Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubione wasze duszyczki

Kobiety gòwno wiedzą na temat co to jest miłość

Polecane posty

Gość zagubione wasze duszyczki

rzadko która potrafi to celnie opisać

Gość gość
Dla Pań jest miłość ale tylko do pieniędzy. Masz dużo kasy to będzie kochać każdego i będzie to jej pierwsza miłość:D

Gość gość
No wlasnie co to milosc? Tyle definicji, co ludzi na swiecie. Matczyna milosc chyba najprostsza do zdefiniowania. Ell.

Gość gość
Potwierdzam. Opowiadala mi pewna, jak to podbijaldo niej ktoz zupelnie nie w jej typie. W koncu jej siespodobal i cos poczula. Wytlumacz mi ktos tylko to, dlaczego tak flirtuje z wiekszoscia facetow. Niektorym mowi, ze jest sama z dzieckiem. Do mnie przedwczoraj sie ladnie wypinala, pokazywala plecki przy tylku i usiadla za podlodze z rozkraczonymi udami, ze prawie mi stanal. Mam ochote jej to przypomniec.

Gość gość
Bydgoszcz to nazwa ruskich komunistow za kare istnienia… architektura mowi wszystko!

Gość Arianin
Kobiety mniej wiedzą, co to miłość, od mężczyzn, bo mają mniej boskiego pierwiastka w sobie. Bóg stworzył mężczyznę na obraz Swój, a kobietę na podobieństwo mężczyzny.

Gość gość
A JA (kobieta) POWIEM WAM CZYM JEST MIŁOŚĆ :) : Miłość to nie tylko "motyle w brzuchu", choć pociąg fizyczny to ważny element. Miłość dojrzała to przyjaźń, chęć przebywania z tą osobą, niesienie pomocy w trudnych chwilach, wzajemne akceptowanie wad, brak chęci zmiany partnera, wzajemny szacunek i zaufanie, wiara, że pomimo kłopotów zawsze ten ktoś stanie obok i poda rękę. Zakochanie to cudowny stan ale miłość to coś znacznie cenniejszego o co chcemy nieustannie dbać... I wiecie co?:) Chociaż wiem co to MIŁOŚĆ to jeszcze tej swojej nie spotkałam i wciąż szukam... Pozdrawiam wszystkich.

Gość gość
11.19 Pięknie napisane i zgadzam się z całością wypowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
MIŁOŚĆ jest największym prezentem jaki może nam dać życie. Myślę jednak, że problem jest, że nie wszyscy w życiu dostają prezenty a ci którzy dostają- nie zawsze potrafią je docenić. Tak mnie dziś zebrało na autorskie "złote myśli" :) Miłej niedzieli dla wszystkich! 11.19.

Gość gość
Ani razu nie widziałam tu męskiej wypowiedzi mówiącej, czym jest miłość. A najśmieszniejszy jest ten gość, który fantazjuje o koleżance z pracy i myśli, że to dla niego. Co za idiota.

Gość gość
I do gościa idioty - to, jak usiadła na podłodze nie było ani wyznaniem miłości, ani zaproszeniem do seksu. Mężczyźni są jednak jako całość o wiele głupsi od kobiet.

Gość gość
przykladem jest tzw pedofilia - czyli mezczyzna chce poprostu dziewczynke bez grosza, a kobiety gardzą chłopaczkami

Gość gość
12.12 Miłość to coś więcej niż tylko słowa, to przede wszystkim czyny. Czyny idące z głębi serca, to wierność, lojalność a przede wszystkim szacunek. Chęć dzielenia każdej wolnej chwili z osobą która jest nam najbliższa. Miłość to wspólne budowanie szczęśliwego życia dla dwojga ludzi. Z mojej strony tyle, mężczyzna:P

Gość gość
Pokazuj d.pe facetowi apotem mow, ze jest idiota bo mysli dlaczego to robisz.

Gość gość
12:12 - Nie p*****l, bo może jeszcze mi wyjdzie w koleżanką z pracy.

Gość gość
Bzykanie moze wyjsc, nad tym sie zastanawiam. Widze sygnaly.

Gość gość
kobieca miłość jest odwrotnością meskiej miłości, polega na tym, co mężczyzna ma jej do zaoferowania i nie dotyczy to tylko partnera w związku, ale także szefa, czy nawet nauczyciela i tak wyglądają kobiece miłości, natomiast męskie miłości(zwykle niespełniane) to poprostu pragnienia posiadania ładnej dziewczyny.

Gość gość
faceci też i to jest największa tragedia - czasy są takie że ludzie są strasznie egocentyczni,egoistyczni i skupieni na sobie. Większosć ludzi,zwłaszcza ci któzy piszą tutaj na forum bo maja problemy w związkach nie dostrzega że problemy biorą się z tego że związek to obopólna współpraca a nie tylko cos co ma zaspokoić moje potrzeby.

Gość gość
Cale to wasze szczucie jest po to zeby posmiac siez idiotow? Nie ,wam brakuje bolca. Samo to sie rzuca w oczy, jak znajdziecie sie blisko sam na sam. Tylko, ze ja nie mam odwagi zagadac o tym, bo codziennie sie widzimy i zalezy mi na dobrym kontakcie. Jak kobieta chce to i tak dostanie. Do czyjegos meza by tak nie podchodzila aledo mnie wolnego owszem, sprawdza reakcje albo ma ochote, to jasne. A wg ciebie niiiic nieee niiic tylko mnie potrafisz zwyzywac. Jestem atrakcyjny, ladny, jak nieraz slysze to sie nie dziwie.

Gość gość
Chce dodac, ze po tej godzinie, pol spedzonej blizej siebie lepiej sie nam rozmawia, jest wiecej usmiechu, jestesmy dla siebie jak przyjaciele. Wspolpraca z kobieta zbliza. Az glupio byloby zagadac nt seksu, ale co chce ak powiem,nie lubie ukrywac co mysle.

Gość gość
gość dziś A JA (kobieta) POWIEM WAM CZYM JEST MIŁOŚĆ usmiech.gif : >> bo szukasz księcia z TV bez wad, więc nie ma takiego

Gość gość
Kobiety nikogo nie szukają. Tylko te agresywne wredne i wymagające oraz szybko odrzucające każdego mają czelność zagadać do faceta. Ewentualne desperatki bno im zegar bije. Normalne, zwykłe myszki się nigdy nie odezwą. Toteż jestem odwiecznie sam, bo ja się nie odezwę i nie mam do kogo. Internet już wykluczyłem. Nie dla mnie.

Gość durne lalki
Kobiety fantazjują o miłości ale tak naprawde szukają kasy i korzyści, najlepiej jeszcze aby im faceta inne zazdrościły, to już ich szczyt marzeń.

Gość gość
Durne snobki a nie durne lalki.

Gość gość
Dlaczego tak zle mówicie o kobietach? To że trafiliście na bez waryościowe Panie nie oznacza że wszystkie takie są.

Gość gość
pieniądze mnie nie przytulą, nie będą dla mnie czułe ani ja dla nich..to znaczy, teoretycznie może tak być ale..czy z pieniędzmi porozmawiam? Zależy mi na bliskości i uczuciach, pieniądze są ważne do życia ale życie tylko z pieniędzmi bez miłości jest samotne i puste..dlatego nie rozumiem jak możecie myśleć, że to na tym nam zależy :( tak bardzo tęsknię za miłością.. Nie obchodzi mnie kuźwa ile zarabiacie pieniędzy. Odrzuciłam dwóch bogatych facetów, bo nie poczułam do nich TAKIEJ więzi..i kilku mniej bogatych, z tego samego powodu. Marzę o tym by być z kimś kto będzie moim najlepszym przyjacielem i kochankiem, będziemy się rozumieli, czuli do siebie to nieokreślone i nieodgadnione COŚ ,szczególną więź , z natury jestem czuła i życzliwa dla ludzi i ich lubię, ale jak szczególnie lubię i kocham to ta czułość i uwielbienie są mega spotęgowane tak, że to nie do opisania po prostu. Miłości faktycznie nie da się tak po prostu opisać - bo jak coś tak niesamowitego można opisać, żadne słowa nie oddadzą tego co czujemy. Gdy myślę o nim, to od razu serce mi za szybko bije, o seksie też fantazjuję i tylko i wyłącznie z nim, z żadnym innym. Nawet nie wiem ile ma pieniędzy, ale raczej chyba nie ma dużo, skoro mieszka jeszcze z mamą ;)

Gość gość
gość dziś Dlaczego tak zle mówicie o kobietach? To że trafiliście na bez waryościowe Panie nie oznacza że wszystkie takie są. Zgłoś bo trafienie dziś na wartościową to jak 6 w totka, więc wszystkie nie są złe

Gość serce do oddania
gość dziś niby tęskinsz za miłością ale pospolitowemu facetowi szansy nie dasz, nawet nie pogadasz

Gość gość
a skąd ten wniosek? skąd wiesz z kim ja gadam? :( no nie gadam z pospolitymi bo uwaga - według mnie nikt nie jest pospolity, każdy człowiek jest na swój sposób inny i wyjątkowy ;) Nie uważam by ktoś był pusty itp. W jakiś sposób właściwie kocham wszystkich..tyle, że tak bardziej zdarza mi się kochać rzadko a do tego żeby ktoś pasował do mnie do bliższej relacji i ja do kogoś. Ci faceci którym dałam ''kosza'' to fajni ludzie, lubiłam ich ale wiem, że nie pasowalibyśmy do siebie, w żadnym zresztą się nie zakochałam a na to nie mamy wpływu kiedy nas "trafi" i do kogo. Nie byli jednak pospolici. Ty też odrzuciłbyś pewnie kobietę totalnie nie w Twoim typie lub z poglądami czy charakterem w czymś sprzecznym z Twoim.

Gość gość
G****o wiedzą ? Mów za siebie kto wie to wie jak nie ma we łbie poprzewracane to wie co to miłość .jak ktoś jest darzony miłością zdrową miłością to potrafi dać miłość tej drugiej osobie a jak ktoś miłość traktuje na zasadzie wpieprzanie się we wszystko bo tłumaczy tym ze dla dobra a wychodzi to przeważnie na odwrót to już nie jest miłość p********ie o szopenie .zwłaszcza co po niektórzy .miłość to jest czuć sie bezpiecznym szanowanym że względu na wszystko jaki kto jest nie ma znaczenia itp. Usłyszeć słowo dziękuję ,dobre słowo to jest miłość. kasa jest i dzisiaj jej nie ma