Gość gość Napisano Grudzień 2, 2018 Witam serdecznie! Zwracam się do Państwa z dość specyficznym tematem :-) ale uważam, że to najbardziej odpowiednie miejsce. Posiadam kawalerkę w sercu Puszczy Zielonki usytuowaną pomiędzy Kamińskiem, a Zielonką. 3 km od Rezerwatu Przyrody, jezior, oraz blisko Arboretum Akademii Rolniczej w Zielonce. Kawalerka jest w domu 3 rodzinnym na parterze, obecnie dostosowana do warunków mieszkalnych. Szukam osób chętnych do współpracy w tak wyjątkowym miejscu. Myślę, że jest to miejsce atrakcyjne dla badaczy, przyszłych lub obecnych leśniczych lub po prostu miłośników przyrody. Jestem otwarta na pomysły, mieszkanie można zobaczyć w każdej chwili, jest puste, ma ok 45 m2 (pokój, kuchnia,łazienka, oraz 2 ogrody). Jeśli macie jakieś pomysły co można stworzyć w tak wyjątkowym miejscu to zapraszam do kontaktu. Dotychczas organizowałam tam rajdy rowerowe i spotkania integracyjne :-) Serdecznie pozdrawiam: Agnieszka. agnieszka.horyzont@wp.pl tel.791184198. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach