Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gastroskopia u 1.5 rocznej córki

Polecane posty

Gość gość

Witam, prawdopodobnie moja córka będzie miec gastroskopie (jeżeli leki nie za działają)... Strasznie się boje nie tyle samego badania, jak narkozy, która zapewne jej podadza. Panicznie się boję, że może się nie obudzić, bądź coś się stanie innego. Proszę powiedzcie mi,, czy narkoza jest tak straszna? Co wieczór płaczę bo się poprostu boje.....

Gość gość
Spokojnie, teraz narkoza jest ok. Moja córka ma 2 lata i musiała być usypiana już wiele, wieke razy. Ja też się boję za każdym razem, ale jak trzeba to trzeba. Lecze dziecko w szpitalu ponad rok i usypianie dzieci to norma .

Gość gość
A proszę powiedzieć, jakie Szpital zapewnia bądź musi zrobić badania takiemu dziecku przed podaniem narkozy? Mniemam, że mogę się zapytać przed zabiegiem czy badania były wykonywane prawda?

Gość gość
dobrze, że w narkozie, a nie jak do niedawna na żywca albo na głupim jasiu

Gość gość
narkoza podawana dzieciom nie jest straszna, to mit, ze wypadają włosy etc. ja miałam "dzieciecą" narkozę w wieku 20 lat, anestezjolog powiedział, ze jest lepsza niz ta dla dorosłych, bo nie ma działań niepożądanych typu wymioty, pokrzywka etc

Gość gość
Szczerze nie pamiętam jakie badania. Chyba badanie na krzepliwisc, nasza Dr robi cała biochemia, crp. Kurcze nie pamietam. Spokojnie, wszystko będzie dobrze.