Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to dużo osób nawet tak nie zarabia

Polecane posty

Gość gość

Przypomnijmy, że na początku tego roku Krawczyk stwierdził, że alimenty na 7-letnich synów, Michała i Roberta, są zbyt wysokie. Aktor w sumie płacił na chłopców 3 tys. złotych.

Gość gość
Ich sądowa batalia o pieniądze trwa. Aneta Zając (36 l.) i Mikołaj Krawczyk (37 l.) wczoraj po raz kolejny spotkali się na sali sądowej w sprawie wysokości alimentów, które na ich synów płaci aktor.

Gość gość
Ja nie wiem jak mozna zalowac na wlasne dzieci i dziwi mnie fakt, ze po tym wszystkim ta jego nowa zona chce miec z nim dzieci.

Gość gość
no ja też bym nie żałowała na dzieci ale trzeba mieć aby nie żałować, Ludzie zarabiają 1800 zł i muszą żyć z rodziną

Gość gość
Ale on nie zarabia 1800zl...

Gość gość
I te dzieci są niepełnosprawne!!!

Gość gość
Fakt że 3 tys to sporo, ale zarobki widocznie byly na odpowiednim poziomie skoro tak sad zasadzil. A co do zycia z nowa rodzina - to ze jest nowa, nie znaczy ze go zwalnia z opieki i utrzymania dzieci z poprzedniego zwiazku. Jego nowa zona tez dostaje kase na swoje dzieci wiec nie rozumiem ze go popiera w tym co robi. Moze i poprzedni zwiazek byl bledem ale dzieci sa i powietrzem zyc nie beda. Chociaz nie chce mi sie wierzyc ze na utrzymanie jednego potrzebne jest az 3 tys zl. (bo matka musi dolozyc tyle samo co ojciec - czyli po 3 tys na dziecko)

Gość gość
Matka wcale nie musi dołożyć połowy.

Gość gość
jakie te chłopy pieprznięte, robią te dzieci pomimo tego, że później są pomiatani, wykorzystywani itp.

Gość gość
Oczywiscie ze musi. Oboje rodzice loza po tyle samo na utrzymanie dziecka. Przeciez sa tak samo jej jak i jego, nie moze tak byc ze tylko on daje na nie kase. Ona tez zarabia na siebie i przy okazji na swoje dzieci

Gość gość
Oczywiście, że nie musi ale o to pytaj prawnika.

Gość gość
Połowę to może dokładać kiedy w połowie bierze też na siebie obowiązki przy dzieciach. Zaprowadza do szkoły, na wizyty kontrolne, umawiać lekarzy i rehabilitację której te dziec i potrzebują, chodzi z nimi na zajęcia dodatkowe, kładzie do spania, idzie na wywiadówki, pielęgnuje w chorobie, uczy obowiązków domowych. Zdaje się że tutaj jest jednak mocno nierówny podział?

Gość gość
Dokladnie- ona została z chorymi dziećmi, a on się tylko szlaja z kolejnymi (glupimi) babami, lata po imprezach i ma wyjeeebaane na dzieci. Tylko lata po sądach i się ośmiesza. Współczuję tym chłopcom, że mają za ojca takiego c****ja bez honoru i poczucia przyzwoitości. Ciekawe po jakim czasie trzecie dziecko porzuci

Gość gość
Czym jest facet w dzisiejszych czasach ? Dnem. Zanim kobieta pojdzie do sadu ma nadzieje, ze facet dobrowolnie zaplaci alimenty.

Gość gość
Ich dzieci są chore? To nawet nie wiedziałam, tzn wiedziałam, że to wcześniaki, ale żeby chore?

Gość gość
A jakie tam chore. Pewnie potzrebowaly rehabilitacji kiedyś bo wcześniaki i tyle.