ze wydal duzo wspolnych pieniedzy nie konsultujac z nia tego. Kupi kwiaty - co za laska - to tak jakby ona sobie polowe tych kwiatów sama kupiła. No chyba,ze mają intercyzę, Ja i maz mamy taki uklad - prezenty kupowane sa dla innych ludzi, my sobie robimy niespodzianki typu - upiec ciasto, zabrac na ekstra spacer, pzrygotpwac fajna kolację itp, a takze kupujemy sobie wspolnie rzeczy , ktore nas oboje ciesza

Gość gość
Do powyżej. I zagięłaś ich:) A czekali na g... burzę na następnych 10 stron.

Gość gość
trzeba mieć z dekla nieźle wybrane żeby zakładać takie tematy i jestem facetem żeby nie było

Gość gość
A co autorko tematu chłop Cię wypierdolił do roboty i frustracje na innych wylewasz

Gość gość
no dokładnie gość powyżej idąc jej tokiem rozumowania powinna być haja o każdą złotówkę której do domu żona nie przyniosła

Gość gość
22.33 u nas tak samo. Czy pracujemy razem czy któreś nie (np ja na urlopie wychowawczym) to kasa wspólna i prezenty dla innych a sobie inaczej dogadzamy :)

Gość gość
Kurki usypiaja swoich chlebodawcow wiec nie moga pisac

Gość gość
gość dziś Kurki usypiaja swoich chlebodawcow wiec nie moga pisac x uwazasz, ze pisanie na kafeterii jest bardziej ambitne i pożyteczne? :)

Gość gość
A z waszej kasy kupują prezenty czy co? Co was to obchodzi kto za czyje co kupuję? Tylko baby potrafią tak głupie tematy zakładać. Wścibstwo to przodujaca cecha u bab od zarania dziejów. Zachowujecie się jak te baby plotkary ze wsi co u płota w podomkach wiszą i rajdają z sąsiadką o innej sąsiadce.

Gość gość
Jego wyplata to jest moja wyplata za sprzarabie, gotowanie i prasowanie. Any questions? Kakije to vaprosy?