Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet jest 19 lat starszy i moja rodzina tego nie akceptuje

Polecane posty

Gość gość

Szczegolnie rodzice, ale także reszta rodziny i znajomi uwazają, ze jest dla mnie za stary i stać mnie na kogoś lepszego :O Tyle, ze ja nie chce nikogo mlodszego. Ja mam 29 lat, on 48. Co myslicie o takiej nietolerancji z ich strony?

Gość gość
To samo co oni. Za jakiś czas spadną Ci klapki z oczu i oby nie ale mozesz żałować tego wyboru. Z czasem zauważysz ile was różni. Miałam w śród znajomych taka parę, po 12 latach rozstali się. Ona jest teraz z facetem kilka lat starszym ok 5-6lat Wcześniej była różnica 15 lat. To był powód dla którego się rozstali mając 2 dzieci .

Gość gość
No ja mysle, ze to roznica pokoleniowa. Teraz 48 to jeszcze ok. Ale za 10 lat ten pan bedzie mial prawie 60 tke. Chcesz byc z dziadkiem? Wez przestan. Ten pan niech szuka pani pare lat mlodzszej, a nie z taka roznica wieku. Zreszta juz moze miec przerost prostaty i za chwile bedzie impotentem moze. Bedzie zazdrosny o kazda rozmowe z mlodszym mezczyzna, bedzie kontrolowal. A wez staruch dla ciebie. Blad, ktory moze zawazyc na calym zyciu. Ell.

Gość gość
Fakt sporo starszy, ale ty tez nastolatka nie jestes.mogliby sie czepiac jakbys byla 10 lat mlodsza

Gość gość wiem co piszę
Pogoń starego dziada, ja Ci mówię !! Też kiedyś popełniłam ten błąd ! Weź sobie rówieśnika z jego życiową energią i jeszcze młodym libido !!

Gość gość
Twoja rodzina ma rację. Za kilka lat jemu już fiutek nie stanie, a Ty będziesz sią rozglądała za sprawnym kochankiem.

Gość gość
13:10- no wlasnie, przeciez nie jestem dzieckiem... jednak wszystkim sie to nie podoba, szczegolnie mojemu tacie bo jest tylko 10 lat starszy od niego. Ciagle slysze, ze jest dla mnie za stary

Gość Księgowa lat 28
Jego dojrzałość emocjonalna - w pełni rozumiem. Ale naprawdę nie brzydzisz się z nim iść do łóżka ?? Ja niestety nie mam nikogo na stałe, ale mój kochanek to 24 letni student . Młody, wciąż nienasycony z aksamitną skórą. Nie wypuszczałam go spomiędzy ud przez całą dzisiejszą noc. Znudzę mu się po jakimś czasie, ale na boga - nie prawie 50letni facet w łóżku ..

Gość gość Mała
Nie słuchaj tych bredni, mój tata był starszy od mamy o 18lat i byli wspaniałym małżeństwem! Tylko pozazdrościć takiego związku! On 48 lat, sam miód! Dojrzały mężczyzna, super! Tak trzymaj!

Gość gość
On 48 lat, sam miód! Dojrzały mężczyzna, super! Tak trzymaj!" X super rada tak trzymaj i jego wiek rowniez dbaj o to by facetowi lat nie przybywalo:D

Gość gość
Mojej dziewczyny mama ma 55 lat a jej ojciec 75. Równiutko 20 lat starszy, inteligentny starszy pan. Lubię ich oboje. Ale od dawna każde z nich ma swój pokój, a ich małżeństwo to od lat fikcja.

Gość gość
troche za stara jesteś aby pytać tatusia o zdanie . ja mam prawie to samo i nie mysle o tym co bedzie za 10 lat po co o takich rzeczach mysleć skoro nie wiadomo czy za rok bedziemy wszyscy zdrowi a co dopiero za 10 lat masakra... wazne ze teraz jest nam fajnie i tyle

Gość gość
A teraz autorko przyznaj się ile ten twój facet płaci alimentów.

Gość gość
Wiek tego gościa ma jedną zaletę, tzn taką że już mu się nie chce tak bzykać jak dawniej i nie skacze już z kwiatka na kwiatek. Penis w żadnym wypadku nie stoi już tak jak dawniej, mowy nie ma, wiem to po sobie ha ha ha ha :-):-)-:)

Gość gość
Oj stoi, stoi z tym nie ma problemów ;) Alimentów nie płaci bo co prawda miał żonę, ale się z nia rozwiódł, a dzieci nie ma

Gość gość
14:01- ja go nie pytam o zdanie, tylko chciałabym żeby go zaakceptował, tak jak moje otoczenie, a to roznica

Gość Ciekawa99
Ja mam 19 lat a moj narzeczony jest o prawie 18 lat starszy. Moi rodzice zaakceptowali ten związek ale nie obylo sie bez dlugiej rozmowy z nim. Teraz bardzo polubili mojego partnera. Rodzina tez juz sie do tego przyzwyczaiła. Jestem tego zdania ze to jest moje zycie i żyje jak chce. Gdybym robila tylko to co kazdy o de mnie oczekuje nie była bym szczęśliwa. Pamiętaj ze to twoje zycie i ty o nim decydujesz. Spróbujcie pogadac z rodzicami